Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@23:31:47 GMT

دارکوب سخت‌ترین تجربه کاری‌ام بوده است

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۳۹۰۷

دارکوب سخت‌ترین تجربه کاری‌ام بوده است

به گزارش جهان نيوز،‌ نشست خبری فیلم دارکوب با حضور بهروز شعیبی (کارگردان)، سید محمود رضوی (تهیه‌کننده)، آزیتا ایرائی (نویسنده)، بهزاد عبدی (آهنگساز)، علیرضا برازنده (مدیر فیلمبرداری)، فرامرز هوتهن (تدوینگر)، آیدین ظریف (طراح صحنه و لباس)، کامران حجازی (مدیر تولید) و همچنین بازیگران امین حیایی، سارا بهرامی، مهناز افشار و نگار عابدی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شعیبی با اشاره به اینکه فیلم دارکوب سخت‌ترین تجربه کاری‌اش بوده است، گفت: در سینمای امروز پرداخت جای ایده‌پردازی را می‌گیرد چرا که داستانی وجود ندارد که ساخته نشده باشد. ما هم با همین نگاه کار می‌کردیم و همه گروه آگاه بودیم که این چالش که آیا کسی که بچه را متولد می‌کند مادر است یا کسی که او را بزرگ می‌کند، قبلاً کار شده است ولی می‌خواستیم نگاه متفاوتی به این ماجرا داشته باشیم.

این کارگردان در مورد شباهت فیلم دارکوب به فیلم گنجشکک اشی‌مشی گفت: من این فیلم را ندیدم ولی قطعاً هر فیلمی کار می‌کنیم بانک ذهنی از دیگر فیلمها در ذهن داریم که از آنها استفاده می‌کنیم. تمام پلانها و سکانسها نوشته شده و همه تیم سعی کردیم کاری کنیم که به آن باور داریم.
وی با بیان اینکه در ناخودآگاه به حل مشکلات جامعه مانند ترافیک و اعتیاد امیدوار است، گفت: چیزی که فکر می‌کنم این است که همه ما در مورد چیزهایی که در شهر و زیر پوسته شهر می‌بینیم مسئول هستیم. من متأسفم به‌خاطر اینکه رسانه‌های ما راجع به موضوعاتی مثل اعتیاد سکوت کردند تا متهم به سیاه‌نمایی نشوند.

شعیبی با تصریح اینکه اولین بار بود که تولید فیلم خیلی قبل از شروع جشنواره و در اردیبهشت انجام شده است، این عامل را علتی عنوان کرد که فرصت بارها و بارها تدوین را به تیم تولید داده است. بازیگران این فیلم در هر اندازه که در فیلم حضور داشتند نقش خودشان را کاملاً باور کرده بودند.
رضوی نیز با ابراز اینکه این فیلم به‌ظاهر ساده است ولی پیش‌تولید و تولید سنگینی داشته است، گفت: سعی کردیم یک فیلم استاندارد و یک فیلم امیدبخش بسازیم. وی در مورد گیشه این فیلم گفت: کسی فیلمی نمی‌سازد که به گیشه‌اش فکر نکرده باشد به‌خصوص این فیلم که ژانر اجتماعی دارد و باید دیده شود. فکر می‌کنم این فیلم فروش متوسط رو به بالا داشته باشد.

این تهیه‌کننده در مورد نقش شهرداری و تصاویری از فیلم که تونل مترو را نشان می‌دهد گفت: ما دوست داشتیم چیزهایی که در سینما دیده نشده به‌تصویر کشیده شود، مثل دریاچه چیتگر و یا تونل مترو. این یک انتخاب کاملاً معمول برای تهیه‌کننده است. وی در خاتمه صحبتهایش تأکید کرد که فیلمهایش را بر اساس دغدغه‌هایی که دارد می‌سازد.

بهرامی بازیگر نقش مهسا در پاسخ به این سؤال که آیا منتظر جایزه جشنواره برای نقش اول یا مکمل است، گفت: من بیشتر به کیفیت نگاه می‌کنم، در این باره نیز باید ابتدا داوران کاندیداها را مشخص کنند و بعد درمورد اینکه جایزه نقش اول یا دوم را بگیرم صحبت کنیم.

وی با اشاره به اینکه تحقیقات زیادی راجع به زنانی که دچار اعتیاد هستند انجام داده است، گفت: مهسا زن بدبخت و بیچاره نیست بلکه به‌خاطر اعتیاد زندگی بی‌کیفیتی دارد. قصه این فیلم هر روز در برخی نقاط تهران تکرار می‌شود. من به‌خاطر این فیلم مستندهای زیادی دیدم و کمپ رفتم و البته با برخی عوامل، تحقیقات میدانی زیادی را نیز انجام دادم. من نقش نازنینی داشتم که به‌خاطرش وزنم را کم کردم، ابروهایم را زدم و کامپوزیت روی دندانهایم را برداشتم. ما واقعاً شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم تا بتوانیم کار باکیفیتی ارائه دهیم.

افشار نیز با اظهار اینکه به‌دلیل فعالیتهای اجتماعی‌اش مخصوصاً راجع به بچه‌ها با فضای این فیلم آشنا است، گفت: من فیلمنامه را از این بُعد دوست داشتم که بخش شرافت، انسانیت، محبت و مادری روایت می‌شود. چیزی که در جامعه امروز ما دیده می‌شود این است که وقتی یک بحران اتفاق می‌افتد همه سعی می‌کنند صورت مسئله را پاک کنند نه اینکه آن را حل کنند. کاراکتر نقش من سعی کرد مهسا را طرد نکند بلکه راهی جلوی او بگذارد. برای من نیلوفر زن شریفی است که در جامعه ما وجود دارد و سعی می‌کند مسائل را بدون دادوفریاد حل کند.

آزیتا ایرائی نویسنده این فیلم با اشاره به اینکه کاراکتر مهناز افشار در فیلم چاره‌ای جز گفتن حقیقت نداشت گفت: تصمیم او یک تصمیم کاملاً منطقی بود چرا که به‌خاطر موضوع دادگاه و اتفاقات پس از آن مجبور بود این ریسک را بپذیرد.

حیایی هم راجع به داستان تکراری فیلم گفت: همیشه به این شکل است که وقتی جامعه دچار معضلی می‌شود فیلمها در مورد آن زیاد می‌شود. امروز هم جامعه نیاز به امید دارد برای همین این‌گونه فیلمها بیشتر شده‌اند.

عبدی در مورد موسیقی این فیلم گفت: کارهای من همیشه ارکسترال هستند ولی دارکوب برای من یک تجربه جدید به‌شمار می‌رود. در مورد تیتراژ پایانی نگاه مهسا این بود که اگر بچه پیش من بود برایم از این اشعار می‌خواند. یک دختربچه هشت‌ساله این را خواند. من چهار بچه را آوردم تا هارمونی شکل گرفت. کلّیت فیلم هم 16 دقیقه موسیقی اوریجینال داشت.

برازنده در مورد لرزش دوربین گفت: طی جلساتی که با آقای شعیبی داشتیم این کارگردان دوست داشت دوربین سیار باشد. من هم طبق سکانسها و ریتم فیلم جاهایی کنترل‌شده‌تر و جاهایی با اینرسی بیشتری کار کردم.

از حاشیه‌های این نشست قطع برق سالن نشست بود که باعث شد دقایقی این سالن در تاریکی فرو رود.

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پزشکی، محمد رئیس‌زاده اظهار کرد: باید به جامعه بزرگ مامایی تبریک بگوییم که عمر و تجربه خود را صرف شیرین‌ترین و زیباترین تجربه هستی و خاطره یک خانواده می‌کنند و واسطه ظهور امن فیض خداوندی حیات روی زمین هستند و این جای تقدیر دارد و جایگاه ماما در جامعه پزشکی جایگاه بسیار رفیعی است؛ راز قوی بودن این کشور دوست داشتنی که به جان نفوس خود وابسته است، به دستان ماماها است که از نفوس این دیار مراقبت می‌کنند، هم در دوران بارداری، هم در دوران زایمان و هم مراقبت‌های پس از زایمان.

وی افزود: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و یکی از مؤلفه‌های تقویت آن جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است، از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور برای جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود، این سرمایه‌گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است، اگر ما می‌خواهیم از این سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: در سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی و در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال قبل از آن، ۱۲.۴ درصد کاهش موالید داشتیم؛ این کاهش را هنوز داریم، اما سرعت شیب کمتر و با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت انجام شده، سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس‌زاده عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم، ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار، بنابراین کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳.۶ بوده است، اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱، ۱.۶ بود و جلوی آن سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار نفر جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن‌ها پروانه مطب دارند، در واقع ۷۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم، یکی از مهمترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به‌کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اضافه کرد: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و باید به آینده امیدوار باشیم و موظف هستیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

کد خبر 750771

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • تغییرات گوگل مپس برای گوشی‌های اندرویدی از راه می‌رسد
  • خالدآبادی دلیل استقلالی‌شدنش را فاش کرد
  • پست گلر جوان استقلال برای اولین تجربه بازی
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • جلوی سقوط آزاد کاهش جمعیت گرفته شد
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند