Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت طرح تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در کمیسیون متبوعش اظهارداشت: در آخرین جلسه‌ای که با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال،‌ برگزار شد به استماع سخنان مسئولان مربوطه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه توضیحات آقای تاج برای نمایندگان قانع‌کننده نبود مقرر شد پرونده به همان روال قبلی خود به جریان افتاده و به صحن علنی مجلس ارائه شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین تصریح کرد: یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی سئوالی از آقای تاج داشت در ارتباط با تحقیق و تفحصی که تعدادی از نمایندگان در این رابطه برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس درخواست داده بودند؛ که ضمن آن توضیحاتی ارائه شد که برای ما قانع کننده نبود و این طرح برای طی کردن مسیر خود به هیأت رئیسه ارسال شد.

وی بر همین اساس اضافه کرد: کمیسیون فرهنگی هم پس از استماع نظر آقای تاج و قانع نشدن نمایندگان این تحقیق و تفحص را وارد دانست و در صحن علنی به رأی گذاشته می‌شود و سپس در زمان مقرر و پس از آراء نمایندگان، برای اجرا ارسال خواهد شد.

پژمان‌فر درباره بدهی‌های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خاطرنشان کرد: برخی صحبت‌ها و ادعاها در خصوص بدهی این دو باشگاه و همچنین مبلغ کلانی که باشگاه استقلال نسبت به پرسپولیس بدهی دارد شنیده می‌شود، که باید مورد بررسی دقیق و ریز قرار گیرد. البته در این رابطه میزان و مبالغ بدهی‌های دو باشگاه متفاوت بوده است که پس از تحقیق و تفحص قطعاً به نتیجه قطعی خواهیم رسید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین درباره ضد و نقیض‌هایی در خصوص اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی که از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس طلبکار هستند هنوز مدعی‌اند هیچ مبلغی از بدهی‌ آن‌ها پرداخت نشده است، گفت: ما هم این سخنان را شنیده‌ایم و این هم از جمله مسائلی است که طی تحقیق و تفحص قطعاً بررسی کرده و تمامی نتایج را به صورت رسمی اعلام می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد که البته مسائل متعدد دیگری از ناحیه بخش خصوصی و همچنین کسانی که برای این دو تیم اسپانسر بودند نیز وجود دارد. تماماً ابهاماتی در این رابطه وجود داشته که باید در فرصت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: ابهامات فراوانی در ارتباط با دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و مسائل مالی آنها وجود دارد که این موضوع تا از طریق دستگاه‌های ذیربط به ما اعلام نشود فرضیه محسوب می‌شود؛ اما تلاش ما بر این است منصفانه این مسائل را بررسی کنیم و اگر اشکالاتی در این بین وجود دارد آنها را به صورت جدی بررسی کنیم.

وی در ادامه مطرح کرد: گاهی برخی مسائل به صورت بولتن‌های روزنامه‌ای مطرح می‌شود که ممکن است با مستندات همراه نشود اما ما تماماً آنها را به صورت کارشناسی بررسی و به صورت گزارش به صحن علنی مجلس تقدیم می‌کنیم.

پژمان‌فر در خاتمه گفت: با توجه به اینکه ما از توضیحات آقای تاج به هیچ عنوان قانع نشدیم دیگر جلسه‌ای برای شنیدن سخنان مسئولان 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار نخواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۵۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟

تین نیوز

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته و مراعا ماندن این موضوع در این کمیسیون پرداخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی بابایی کارنامی با اشاره به مراعا ماندن تصمیم گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده است اما پیوست های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش ها و کانون های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

بابایی کارنامی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج شنبه ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه ای مبنی بر تعطیلی شنبه ها به جای پنجشنبه ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم شدن شرایط برای سفرهای کوتاه مدت به منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه ها به جای پنج شنبه ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تکرار یک اتفاق بعد از ۱۹ سال با حذف سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید
  • با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم
  • مایملک قانونی سرخابی‌ها؛ دو ورزشگاه و یک ساختمان اداری
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!
  • نبی: برای هفته‌های آخر لیگ کارگروه رصد تشکیل شده است/ واگذاری سرخابی‌ها آثار مثبتی دارد
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟