Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، علیرضا عابدی‌نژاد مدیرعامل شرکت داده‌ پردازان دوران، با اشاره به نقطه آغاز فعالیت‌های این شرکت در سال ۱۳۷۸ گفت: به عنوان یک فارغ‌التحصیل دانشگاه صنعتی شریف، کار این شرکت را با یک نفر دیگر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های معتبر کشور آغاز کردیم. بعدها در مقطعی یک نفر دیگر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف به ما اضافه شد و بعد از مدتی از جمع ما کنار رفت، ولی نهایتا وضعیت این شرکت را به شرایط کنونی رساندیم که یکی از شرکت‌های بسیار فعال و پویای حوزه نرم‌افزار کشور است و بیش از ۴۵۰ نفر پرسنل تخصصی از مهندسان نرم‌افزار و شبکه و دیگر تخصص‌های آی‌تی در آن شاغل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آغاز هر کسب‌وکار موفق نیازمند توجه به نیازهای بازار است، افزود: در مقطعی که ما فعالیت خود را استارت زدیم بحث اینترنت بسیار داغ بود و استفاده از اینترنت در حال گسترش بود. شرکت‌های ISP یکی بعد از دیگری شکل می‌گرفتند و این شرکت‌ها برای مدیریت امور مالی خود به نرم‌افزارهای اکانتینگ نیاز داشتند. بر این اساس ما  به درستی این نیاز را تشخیص دادیم و نرم‌افزار اکانتینگ برای آی‌اس‌پی‌ها تولید کردیم که خوشبختانه استقبال خیلی خوبی هم از این محصول شد، به نحوی که در سه – چهار سال اولی که این محصول به بازار آمد تقریبا اصلی‌ترین تولیدکننده نرم‌افزارهای اینچنینی در کشور ما بودیم و شاید بالای ۶۰ درصد آی‌اس‌پی‌های  کشور از نرم‌افزار ما استفاده می‌کردند.

عبدی‌نژاد با بیان اینکه این موفقیت به شرکت داده پردازان دوران کمک کرد فعالیت‌های خود را گسترش دهد، اظهار کرد: در سال‌های بعد چند حوزه جدید به فعالیت‌های خود اضافه کردیم؛ حوزه نرم‌افزارهای پورتال، حوزه نرم‌افزارهای شبکه و امنیت؛ تولید کردن سیستم‌های فایروال و امنیتی، و نهایتا حوزهERP سیستم‌ها. خوشبختانه در تمامی این موارد موفقیت‌های خیلی خوبی داشتیم. طی نزدیک به ۱۸سالی که ما فعالیت کردیم می‌توان گفت بالای ۸۰ درصد سازمان‌هایی که در کشور ما  کار می‌کنند به نوعی از خدمات و محصولات «دوران» استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت داده پردازان دوران ادامه داد: در حوزه شبکه و امنیت پروژه‌های بزرگ در ابعاد ملی اجرا کردیم و مفتخریم پروژه‌هایی اجرا کردیم که برای نگهداری امنیت سازمان‌های حساس و امنیتی کشور لازم بوده است. همچنین در حوزه پورتال بسیاری از سایت‌های حساس مثل سایت شرکت پست، سایت شرکت‌های نفتی و سایت برخی وزارتخانه‌ها، توسط مجموعه ما اجرا شده است.

عابدی نژاد در تشریح مزیت رقابتی مجموعه شرکت‌های دوران توضیح داد: مزیت رقابتی را می‌توان در دو حوزه تعریف کرد؛ یکی این که خود شرکت چه مزیتی نسبت به رقبا دارد و دیگری این که محصولات شرکت چه مزیتی نسبت به محصولات مشابه دارند. در مورد خود شرکت، مزیت ما کامل و جامع بودن سبد محصولاتمان است به نحوی که ما برای هر یک از نیازهای سازمان‌ها در حوزه‌های مختلف نرم‌افزار و فناوری اطلاعات محصولی کارآمد داریم. سازمان‌ها اغلب این مشکل را دارند  که از نظر نیازهای نرم‌افزاری‌شان، با اکوسیستم‌های جزیره‌ای مواجه هستند که جامعیت ندارند ولی ما این مشکل را در سبد محصولاتمان نداریم و طیف وسیعی از محصولات نرم‌افزاری یکپارچه را پوشش داده‌ایم.

وی افزود از نظر محصول نیز هر محصول ما مزیت منحصربه‌فرد خودش را دارد، مثلا در حوزه سیستم‌های مالی و اداری و ERPسیستم‌ها، ما از تکنولوژی جاوا استفاده کرده‌ایم و این سیستم‌ها وابستگی به سیستم عامل مشخصی ندارند، که این خودش  مزیت رقابتی مهمی برای محصول ما به شمار می‌رود و از این دست مثال‌ها در محصولات مختلف ما بسیار است. همچنین در حوزه سیستم‌های امنیتی یکی از مهم‌ترین مزایای رقابتی ما پرفرمنس بالای سیستم‌های دوران است که از این نظر محصولات امنیتی دوران در رده محصولات طراز اول جهانی قرار می‌گیرد.

عابدی‌نژاد در مورد فعالیت‌های توسعه شرکت نیز چنین توضیح داد: فعالیت‌های توسعه‌ای ما شامل تاسیس سه شرکت زیرمجموعه شرکت اصلی به نام‌های «شرکت نوآوران ارتباطات دوران» و  «شرکت خبره پردازان دوران» که به ترتیب در سال‌های ۸۴ و ۸۶ تاسیس شدند و اخیرا نیز شرکت «ایده فناوران دوران» را تاسیس کردیم. «شرکت نوآوران ارتباطات دوران» برای تمرکز در زمینه خدمات و تامین تجهیزات در حوزه‌های امنیت و فعال است و «شرکت خبره پردازان دوران» هم در زمینه سیستم‌های مالی- اداری خاص صنایع فعالیت می‌کند و خوشبختانه هر دو شرکت موفق هستند و بسیاری از سازمان‌ها از محصولات این دو شرکت استفاده می‌کنند. شرکت ایده فناوران دوران هم در زمینه تولید محصولات جدید حوزه شبکه و امنیت با رویکرد جهانی‌سازی فعالیت می‌کند.

مدیرعامل شرکت داده پردازان دوران در تشریح چشم‌انداز پیش‌روی این مجموعه اظهارکرد: در حوزه بازار داخلی به دنبال سهم بازار بیشتر و افزایش درصد نفوذ خود در بازار هستیم و محصولات متنوعی را با رصد نیازهای بازار فناوری اطلاعات و نرم‌افزار کشور تولید کرده ایم یا در دست تولید داریم که این هدف را محقق می‌کند. نکته‌ای که بر آن تاکید داریم این است که  بازارهای خارجی را نیز به روی محصولاتمان باز کنیم. این توانمندی در مجموعه ما وجود دارد و در مقطعی نیز تعامل خوبی با شرکت‌های آلمانی شکل دادیم که تحریم و تنش‌های سیاسی این موقعیت را تضعیف کرد، اما امیدواریم در سایه خلاقیت و تخصص جوانانی که سرمایه‌های این مجموعه هستند، بازارهای خارجی کشورهای همسایه و حتی بازارهای اروپایی را به روی محصولات خود بازکنیم.

انتهای پیام

true برچسب ها : داده فناوري اطلاعات نرم‌افزار true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی