Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@10:02:58 GMT

محبوب‌ترین اندازه صفحه نمایش گوشی در جهان

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۷۴۸۵

محبوب‌ترین اندازه صفحه نمایش گوشی در جهان

خبرگزاری میزان- با بررسی اندازه‌های صفحه نمایش گوشی در سال ۲۰۱۷ به نظر می‌رسد که صفحه نمایش‌های بزرگ‌تر، در کشور‌های در حال توسعه از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  آیا اطلاع دارید در حالی که شما با افتخار و غرور در مورد گوشی‌های پرچم‌دار دارای صفحه نمایش با وضوح تصویر Quad HD بحث و پیگیری می‌کنید، هنوز هم وضوح تصویر HD، بیشترین میزان گسترش را در بین گوشی‌های سراسر دنیا دارد؟ یا حتی قطر‌های صفحه نمایش گوشی به نظر می‌رسد وابستگی به منطقه و کشور و یا میزان توسعه اقتصادی دارد؟

خب پس با ما همراه باشید تا آخرین اطلاعات درباره روند رو به رشد گوشی‌های هوشمند که در گزارش تحقیقاتی جدید DeviceAtlas منتشر شده است را بررسی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش مواردی، چون محبوب‌ترین اندازه‌های صفحه نمایش گوشی در سال ۲۰۱۷ را از طریق بررسی داده‌های ترافیکی وب در سراسر دنیا به‌دست آورده‌اند و به نظر می‌رسد که صفحه نمایش بزرگ‌تر، در کشور‌های در حال توسعه از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده است.

خب به نظر هم منطقی می‌آید، زیرا در اغلب جوامع در حال توسعه، در بخش‌های روستایی با کاهش رونق کامپیوتر‌های شخصی، افراد به طور مستقیم به گوشی‌های هوشمند روی آورده‌اند و انقلابی فناورانه را به راه انداخته‌اند، به‌طوری‌که در گوشی‌های هوشمند موجود در جیب و کوله‌پشتی‌ها به اولین انتخاب و تنها وسیله محاسباتی تبدیل شده است، پس بنابراین صفحه نمایش بزرگ‌تر، طبیعتا بهتر نیز است.

به عنوان مثال، اندازه صفحه نمایش ۵.۷ اینچی در کشور‌های مالزی و مصر از محبوبیت بیشتری برخوردار است، به طوری که بین ۸ تا ۱۲ درصد از میزان گوشی‌های فروش رفته در بازار را به خود اختصاص داده‌اند و به دنبال آن رتبه بعدی نیز متعلق به گوشی‌های با اندازه ۵.۵ اینچی است که در هند و مالزی در حدود ۲۵ درصد از فروش گوشی‌های این دو کشور را در بر گرفته است.

عدد طلایی میانگین صفحه نمایش در سطح جهان ۵ اینچی است، البته گوشی‌هایی با اندازه کوچک‌تر مانند ۴ اینچی نیز همچنان درصد بالایی از بازار را پوشش می‌دهند، برای مثال بیش از ۹ درصد در ایالات متحده و همچنین بیش از ۱۶ درصد در آفریقای جنوبی. البته باید در نظر داشت که بیشتر این موارد متعلق به اپل است.

شایعاتی نیز در باره اپل به گوش می‌رسد که میانگین اندازه صفحه نمایش گوشی‌های آن به طرز معناداری در این سال‌ها رشد کرده است. به هر حال هدف معلوم بوده و تنها مسیر موجود همگام شدن با علم و علاقه به سوی تعالی است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان آمار مدارس تخریبی این استان را اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید جمال وزیری محبوب عصر امروز در نشست مدیران و معاونان آموزش و پرورش استان سمنان در سالن جلسات این اداره کل اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود بین 33 تا 35 درصد مجموع مدارس استان سمنان تخریبی است.

وی با اشاره به اهمیت نوسازی مدارس تخریبی استان سمنان تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین چالش فعلی این‌مجموعه مدارس و فضاهای آموزشی تخریبی و فرسوده در غرب استان سمنان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای شناسایی و اولویت‌بندی نوسازی مدارس این استان عنوان کرد: بیش‌تر عمده مدارس تخریبی استان سمنان مربوط به حاشیه شهرها است.

وزیری محبوب با بیان اینکه در سال گذشته، مبلغ اعتبارات ویژه بهسازی فضاهای آموزشی استان سمنان حدود 2 هزار میلیارد ریال بوده است تصریح کرد: میزان اعتبارات این بخش امسال به 10 هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی با اشاره به سفر وزیر آموزش و پرورش به استان سمنان در حاشیه حضور رئیس‌جمهور در این استان خاطرنشان کرد:‌ در جریان این سفر، مشکلات و دغدغه‌های موجود در حوزه آموزش و پرورش به مسئولان مربوطه، ارائه و در آینده‌ای نزدیک با مساعدت لازم، برخی از این مسائل، رفع و حل خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه بیش از 375 هزار میلیارد تومان اعتبارات از محل اجرای مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد آموزش و پرورش استان سمنان جذب شده است گفت: در تلاشیم تا نهضت مدرسه‌سازی را با کمک دولت، مجمع خیران در استان راه‌اندازی و محقق سازیم.

وزیری محبوب به آخرین وضعیت نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت استان سمنان اشاره و بیان کرد: در سال تحصیلی آینده با استخدام جدید و تأمین نیروی انسانی، مشکلی در بحث ساماندهی نیروها نخواهیم داشت، اما سازماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و فرایند پروژه مهر تابستان امسال انجام می‌شود.

وی  ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 124 شهید فرهنگی و 622 شهید دانش‌آموز و شهید استاد مرتضی مطهری، در توصیف جایگاه معلم اظهار داشت: واژه معلم، ماندگارترین واژه در هستی و نام معلم قرین با علم‌آموزی است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان به درپیش بودن روز و هفته گرامیداشت مقام معلم اشاره و با تأکید بر این‌که معلم باید دانش‌آموزان خود را بر مبنای استعدادهای ذاتی به شکوفایی برساند افزود: مدرسه، دالان دانشگاه نیست؛ بلکه محلی برای کارآفرینی است و کار معلم در واقع تحویل دادن انسان توانمند به جامعه است

وزیری محبوب تصریح کرد: معتقدیم نجات یک دانش‌آموز در مسیر رشد طبیعی خود نجات یک جامعه است و از نگاه ما هر دانش‌آموزی که در مدرسه شکوفا می‌شود تحول‌گر یک جهان خواهد بود.

وی نقش معلم در جامعه را به‌عنوان یک تسهیل‌گر دانست و افزود: معلم تنها نقش یاددهی را ندارد و سیاست اصلی آموزش و پرورش هم آموزش علم نافع و رساندن فرد به بلوغ شخصیتی است.

وزیری یادآور شد: کار معلم این است که انگیزه را در وجود دانش‌آموزان بی‌انگیزه، شعله‌ور کند و علاوه بر نیاز  علمی به نیازهای اخلاقی و معنوی آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.

وی هم‌چنین با اشاره به عملکرد و اقدامات اجرایی آموزش و پرورش استان در یک‌سال اخیر، حفظ آرامش، گسترش هم‌دلی و هم‌افزایی بین کارکنان و انسجام درون‌سازمانی را مهم‌ترین دستاورد این‌مجموعه، عنوان کرد و اظهار داشت: احساس رضایت معلم برای حضور در سر کلاس ازجمله موضوعاتی است که در نتیجه آرامش و هم‌دلی بین کارکنان این حوزه به دست آمده است.

انتهای پیام/363/.

دیگر خبرها

  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • این خودروی لوکس چینی به جنگ مرسدس‌بنز و ب‌ام‌و می‌رود /عکس
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود