Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صدا و سیمای استان کرمانشاه گفت: ساخت ۱۰۰ ایستگاه تلویزیونی مورد نیاز و نصب ۲۰۰ فرستنده در ایستگاه‌ها در مجموع نیازمند ۲۵ میلیارد تومان اعتبار است. ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳ استانها کرمانشاه نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، رضا رحیمی در مراسم افتتاح 25 فرستنده تلویزیونی که امروز در صدا و سیمای استان برگزار شد با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 300 ایستگاه وجود دارد که 95.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 درصد از جمعیت استان را تحت پوشش قرار می‌دهد اظهار داشت: مابقی که تحت پوشش قرار ندارند جمعیتی حدود 90 هزار نفر را شامل می‌شوند و نیاز داریم 100 ایستگاه در این زمینه ساخته شود.

وی با بیان اینکه 200 نقطه دیگر نیز در استان دارای ایستگاه است اما سیستم و فرستنده در آن وجود ندارد عنوان کرد: براساس برآورد قیمتی چنانچه برای ساخت هر ایستگاه حدود 60 میلیون تومان و برای تجهیزات مورد نیاز نیز 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شود چون 200 مورد تنها نیازمند نصب فرستنده و 100 مورد نیز نیازمند ساخت ایستگاه است در مجموع حدود 25 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

رحیمی گفت: متأسفانه در سال مالی عمرانی امسال سازمان مدیریت همکاری مناسبی با ما نداشت و به بخشی از یک بند دستورالعمل استناد کردند بنابراین مقداری در این زمینه عقب ماندیم و البته با تلاش همکاران برای راه‌اندازی 25 فرستنده جدید از اعتبارات داخلی خود سازمان استفاده شد.

وی از افتتاح 25 فرستنده تلویزیونی، 19 شبکه تلویزیونی و دو شبکه FM رادیویی در استان خبرداد و افزود: چنانچه میزان وسعت جغرافیایی و جمعیت هر استان در نظر گرفته شود استان کرمانشاه از نظر پوشش جمعیت جز استان‌های پیشتاز است و تصور می‌شود در جایگاه نخست تا سوم قرار داشته باشد.

مدیرکل سازمان صدا و سیمای استان کرمانشاه عنوان کرد: انتظار می‌رود برای سال آینده اعتبارات مناسبی در نظر گرفته شود و 90 هزار نفر نیز تحت پوشش برنامه‌های شبکه‌های سراسری و استانی قرار بگیرند.

استاندار کرمانشاه نیز در این مراسم اظهار داشت: راه‌اندازی شبکه‌های تلویزیونی یک مطالبه جدی مردم است و حق آن‌ها است که از این خدمات استفاده کنند و از طرفی صدا و سیما یک ظرفیت بسیار بزرگی برای پیشرفت و توسعه استان و است و ما نیز خود را مکلف می‌دانیم این ظرفیت را برای پیشرفت استان تقویت کنیم.

انتهای پیام/م

R41380/P1486/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۹۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات سهم دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری در مجموع ۵ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و به حساب روستا‌های دارای دهیاری و فاقد دهیاری واریز شده است. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ۷۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات عمرانی از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت بوده که در سطح روستا‌های استان کرمانشاه توزیع شده است. 

خجسته اذعان کرد: در سال گذشته از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، به منظور محرومیت‌زدایی روستا‌های واجد شرایط در استان کرمانشاه، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، تخصص داده شد. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از محل بند الف ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واریز‌های استان، ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به حساب روستا‌های دارای دهیاری واریز شده که در حوزه عمرانی هزینه شده است. 

وی افزود: از محل اعتبارات تبصره ۲، اعتبارات سوخت و بند (الف) ماده ۳۹، قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری تخصیص پیدا کرده و ۷۳ میلیارد ریال در روستا‌های فاقد دهیاری توزیع شده است. 

خجسته با اشاره به عملکرد عمرانی دفتر روستایی استانداری کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۶ پروژه عمرانی با هزینه‌کرد بیش از ۹۹۷ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده و عمده پروژه‌ها در قالب آسفالت، جدول‌گذاری معابر، سنگ‌فرش و… بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج