Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر و کارشناسی ارشد مدیریت شهری بر لزوم استفاده از طرح فضای سبز و پارک بازیافتی با استفاده از تجربه‌های جهانی تاکید کرد.

پویا پارسا در گفت و گو با خبرنگار ایسنا،  با اشاره به اینکه استفاده از فضاهای ناکارآمد موجود شهر کرج می‌تواند در راستای گسترش فضای سبز شهری موثر باشد، گفت: حیات بخشی مجدد به بافت‌های ناکارآمد شهری با توسعه پارک‌ها و فضای سبز تشکیل شده از وسایل بازیافتی میتواند علاوه بر رفع مشکل کمبود فضای سبز به فضاهای متروک روح تازه ای ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگر و کارشناسی ارشد مدیریت شهری اظهار داشت: امروزه یکی از معضلات شهرهای بزرگ وجود مناطق و ساختمان‌های بزرگ صنعتی و کارگاهی رها شده، پل‌ها و ایستگاه‌های قدیمی و فضاهای ناکارآمد شهری است که به درستی از این فضاها و پتانسل آن استفاده نمی‌شود.

وی افزود : فضاهای متروک یا ناکارآمد شهری نوعی پتانسیلی دوگانه دارند، از طرفی می‌توانند موجب ایجاد گسستگی فضایی و ساختاری در بافت شهری شوند و از طرفی می‌توانند به مراکز و نقاطی برای تقویت ارتباطات اجتماعی، ایجاد فرصت‌های اقتصادی و مراکز خدمات رسانی به شهروندان مورد استفاده قرار گیرند.

کارشناس ارشد و پژوهشگر مدیریت شهری کرج با بیان اینکه استفاده خلاقانه از فضاهای متروک یا ناکارآمد شهری ملزم به اتخاذ رویکرد جامع بازآفرینی فضاهای ناکارآمد شهری است، گفت: این رویکرد می‌تواند علاوه بر تغییر فضاهای رها شده مستعد جرم و ناهنجاری‌های اجتماعی به فضاهای سرزنده و با حیات اقتصادی، از چندپارگی فضایی بافت شهری نیز جلوگیری کند.

پارسا با بیان اینکه طرح فضای سبز و پارک بازیافت با استفاده از تجربه‌های جهانی در مورد بازیافت شکل گرفته است، افزود: در شهرهای بزرگ دنیا مدیران شهری با استفاده از ایده‌ها و تفکرات خلاق خرابه‌های شهری را به پارک‌ها و مناظر تماشایی و دیدنی تبدیل نموده‌اند تا شهرها را برای ساکنانشان تبدیل به فضایی زیبا و جذاب کنند.

وی ادامه داد: می‌توانیم با الگوگیری از شهرهای بزرگ دنیا و استفاده از ایده دانشجویان توانمند شهرمان و استفاده از طراحی‌های هنری و بهره گیری از وسایل بازیافتی و به کارگیری محل‌های بلااستفاده فعلی که در اختیار مدیریت شهری است این طرح را بومی سازی کرد.

کارشناس ارشد و پژوهشگر مدیریت شهری با تاکید بر اینکه طرح ایجاد بوستان‌های بازیافت را می‌توان در شهرکرج مورد برسی قرارداد، تصریح کرد: بوستان بازیافت با هدف بازآفرینی فضاهای متروک یا ناکارآمد شهری و گسترش فضاهای سبز عمومی و البته به منظور آشنایی هر چه بیشتر شهروندان با مفاهیم علمی و کاربردی بازیافت و استفاده بهینه از پسماندها و نهادینه شدن این فرهنگ در جامعه بسیار موثر و کاربردی است.

پارسا اظهار داشت: در حال حاضر فضاهای بلااستفاده در قسمت های بزرگ و کوچک در سطح برخی از محلات شهر کرج دیده می‌شود و لازم است حتی برای فضاهای بلااستفاده کوچک هم برنامه‌ریزی شود و جهت ایجاد حس بهتر در شهروندان اقدام به ساخت پارک های بازیافتی کرد.

کارشناس ارشد و پژوهشگر مدیریت شهری در پایان با تأکید بر اینکه طراحی و خلاقیت به همراه ایده‌هایی روشن، یک فضای خالی را به فضایی کاربردی، پویا و جاذب مبدل می‌کند، گفت: هنگام کار بر روی یک پروژه، زمان گذاشتن برای فهم حقیقی نیازهای شهر و مردمی که در آن زندگی می‌کنند، بسیار مهم است، چراکه پروژه بزرگ باشد یا کوچک در هر صورت لازم است ذهنی باز در مورد آنچه در ناحیه‌ای که پروژه قرار است در آن احداث شود وجود داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۲۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد

روح‌الله طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه عدم ورود موتورسیکلت‌ها به میدان نقش جهان و بازار اصفهان یکی از مطالبات و پیگیری‌های هیئت امنای بازار بزرگ اصفهان بود، اظهار کرد: به دنبال مصوبه شورای ترافیک اصفهان این طرح از ۲ روز گذشته اجرایی شده است.

وی در خصوص تسهیل در خدمت رسانی به بازاریان و شهروندانی که با موتورسیکلت در شهر تردد می‌کنند نیز افزود: برای این امر ۲۵ پارکینگ در اطراف بازار آماده خدمت‌رسانی است و موتورسیکلت‌های شهروندان را پذیرش می‌کند.

مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه تمام ورودی‌های بازار بزرگ و میدان نقش جهان بسته شده است، ابراز کرد: بر این اساس موتورسواران باید موتور خود را در پارکینگ‌های در نظر گرفته شده پارک کنند.

وی ضمن قدردانی از همکاری بازاریان با اجرای این طرح تصریح کرد :۴۰ راه ورود به میدان امام (ره) و بازار تاریخی اصفهان شناسایی شده که از این پس این ورودی‌ها بسته می‌شود و اجازه ورود موتورسیکلت به محدوده بازار داده نمی‌شود.

کد خبر 6100196

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • اجاره تلویزیون ‌های شهری و نمایشگاهی در ابعاد مختلف توسط تشریفات رایکا!
  • پارک رئال مادرید در دبی؛ سانتیاگو برنابئو را در امارات تجربه کنید / فیلم
  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان