Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان-رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان درباره آخرین آمار سامانه بهین یاب در استان، گفت: یک هزار و ۲۴۳واحد تولیدی از ابتدای سال به بانک‌ها معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی ظهر شنبه در نود و هفتمین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان به میزبانی استانداری، ضمن بیان اینکه تاکنون یک هزار و ۲۴۳واحد تولیدی صنعتی، معدنی و کشاورزی، دامداری و گردشگری برای دریافت تسهیلات بهین یاب، ویژه تسهیل در تولید معرفی‌شده‌اند، تأکید کرد: پرونده این واحدهای تولیدی در کارگروه رونق تولید استان مورد بررسی قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه واحدهای دارای ویژگی‌های دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل در استان معرفی می‌شوند، افزود:  تاکنون ۶۷۳واحد شامل ۱۲۷واحد تولیدی صنعتی و ۵۴۶واحد تولید کشاورزی ۳۷۰میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کرده‌اند و مابقی واحدها نیز در حال دریافت تسهیلات و یا در مرحله رسیدگی به پرونده‌هایشان هستند.

ایجاد ۱۲۸۷مصوبه در کارگروه رفع موانع تولید سمنان 

دبیر کارگروه رفع موانع تولید استان سمنان بابیان اینکه برگزاری ۱۰۰ نشست این کارگروه در کمتر از دو سال نشان از عزم استان برای رفع مشکلات حوزه تولید دارد، گفت بیش از ۶۷۰ واحد تولیدی در استان ۴۱ درصد از سهم تسهیلات رونق تولید استان که مبلغی معادل ۹۴۰ میلیارد تومان است، را دریافت کرده‌اند که این طرح‌ها شامل پنج طرح بازسازی و نوسازی، ۲۷ طرح نیمه‌تمام و ۶۴۱ طرح سرمایه در گردش هستند و بر نحوه هزینه کرد این تسهیلات از سوی کارگروه رفع موانع تولید نظارت می‌شود.

اسودی با تأکید بر اینکه پنج واحد تولیدی استان چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان وام بهبود، بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی دریافت کرده‌اند، بیان داشت: برای این منظور محدودیتی وجود ندارد.

وی مشکلات واحدهای تولیدی را در مقوله بدهی بانکی، بدهی آب، گاز، برق و ...، مالیات، تأمین اجتماعی، بدهی کارگری، مطالبات، بازار فروش و ... دانست و افزود:  در این ۹۷نشست کارگروه رونق تولید یک هزار و ۲۸۷ مصوبه ایجاد شده که  ۱۹۶ مصوبه مربوط به تامین مالی، ۳۸۰ مصوبه مربوط به تسهیلات، ۲۳۶ مصوبه مربوط به امور زیربنایی و مابقی مربوط به مالیات، تامین اجتماعی و ... بوده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا رضایی، امروز _پنج‌شنبه ششم اردیبهشت_ در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

کد خبر 747855

دیگر خبرها

  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • ۱۱ هزار متقاضی در اردبیل تسهیلات فرزندآوری دریافت کرده اند
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند