Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@09:06:43 GMT

روند همکاری سایپا و مهر اقتصاد تشریح شد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۲۳۸۰۱

در راستای حمایت از قطعه سازان صنعت خودرو و تقویت توان مالی تولیدکنندگان قطعات خودرو از طریق پرداخت تسهیلات، روند همکاری گروه خودروسازی سایپا با بانک مهر اقتصاد توسط مدیران ارشد این دو مجموعه تشریح شد.

به گزارش سایپا نیوز؛ مهدی محمدرضایی، معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا در این نشست خبری گفت: تقویت توان مالی قطعه سازان از الزامات مورد تاکید مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از زمان ورود ایشان و به عنوان یکی از مهمترین اقدماتی است که با همکاری بانک مهر اقتصاد صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با کمک ابزار مالی خرید دین با همکاری بانک مهر اقتصاد کمک قابل توجهی به قطعه سازان صورت گرفته که این ابزار نوین مالی برای تقویت همه صنایع در کشور موثر و مفید خواهد بود.

محمدرضایی با اشاره به اینکه بیش از 870 سازنده و تولیدکننده قطعات خودرو از طریق شرکت های سازه گستر و مگاموتور در زنجیره تامین گروه سایپا حضور دارند، گفت: حمایت از قطعه سازان داخلی و تقویت توان مالی آنان در راستای اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است که حاصل این حمایت مالی، ثبت رکورد تولید خودرو طی 6 سال اخیر در گروه سایپا به تیراژ 3 هزار و 300 دستگاه در روز است.

وی خاطرنشان کرد: روش همکاری سایپا با بانک مهر اقتصاد ابزاری قابل اعتماد برای طرفین است که می تواند به عنوان ابزار عمومی در فضای کسب و کار کشور در راستای اقتصاد مقاومتی در صنایع دیگر نیز مورد استفاده قرار گیرد.

محمدرضایی افزود: این روش برای تحریک تقاضا و رونق بخشیدن کار و فعالیت کارخانجات تولید داخل بسیار موثر بوده و باعث رونق اقتصادی و به گردش درآمدن چرخ تولید داخل، حفظ و افزایش سطح اشتغالزایی در کشور خواهد شد.

معاون مالی و اقتصادی گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: در پرداخت تسهیلات به قطعه سازان، سایپا حمایت های لازم در قالب تضمین بازپرداخت تسهیلات از قطعه سازان را انجام می دهد و قطعه سازان در این خصوص دغدغه ای نخواهند داشت چون طرف حساب و متعهد بانک مهر اقتصاد، گروه خودروسازی سایپا است و رویکرد سایپا حمایت واقعی از قطعه سازان در راستای رونق تولید در بخش قطعه سازی و تولید خودرو است.

وی گفت: تاکنون 292 قطعه ساز توانستند از تسهیلات مربوطه استفاده کنند و 185 قطعه ساز در حال تشکیل پرونده برای اخذ تسهیلات هستند و مابقی نیز به محض ارائه درخواست از این تسهیلات بهره مند خواهند شد.

در ادامه مجتبی جمشیدپور رییس اداره اعتبارات بانک مهر اقتصاد گفت: بانک مهر اقتصاد در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی در دو بخش خرد و کلان به تولیدکنندگان صنایع داخلی، تسهیلات لازم با سود 18 درصد برابر ضوابط بانک مرکزی پرداخت می کند که در دو ماه اخیر بنا به درخواست گروه خودروسازی سایپا، طی تفاهم نامه ای تا به امروز مبلغ 4 هزار و 443 میلیارد ریال تسهیلات به قطعه سازان طرف قرارداد و زیرمجموعه گروه سایپا پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: بانک مهر اقتصاد همواره حامی تولیدکنندگان داخلی از جمله گروه خودروسازی سایپا بوده و در کنار این خودروساز است و این همکاری و حمایت همچنان ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است در پایان این مراسم تفاهم نامه منعقده بین طرفین مبادله شد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۳۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی

امتداد - بانک کشاورزی در راستای تحقق سیاست های مهار تورم، کنترل نقدینگی و حمایت از تولید در دولت سیزدهم، با طراحی و ایجاد پلتفرم های «مدیریت مالی زنجیره تامین» در اکوسیستم کشاورزی، قدم های ارزشمندی را برای تسهیل استفاده از «ابزارهای تامین مالی زنجیره ای» و اقبال فعالان بخش کشاورزی نسبت به «کشاورزی قراردادی» برداشته است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، این بانک با طراحی و ایجاد پلتفرم مدیریت زنجیره تامین محصولات کشاورزی به نام «پالیز»، سامانه مدیریت زنجیره تامین کالاهای استراتژیک با عنوان «بازارگاه محصولات کشاورزی» و کیف پول الکترونیکی و نیز ارائه ابزارهای تامین مالی زنجیره ای و تعهدی نظیر گواهی اعتبار مولد «گام»، سفته، برات و چک الکترونیکی، ضمانت نامه و … فعالیت زنجیره های تامین را در اکوسیستم کشاورزی تسهیل و تسریع کرده و راه را برای توسعه کشاورزی قراردادی در کشور، هموارتر ساخته است.

بر اساس این گزارش، استفاده از پلتفرم های « پالیز» و «بازارگاه محصولات کشاورزی»، راهکاری موثر برای مدیریت مالی زنجیره تامین از طریق ابزارهای مالی تعهدی است و هدف از طراحی و ایجاد این پلتفرم ها، ارائه خدمات بهینه به بازیگران زنجیره تامین از مزرعه تا سفره، ازجمله تامین کنندگان مواد اولیه و نهاده های تولید، تولیدکنندگان محصولات کشاورزی و دامی، صاحبان صنایع تبدیلی و تکمیلی، واردکنندگان، فین تک ها، تشکل ها و حتی شبکه توزیع و فروش محصولات غذایی، با استفاده از ظرفیت های تحول دیجیتال بانک کشاورزی و با هدف حمایت از تامین امنیت غذایی کشور است.

از سوی دیگر، بانک کشاورزی با هدف افزایش کاربران پلتفرم های تامین مالی زنجیره تامین و کشاورزی قراردادی، نسبت به بازطراحی و بهبود فرآیندها، توسعه خدمات غیرحضوری و طراحی سازوکارهایی برای ارائه ابزارهای مالی اهرمی و تعهدی نظیر گام، برات ، سفته، چک، ضمانت نامه و … به صورت الکترونیکی و مکانیزه اقدام کرده و در این مسیر، موفقیت های چشمگیری داشته است.

 شایان ذکر است تأمین مالی زنجیره تأمین با ابزارهای تعهدی، که از جمله سیاست های اصلی بانک مرکزی در دولت سیزدهم به شمار می رود، یک رویکرد خلاقانه و بارزترین نحوه تأمین مالی غیرتورمی است و موجب بهینه سازی جریان های مالی در زنجیره تامین، کاهش مرکزیت نقدینگی، کاهش هزینه ها، کنترل بازار، افزایش سودآوری و کارایی هرچه بیشترزنجیره می شود؛ همچنین این روش به مقاوم شدن اقتصاد کشور در برابر فشار تحریم‌های بین‌المللی کمک می کند.

فعالان بخش کشاورزی برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پلتفرم پالیز و یا شعب و مدیریت های بانک در استان ها مراجعه فرمایند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • هشدار استاندار گیلان به مسئولان مانع تراش در مسیر سرمایه گذاری
  • فیلم‌های ایرانی برای اکران به «سارایوو» می‌روند
  • اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی
  • هشدار صندوق بین‌المللی پول در مورد شکنندگی مالی
  • سلاجقه: امیدواریم روند بهبود دریاچه ارومیه مستمر باشد
  • واکنش اسبقیان به ادعای وزیر اقتصاد در مورد مسائل مالی فدراسیون فوتبال+فیلم
  • از هفته آینده دامنه نوسان و روند معاملات به حالت عادی بازمی‌گردد
  • اعلام جزئیات تأمین مالی زنجیره تأمین در سال ۱۴۰۳