Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-24@08:29:29 GMT

آیا مصادره فیلم ضدانقلابی است؟+فیلم

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۲۴۱۸۸

آیا مصادره فیلم ضدانقلابی است؟+فیلم

‍‍‍‍‍‍

رکنا: مهران احمدی در نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «مصادره» نخستین ساخته سینمایی‌اش تاکید کرد اثرش یک فیلم سیاسی نیست.

حجم ویدیو: 12.14M | مدت زمان ویدیو: 00:01:23

نشست پرسش و پاسخ فیلم مصادره ساخته مهران احمدی عصر جمعه بیستم بهمن ماه با حضور کارگردان، رضا عطاران، هومن سیدی، هادی کاظمی و مزد میرعابدینی بازیگران، مسعود اسلامی مدیر فیلمبرداری، مسعود سخاوت دوست آهنگساز، فرید ناظر فصیح جلوه های ویژه بصری، سجاد پهلوان زاده جانشین تولید، اصغر نژاد ایمانی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی درباره سابقه خود در زمینه تهیه‌کنندگی که به عنوان تهیه‌کننده فیلم‌های ارزشی شناخته می‌شود و محتوای فیلم که به نفوذ و مصادره انقلاب اشاره دارد، گفت: «ما آخرش نفهمیدیم ارزشی هستیم یا غیر ارزشی، اما این را می‌دانم فیلمی را می‌سازیم که حرفمان را دربرداشته باشد.»

احمدی درباره صحنه ای از فیلم که بازجو با متهم به صورت برابر غذا می‌خورد گفت: «برای بازجویی غذا می دهند و نوشابه می‌دهند. دیدم که می‌گم شما رفتید تا حالا؟ من رفتم، غذای خوب می‌دهند و برخورد خوبی دارند.»

او افزود: «فیلم سیاسی نیست و من تنها از بستر سیاست برای روایت داستان استفاده کردم.»

احمدی درباره حضور نرگس آبیار به عنوان مشاور کارگردان در این پروژه گفت: «خانم آبیار خیلی شوخ هستند و آقای قاسمی من را بیچاره کرده است و اینکه کارگردانی که کار دفاع مقدسی ساخته در حوزه کمدی هم کار کند منافاتی باهم ندارد.»

احمدی درباره صحنه رقص در فیلم و میزان اصلاحیه خوردن آن گفت: «ما عرق داریم اینطور نگویید. فیلم هیچ اصلاحیه‌ای نمی خورد و اگر بخورد من خودم را جلوی وزارت ارشاد خودم را آتش میزنم.»

او درباره پاسخ به سئوالی که به وجود شوخی‌های رکیک در فیلم اشاره داشت، گفت: «کجا؟ یک مورد را حداقل برای من مثال بزنید، اصلا چنین چیزی نبوده است. یک مثال بزنید همینجا یک جایزه به شما می‌دهم.»

او درباره اینکه آیا مخاطب را جز با این شوخی‌ها نمی‌توان خنداند، گفت: «نه به جز اینها نمی توان مخاطب را خنداند.»

عطاران درباره پذیرفتن این نقش و بازی در «مصادره» گفت: «قصه اصلی فیلم خیلی برایم جذاب است و حرف خوبی در آن زده شده است. نقشی که من بازی کردم تنها جزئی از آن افراد است. اینکه راجع به این افراد فیلمی ساخته شود خیلی مهم بود از نقشی که بازی کردم خیلی خوشحالم هستم.»

عطاران درباره حضورش در سینما Cinema گفت: «من همیشه در زمان کار خودم را در اختیار کار قرار می‌دهم و آنچه که از بازیگری مهم تر است اندازه است که در تمامی کارها سعی می‌کنم رعایت کنم و بقیه اش را در کلاس‌هایم توضیح میدهم. از خانواده و اطرافیانم برای کار خیلی استفاده می‌کنم و از پدرم خیلی کمک می‌گیرم و این نقش را در بخش زیادی به پدرم ارجاع دادم، بد نیست این را هم بگویم که عمویم زندانی Prisoner سیاسی بود و پدرم پس از آزادی Freedom او خیلی از این بابت ناراحت بود و پس از ۱۰ سال می‌گفت خودم ساواکی هستم و عمویم را لو دادم.»

هومن سیدی هم در بخشی از این نشست ضمن توضیح درباره نقش خود، درباره حواشی نشست فیلم مغزهای کوچک زنگ زده گفت: «از هرکسی که او را مکدر کردم عذرخواهی می‌کنم.»

احمدی درباره صحنه ابتدایی فیلم گفت: «من هر وقت حرف کاباره وسط می‌آید یاد فیلم کندو می افتم و صحنه اول فیلم را هم از این فیلم گرفتم که می‌بینید بهروز وثوقی در حال کتک خوردن است و ابی در حال ترانه خواندن.»

احمدی همچنین در بخش پایانی نشست در مورد اعتراضی که به نتایج آرای مردمی داشت، گفت:‌«من اعتراضی به آرای مردمی داشتم و وقتی پاسخ دادند دیدم که حق با آن‌هاست و مردم کاملا ناراضی هستند، فقط نمی‌دانم چرا تا ساعت سه صبح در صف می‌ایستند. من صحنه‌هایی دیدم که بگویم، دیدم تهیه‌کننده‌ای ۱۰ میلیون کارت کشید و تمام سانس‌های فوق‌العاده را خرید، من دیدم که مخاطبی بلیت خود را آورد و گفت که کدی را که وارد می‌کنم میزند قبلا وارد شده است، دیدم که مردم بلیت داشتند ولی نگذاشتند که روی صندلی‌هایشان بنشینند و بلیت‌ها فروخته شده است. مسئولان آرای مردمی به من زنگ زدند و گفتند قبول داریم شیطنت‌هایی بوده است و سیستم رای‌گیری ما مشکل دارد. من از حق بچه‌های فیلم نمی‌توانم بگذرم و این شیطنت‌ها ارزش ندارد و باید جواب مردم را بدهیم.»

شوخی‌های رضا عطاران در این نشست موجب خنده حاضران در سالن نشست شد. این بازیگر Actor در ابتدا با بغل کردن هومن سیدی و سپس با زدن عینک آفتابی و همچنین عینک هومن سیدی سوژه خبری برای عکاسان ایجاد کرد.

عطاران در هنگام صحبت مهران احمدی با برداشتن کلاه خود و با دست کشیدن مدام بر سرش موجب خنده حضار شد پرت شدن حواس خبرنگاران شد.

هومن سیدی هم به شوخی با اشاره به این شوخی‌ها گفت که اگر می‌خواهید نشست درست برگزار شود، پیشنهاد می‌کنم آقای عطاران بروند پایین بشین چون با هر حرکت ایشان حضار حواس شان پرت شده و وادار به خنده می‌شوند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در غیاب احمدی‌نژاد

پرویز داودی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد در دولت نهم، سیزدهم فروردین ماه امسال درگذشت. خبر درگذشت او باری دیگر یادآور حواشی و اخبار مربوط به داودی و احمدی‌نژاد شد. داودی که زمانی معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی دولت هاشمی‌رفسنجانی نیز بود تنها در چهار سال اول دولت احمدی‌نژاد معاون او بود. تا جایی که احمدی‌نژاد حتی حاضر نشد در مراسم خاک‌سپاری وزیرش حاضر شود. اما داودی شخصیت سیاسی- اجرایی تنهایی نیست. این را می‌توان از تصاویری متوجه شد که از چهره‌های شناخته شده همچنین وزرای دولت نهم و دهم برای حضور در مراسم ختم او منتشر شد.

به گزارش سازندگی، در مراسم ترحیم او، افراد شناخته شده دولت رئیسی و اعضای جبهه پایداری از جمله صادق محصولی، سعید جلیلی، محسن رضایی، کاظم صدیقی، حمید رسایی، عزت‌الله ضرغامی، مصباحی‌مقدم، احمد وحیدی، کدخدایی، مخبر، حسین شریعتمداری، احسان خاندوزی، عیسی زارع‌پور، بهادری‌جهرمی، سیدرضا فاطمی‌امین اشاره کرد.

پرویز داودی را شاید بتوان مانند تمام افرادی دانست که موضعشان نسبت به محمود احمدی‌نژاد یا صفر بوده یا صد. او زمانی در مدح رییس دولتش پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ گفته بود: «ما آقای احمدی‌نژاد را آسان گیر نیاورده‌ایم که به راحتی از دست‌شان بدهیم.»، اما اواخر سال ۹۰ در اولین واکنش منفی‌اش به احمدی‌نژاد، رییس دولت نهم و دهم را فردی دارای خصوصیاتی، چون استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعا‌های بی‌اساس فتنه‌گران و رسانه‌های معاند و ضدمردمی پیش‌بینی بی‌پایه در مورد اتفاقات و تحولات آتی دانست.

این را احتمالا می‌توان نقطه عطف ناراحتی احمدی‌نژاد برای شرکت نکردن در مراسم ختم او دانست. داودی هرگز خود را جزو جبهه پایداری اعلام نکرد، اما به شدت افکار سیاسی شبیه به پایداری‌ها و پدر معنوی این جریان یعنی آیت‌الله مصباح داشت. او در انتخابات ۹۲ از کامران باقری‌لنکرانی حمایت رسمی کرد.

کامران باقری‌لنکرانی، عضو جبهه پایداری بود که نامزدی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری آن سال توسط حسین جلالی، رئیس دفتر محمدتقی مصباح‌یزدی در ۲۴ فروردین اعلام شد. او سال ۹۷ در کنار برخی مدیران دولت احمدی‌نژاد در بیانیه‌ای علیه احمدی‌نژاد نوشت «خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمان‌های امام و انقلاب می‌دانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایت‌پذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خاستگاه اقبال مردم به وی در سال ۸۴ بوده است.»

در اردیبهشت ماه سال ۹۲ داودی همچنین در نشستی خبری که در خبرگزاری فارس برگزار شده بود، درباره وجه تمایز جبهه پایداری با سایر اصولگرایان نیز گفته بود «ما با هم تفاوت چندانی نداریم، ولی در برنامه‌های ریزتر قطعا تفاوت‌هایی احساس می‌شود.» داودی از ۹۲ به آن طرف که دیگر یار غار احمدی‌نژاد نبود در نشستی خبری جبهه پایداری را جریانی دانست که در راستای اهداف انقلاب قدم برمی‌دارد و افرادی مخلص در آن هستند که برای انقلاب حرکت می‌کنند؛ بنابراین وظیفه خود می‌بیند تا در این شرایط مسئولیت‌ها و تجربه‌هایش برای تنظیم برنامه‌های این جبهه قدم بردارد.‌

می‌توان احتمال داد که پرویز داودی همفکر وفادار پایداری‌ها پس از آنکه اعضای این حزب یک به یک از احمدی‌نژاد روی برگرداندند، دیگر آن رییس جمهور را برنتابید و طبیعتا در راستای دیدگاه این حزب، انتقاداتش به احمدی‌نژاد شروع شد.

درست است که داودی ۴ سال بیشتر در دولت احمدی‌نژاد نبود، اما بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان، علت برکناری او را اختلافش با محمود احمدی‌نژاد بر سر انتصاب علی کردان به پست وزارت کشور و نیز تأثیرپذیری محمود احمدی‌نژاد از مشایی و مشارکت دادن طرفداران مشایی در کار‌ها عنوان کردند.

موضوعی که شفافیت آن خیلی مشخص نشد؛ و در انتخابات سال ۹۴ هم نامزد انتخابات شد و گفته بود «۲ روز مانده به ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی بنا به مشکلات اقتصادی و معیشتی کشور و درخواست برخی دوستان، تصمیم به کاندیداتوری در انتخابات مجلس گرفتم و اگر در لیست ائتلاف اصولگرایان قرار نمی‌گرفتم حتما از کاندیداتوری انصراف می‌دادم.»، اما او که روزی جایگزین عارف در صندلی معاون اولی شده بود، شاهد آن بود که دسته دسته مردم به لیست عارف رای دادند و معاون اول احمدی‌نژاد هم نتوانست وزن رای لیست اصولگرایان را به اندازه کافی بالا ببرد و در نهایت شکست تلخی را در انتخابات متحمل شدند.

تفکر پرویز داودی چه زمانی که وزیر دولت نهم و چه زمانی که در رکاب پایداری‌ها قدم برمی‌داشت به دولت ابراهیم رییسی نزدیک بود. به‌طوری که گویا دولت سیزدهم از او مشاوره هم می‌گرفته است. آن طور که یکی از کارشناسان اقتصادی به اسم محمدصادق الحسینی به جهان صنعت گفته، در موضوع اطرافیان رییس دولت سیزدهم می‌توان گفت که ایشان یکی از متنوع‌ترین اطرافیان را در موضوع اقتصاد دارد.

اطراف ایشان در حوزه اقتصاد از آقای پرویز داودی و صمصامی که نهایت طیف چپ اقتصاد محسوب می‌شوند، هستند تا آقای علی طیب‌نیا که یک نهادگرای اقتصاد آزادی محسوب می‌شود. همچنین هاشم خانی، کارشناس اقتصادی نیز می‌گوید که آقای داودی با دیدگاه انقلابی در تیم اقتصادی دولت کنونی حضور داشتند که افرادی مانند ایشان در طیف متعارف اقتصادی در دنیا قرار نمی‌گیرند.

اگر به سال ۱۳۷۸ برگردیم، علاوه بر اختلافات بیان شده داوودی با احمدی‌نژاد بر سر علی کردان، موضوع دیگر به اختلاف‌نظر احمدی‌نژاد و معاون اول وی یعنی پرویز داودی در مورد معرفی وزیر اقتصاد مربوط می‌شود، هر چند آن زمان، مشاور رییس‌جمهور وقت این مساله را تایید نکرده بود، اما با رجوع به حافظه تاریخی، این مساله را یادآور می‌شود هنگامی که زمزمه تغییر در وزارت اقتصاد مطرح بود، چهره‌های متعددی برای جایگزینی دانش‌جعفری مطرح بودند که از میان همه به نظر می‌رسید، حسین صمصامی شانس کمتری دارد؛ ولی در نهایت هم او معرفی شد که بنابر شنیده‌ها پرویز داوودی، معاون اول حامی جدی وی بوده است.

در عین حال حضور چهره‌های شناخته شده پایداری از جمله صادق محصولی و برخی از وزرای دولت رییسی و دولت احمدی‌نژاد حاکی از آن است که پرویز داودی مورد توجه پایداری‌ها و دولت رئیسی بود و این تنها احمدی‌نژاد است که فعالیت‌ها و حاشیه‌های سیاسی و اجرایی او همواره این موضوع را ثابت کرده که کوچک‌ترین انتقادی را برنمی‌تابد و حتی این ظرفیت را هم ندارد که در مراسم خاک‌سپاری معاون‌اولش نیز شرکت کند. این در حالی است که چند روز پیش و در پی درگذشت حمید بهبهانی، وزیر راه و شهرسازی دولتش زیر تابوت او را هم گرفت و تصاویر منتشر شده از این حرکت در فضای مجازی به سرعت بازنشر شد.

دیگر خبرها

  • عکس| سرنوشت ترسناک احمدی نژاد از زبان رائفی‌پور
  • چرا دوباره مادر چاوز؟
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • آمریکا آشکارا دارایی‌های روسیه را سرقت می‌کند
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است
  • در غیاب احمدی‌نژاد
  • هشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه
  • واژگونی خودرو در محدوده دوراهی ولشت
  • برترین‌های مسابقات پرش با اسب استان همدان جام جمهوری معرفی شدند