Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا،حمید لطف‌اللهیان ضمن تشریح برنامه های شهرداری اردبیل در توسعه دریاچه شورابیل افزود: شهرداری اردبیل جهت فراهم کردن شرایط لازم رفاهی و تفریحی برای گردشگران و ایجاد درآمد پایدار از مجموعه دریاچه شورابیل اقدام به تهیه و تصویب طرح جامع کرده است.

وی در این راستا با اشاره به اجرای طرح های مختلف گردشگری و تفریحی در این مجموعه، از احداث پارک گالری، پارک صخره ای، آب‌نمای موزیکال، باغ بهشت، کمپ گردشگری و توسعه فضای سبز در مجموعه توریستی شورابیل خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اردبیل تاکید کرد که دریاچه شورابیل به‌عنوان تنها دریاچه درون ‌شهری طبیعی ایران با مساحت ۲۰۰ هکتار یکی از مناطقی است که توجه گردشگران را در تمام فصول سال به خود جلب می کند.

وی به برنامه های مجموعه شهرداری و شورا شهر برای توسعه درآمدهای پایداری شهری اشاره کرد و بیان داشت: با وجود اینکه اردبیل استانی با رویکرد توسعه کشاورزی است، اما با بررسی و مطالعه سایر زمینه‌های توسعه ای و شناسایی ظرفیت های گردشگری اقدام به تدوین و اجرای پروژه‌های عمرانی همسو با رویکرد انسان‌محور کردیم.

لطف‌اللهیان بازآفرینی شهری در کنار اثر جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیل، پروژه‌های متعدد در مجموعه گردشگری شورابیل، بهسازی مسیر کنار رودخانه بالیخلو، احیای ساختمان قدیمی شهرداری اردبیل و ایجاد موزه مشاغل، میراث فرهنگی و... را از جمله این طرح‌های توسعه عمرانی برشمرد.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر هزینه‌های شهرداری صرف اجرای طرح های عمرانی می‌شود، به تأمین درآمدهای شهرداری از دو طریق منابع داخلی و خارجی اشاره و تصریح کرد: منابع درآمدی داخلی مستقیما توسط شهرداری‌ها و به‌صورت عوارض و بهای خدمات مختلف که بیشتر مربوط به اراضی و املاک هستند وصول می‌شوند.

شهردار اردبیل ادامه داد: منابع درآمدی خارجی نیز درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مشارکت با شهرداری در اجرای پروژه‌های مختلف، فروش اوراق مشارکت، کمک‌های دولتی و... بوده که توسعه آن موجب کاهش هزینه و ایجاد درآمد پایدار می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح های مختلف در این بخش تاکید کرد: پروژه‌های زمین چمن مصنوعی، پروژه تجاری مسکونی و خدماتی شهریار، تیراژه، مروارید و پروژه‌های تفریحی و توریستی هتل سلامت، زیپ‌لاین، کافی‌شاپ شناور، بزرگ‌ترین مسیر سلامت کشور نزدیک هشت کیلومتر و... طرح‌هایی هستند که با جذب و مشارکت سرمایه گذاران ایجاد شده است.

لطف‌اللهیان با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی هزینه خدمات شهری یادآور شد: شهرداری اردبیل با برقراری انضباط مالی از طریق تدوین و راه‌اندازی نرم‌افزارهای مختلف و کنترل‌های انجام ‌یافته توانسته ضمن کاهش هزینه، افزایش کیفیت و کمیت خدمات شهری را محقق سازد.

وی در خصوص توسعه حمل‌ونقل عمومی در اردبیل عنوان کرد: این این راستا هم اکنون مطالعه، تدوین و تصویب طرح جامع ترافیک شهر اردبیل، تهیه طرح تفصیلی ترافیک با بهره‌گیری از طرح بالادست در هسته مرکزی شهر و اجرایی کردن مهم‌ترین طرح تقاطع غیرهمسطح در راستای روان‌سازی ترافیک شهری، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی و... در دستور کار قرار دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامه‌ها و عملیات‌های سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامه‌های تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستان‌های تابعه مورد تاکید است.

وی با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه، افزود: توسعه فعالیت‌های شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامه‌های مساجد، توجه به فعالیت‌های بانوان، اجرای برنامه‌های مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویت‌های مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد

وی تصریح کرد: تقویت مکتب‌های قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروه‌های «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌های تابعه باید رسانه‌های فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانه‌ای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.

حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین‌، مداحان شاخص، انجمن‌های اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامه‌های امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.

استمرار طرح ملی «زندکی با آیه‌ها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامه‌های مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآن، آموزش‌های عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروان‌های قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» از برنامه‌های شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.

حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیت‌ها و خروج از تصدی‌گری را امر مهم در اجرای فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدی‌گری، راهبر برنامه‌ها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأت‌ها، کانون‌های فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامه‌های فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.

کد خبر 6092184

دیگر خبرها

  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک