Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: می توان با توجه ویژه به بخش کشاورزی و روستایی در میاندوآب، زمینه رفع بیکاری و تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، علی دیانتی امروز در مراسم افتتاح پروژه های بخش کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: میاندوآب یکی از قطب های کشاورزی در منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب به اشاره به اینکه امنیت غذایی مقوله ای مهم و حساس است, افزود: برای رسیدن به توسعه باید به کشاورزی بها دهیم چرا که کشاورزی زیربنای توسعه است و اهمیت بسیاری در زمینه سلامت مردم با توجه نقش آن در امنیت غذایی دارد.

وی با بیان اینکه کشاورزی در میاندوآب می تواند زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی باشد, گفت: می توان با توجه ویژه به بخش کشاورزی و روستایی زمینه رفع بیکاری را فراهم کرد.

دیانتی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در این شهرستان در بخش کشاورزی و اشتغالزایی, تصریح کرد: ظرفیت سردخانه های در شهرستان میاندوآب در سه سال گذشته ظرفیت سردخانه های شهرستان از ۴۵هزارتن به ۹۰ هزارتن رسیده است.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: در شمال غرب کشور نیز نخستین صندوق توسعه بخش کشاورزی به غیر از مراکز استان در شهرستان میاندوآب راه اندازی شده و مسئولان نیز نظر مثبتی روی راه اندازی صندوق خرد زنان در میاندوآب که ۵۰ درصد جامعه را شامل می شوند, دارند.

وی با بیان اینکه میاندوآب دارای متنوع ترین محصولات کشاورزی در منطقه است, گفت: نزدیک به ۵۰ نوع تولید محصول در میاندوآب را داریم که در برخی محصولات برند بوده و در سطح منطقه بی نظیر است.

دیانتی با اشاره به اینکه مهم ترین مشکل ما, خام فروشی محصولات است, افزود: در این راستا یک واحد سورتینگ و بسته بندی در دهه فجر افتتاح و هفت واحد دیگر نیز به بانک معرفی شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید عسل دارد.

نوبخت اژدری ۱۱ اردیبهشت در جلسه منتخبین جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری گفت: استان اردبیل مهد پرورش زنبور عسل است و رتبه چهارم کشوری را در تولید دارد.

اژدری با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل از زنبورستانهای استان برداشت شده است، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات گردآوری شده، در استان اردبیل بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی زنبور عسل مدرن با میانگین تولید ۱۴.۷ کیلوگرم عسل و میانگین تولید در کلنی های سنتی ۶.۷ کیلوگرم عسل می باشد.

این مقام مسئول افزود: تعداد کل زنبورستان‌های این استان را بر اساس اطلاعات آماری انجام شده ۳ هزار و ۷۱۴ زنبورستان شمارش شده و افراد شاغل در این زنبورستان‌ها ۶ هزار و ۲۴۳ نفر بر اساس تعداد کلنی می باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل قطب کشاورزی است و ۳۵ درصد اشتغال به این بخش مربوط می شود و بیانگر این است که یک سوم اشتغال وابسته به بخش کشاورزی است اما متأسفانه فرهنگ تعاون در این استان زرخیز جای خود را باز نکرده است.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد