Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@03:25:13 GMT

استفاده صنعت خودرو از فن آوری های نو

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۳۰۰۸۳

استفاده صنعت خودرو از فن آوری های نو

ایران اکونومیست - به گزارش  ایران اکونومیست به نقل از ایکوپرس در این پیام آمده است: در سال های اخیر صنعت خودروی ایران از موفق‌ترین بخش‌های صنعت و تولید، در جذب سرمایه خارجی از طریق سرمایه گذاری معتبرترین خودروسازان جهانی بوده است.

 این اتفاق فرصت ارزشمندی در اختیار این صنعت قرار می‌دهد تا بتواند به اهداف اسناد بالادستی خود، به ویژه سند چشم‌انداز صنعت خودرو برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
این بخش از صنعت کشور می‌تواند با بهره‌گیری از این موفقیت، نخست خود را به عنوان یک خودروساز واقعی در باشگاه جهانی خودروسازان معرفی کند و دوم این که، اعتباری بین‌المللی برای اقدامات بعدی که همانا جست‌وجوی بازار صادراتی برای عرضه محصولات تولید داخل است، بیابد.

نیک می‌دانیم که تحقق چنین امری تنها با تعارف و صرفا ابراز خرسندی از سرمایه‌گذاری خارجی، ممکن نیست.

سرمایه‌گذاری خارجی، مقدمه و ریل‌گذاری جدیدی برای ترسیم مسیر و آغاز حرکت است. ما برای حرکت در این ریل نیازمند تحرک و پویایی به اضافه خلاقیت و اندیشه بیش از گذشته هستیم. تحرکی مبتنی بر علم و آگاهی که بتوان با اندیشه‌ و کاری خلاقانه، اعتلای این صنعت را تداوم بخشید و از این بذر کاشته شده، محصول چید.
 
از این حیث، برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی صنعت خودرو فرصت و نقطه عطفی است که در این فصل از حیات صنعت خودروی کشور، می‌تواند در خدمت سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته، تحقق اهداف پیش‌گفته را تسهیل کند.

به این ترتیب، انتخاب رویکرد زنجیره تامین رقابت‌پذیر برای این همایش، عنوانی است که نتیجه آن ارتقای تولید داخلی و ارایه محصول رقابتی منظور نظر است.

همراهی زنجیره تامین داخلی که زنجیره‌ای متشکل از تهیه مواد اولیه تا ساخت و تولید قطعات و پشتیبانی مجموعه‌های مورد نیاز خودروساز را شامل می‌شود، با شرکت‌های خودروسازی کشور، از الزامات توفیق در این مسیر است.

ضمن این‌که نیازمندیم، این مجموعه‌ها با قیمت و کیفیتی رقابتی با موارد مشابه خارجی تولیدات خود را عرضه کنند، تا بتوانند زمینه تولید رقابتی خودرو را فراهم کنند.

 به این ترتیب آن‌گونه که در شرح رویکرد همایش آمده است، «زنجیره‌تامین رقابت‌پذیر»، زنجیره ای‌ است که در شرایط متعادل‌شده با رقبای خارجی در کشور و بازارهای هدف، قابلیت رقابت دارد.
 
در حال حاضر قراردادهای مختلفی در گروه صنعتی ایران خودرو با خودروسازان جهانی منعقد شده و صنعت خودروی کشور در آستانه ورود به فصل جدیدی است.

صنعت قطعه سازی نیز باید هم‌سو با الزامات و ساختارهای این دوره گام بردارد و خود را به استانداردهای جهانی نزدیک تر کند. تردیدی نیست در این روند فرآیند محلی سازی قطعات محصولات جدید در اولویت خواهد بود.

با درک صحیح این مقدمات بود که بانیان این همایش بین‌المللی، ظرفیت دانش دست‌یابی به این هدف را در اتصال صنعت خودرو به مراکز و موسسات تولید علم و تمامی استادان و محققان دانشگاهی و صنعتی و سایر بخش‌های خصوصی و دولتی مرتبط که در این زمینه صاحب ایده، تحقیقات و تجربیات هستند، تعریف کرده‌اند و مقرر شده است که نتایج این کنفرانس به صورت راه‌کارهای پیشنهادی در اختیار تصمیم‌گیران دولتی کشور عزیزمان برای بهره‌گیری از این دستاوردهای علمی جهت سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی بهتر قرار گیرد.
 
از آن‌جا که گروه صنعتی ایران خودرو نیز مشارکت در این امر را با ادله پیش‌گفته، برای حفظ دستاوردهای موفقیت‌آمیز سال‌های اخیر ضروری می‌داند، در جهت برگزاری هرچه باشکوه‌تر و عالمانه‌تر این همایش همکاری و تلاش خواهد کرد؛ زیرا باور دارد با بهره‌مندی از راه‌کارهای برآمده از چنین نشست‌های علمی، خونی تازه در رگ صنعت برای تداوم پویایی جاری می‌شود و بدین‌وسیله چرخه این پیروزی تا رسیدن به اهداف خانواده بزرگ گروه صنعتی ایران خودرو تکمیل می شود.
 
 
 
 

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی