Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وب سايت چيدانه: خانه از ديدگاه هرکس شکل متفاوتي دارد، اما دلنشين بودن محيط منزل بيش تر از هرچيز به وقتي که براي طراحي و ساخت آن گذاشته شده وابسته است. پروژه خانه کامرانيه شرکت معماري آرامش، از همان خانه‌ هايي است که براي همه عناصر موجود در آن (از رنگ تا نوع چيدمان) وقت صرف شده است، خانه‌ اي که بيش تر از هرچيز شکل زندگي دارد و رنگ آرامش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..
مشخصات عمومي پروژه:
نام پروژه : پروژه مسکوني کامرانيه معمار : مهندس اشکان اذاني موقعيت پروژه : منطقه 1 کامرانيه شمالي نام شرکت و يا دفتر معماري : گروه معماري آرامش متراژ فضا : 100 مترمربع کاربري : مسکوني گروه طراحي : مهندس اشکان اذاني، مهندس هومن مويدي کارفرما : جناب آقاي تحويل زاده تاريخ شروع و پايان : شهريور الي آبان 96 نوع ساختمان : مسکوتي شرکت سازنده/ اجرا : گروه معماري آرامش عکاس/ عکاسان : استوديو پر آقاي ميلاد پروز
دکوراسيون زيبا در عين سادگي
از نظر طراحان شرکت معماري آرامش، وقتي با يک خانه مدرن مواجه مي‌ شويم، انتظار داريم که طراحي آن به دور از هرگونه وسايل اضافي باشد؛ در حقيقت حتي جزئيات به‌ کاررفته در يک فضاي مدرن در طراحي داخلي، کم تر و حساب شده‌ تر قرار مي‌ گيرد، اما مي‌ توان گفت که سبک مينيمال در جزئيات هم خلاصه‌ تر از سبک مدرن است. استفاده از هر دوي اين سبک‌ ها در طراحي داخلي يک فضا، سبکي تلفيقي از مدرن و مينيمال را ايجاد مي‌ کند، سبکي مدرن که در استفاده از حاشيه‌ هاي طراحي داخلي دقيق‌ تر و البته پر طرفدارتر است؛ در حقيقت انتظار ما از يک خانه با طراحي تلفيقي مدرن و مينيمال خاص و شيک بودن آن است.
طراحي داخلي پروژه مسکوني کامرانيه، براساس ايده «زيبايي در عين سادگي» شکل گرفت و کامل شد، ايده‌ اي که البته به درستي در مرحله نتيجه توانست ثابت کند تا يک فضاي زيبا درواقع به شکل پيچيده و عجيبي نيست. اين سبک نشان مي‌ دهد با ايده‌ هايي به دور از هرج و مرج و شلوغي مي‌ توان يک محيط مدرن ساخت. يکي از جذاب‌ ترين اين ايده‌ ها استفاده از اشکال انتزاعي است که در طبيعت موجود نيست و در حقيقت ساخته ذهني است. در اين محيط همچنين از عناصر تزئيني بسيار کم و محدودي نيز استفاده شده است.


دورهمي دلنشين در نشيمن
نشيمن منزل کامرانيه اگرچه رنگ و بوي مدرن را دارد، اما از صميميت فضا کم نکرده است، چرا که چيدمان آن به صورت ال و نيم دايره است. ديوارها و سقف به شکلي کاملا ساده و قابل‌ تصور طراحي شده و گچبري‌ هاي سقف، ساده و به دور از هرگونه ابزارزني خاص شکل گرفته است. همين ويژگي است که اصلي‌ ترين فضاي خانه؛ يعني ديوارها و سقف را منحصر به فرد مي‌ کند. فرش‌ ها ساده هستند و با يک رنگ يا ترکيب دو يا سه رنگ با اشکال هندسي متفاوت نماي نشيمن را چشم‌ نواز کرده‌ اند. اتاق کار، اما رنگ زندگي دارد. استفاده از رنگ گرم در اين فضا باعث دلنشين‌ تر شدن اين محيط مي‌ شود، ويژگي‌ اي که باعث شده تا اين اتاق، رنگ خستگي را نپذيرد. کتابخانه و ميز، ساده، اما زيبا و کارآمد است. تمام عناصر موجود در اتاق کار در کنار يکديگر به‌ خوبي توانسته است دکوراسيون آن را به محيطي ايده‌ آل تبديل کند.

آشپزخانه آرام کامرانيه
آرام، دلنشين و به دور از هياهو! اين بهترين تعريف براي آشپزخانه اين منزل توسط شرکت معماري آرامش است. طراحي کابينت‌ ها مدرن و ساده بوده و طراح از ارائه تزئينات اضافي خودداري کرده است. اين همان وجه جذاب دکوراسيون خانه است؛ زيرا انتظار ما از آشپزخانه، محيطي است که پر از جزئيات باشد، درحالي‌ که اگر ساده و شيک پسند باشيد، بعد از مواجه شدن با اين قسمت از منزل کامرانيه بدون شک در فهرست دوست داشتني‌ ترين فضاهاي موجود براي شما قرار خواهد گرفت.


نورپردازي، چراغ خانه برافروز!
نور، يکي از مهم‌ ترين عواملي است که مي‌ تواند از محيط، ذهنيت مثبت يا منفي را در بيننده ايجاد کند؛ يعني ممکن است چيدمان فضا خاص و زيبا باشد، اما به دليل نورپردازي نامناسب نتواند تصوير خوبي را به بيننده ارائه دهد. در نورپردازي پروژه مسکوني کامرانيه تلاش شده است تا نورپردازي به دکوراسيون داخلي ضربه‌ اي نزده و حتي برعکس، مکمل آن هم باشد، البته نورپردازي در سبک مدرن و مينيمال به لوسترهاي آويز بزرگ وابسته نيست، برعکس براي بالا بردن جذابيت محيط از لامپ‌ هاي هالوژني پراکنده لوسترهايي به سبک مدرن و آباژور استفاده شده است

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خاص‌ترین خانه این روز‌های ژاپن!

طراح داخلی و طراح Kseniia Kolesnikova، خانه شیشه‌ای را به عنوان یک اقامتگاه مستطیلی که میان ارتفاعات سنگی کوه قرار گرفته است، به تصور می‌کشد.

به گزارش عصرایران، این سازه که به لطف مجموعه‌ای از ستون‌های غوطه ور در آب بر فراز یک دریاچه شناور است، شامل بخش‌هایی از یک کانتینر حمل بار است که تقریبا به طور کامل با پانل‌های شیشه‌ای بزرگ پوشانده شده اند و به مناظر بدوی و سورئال اجازه می‌دهند تا بخشی از فضا‌های زندگی داخلی باشند.

Kolesnikova نمای بیرونی را با یک پوسته فلزی زنگ زده پوشانده که از خانه‌های ماهیگیری کوچک الهام گرفته شده است.

فضای داخلی خانه شیشه‌ای از یک پالت رنگی یکپارچه و از جنس شن و ماسه و سفال ساخته شده است. مصالح اصلی مورد استفاده سنگ طبیعی (مرمر، تراورتن) و چوب هستند.

طراح فضا را به سه قسمت اصلی تقسیم می‌کند: اتاق نشیمن-آشپزخانه با یک فضای مخصوص چایخوری، اتاق مطالعه و حمام در مرکز و یک اتاق خواب با حمام مجزا. لازم به ذکر است که دو قسمت مخالف هم بدون هیچ پارتیشنی به کوه متصل می‌شوند و به طبیعت اجازه می‌دهند تا نه تنها از پنجره‌ها بلکه از دل خانه نیز به فضای زندگی نفوذ کند.

کفپوش‌های شنی که یادآور باغ‌های سنتی ژاپنی هستند، اتاق چایخوری و فضای استراحت اتاق خواب را پر می‌کنند. در همین حال، یک فانوس به سبک ژاپنی نیز چراغ روشنایی فضای چایخوری را شکل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ۱۳ خیابان در سطح شهر قم بازگشایی شد
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • معماری عالی و چشم نواز یک ویلا که احتمالا در سلیقه همه قرار دارد! (+تصاویر)
  • کاشان، عروس خانه‌های تاریخی ایران + فیلم
  • ترندهای دکوراسیون داخلی در سال ۲۰۲۴
  • سخنگوی شورای شهر: باید به نمای خانه ها دقت بیشتری شود | معماری خیلی از ساختمان ها در شان شهر ایرانی اسلامی نیست
  • (تصاویر) خاص‌ترین خانه این روز‌های ژاپن!
  • ابهام بر سر طراح چینی‌خانه/ آیا شیخ بهایی در اردبیل یادگاری دارد؟
  • بررسی بخش شهرسازی مسابقه معماری یادمانی و طراحی مکان رویدادها
  • گفت‌وگو با چهره ماندگار معماری ایران به بهانه روز معماری/ حیاط‌های خالی از حیات