Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا ظهره‌وندی عضو هیئت رئیسه سندیکای آسانسور و پله برقی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص افزایش ناگهانی قیمت آسانسور، پله برقی و قطعات یدکی آن گفت: این افزایش قیمت طبیعی است زیرا این وسایل عمدتا وارداتی هستند و وقتی دلار افزایش پیدا کند ما هم مجبور به افزایش قیمت هستیم.

وی ادامه داد: در ابتدا انتظار داشتیم که این افزایش قیمت ارز حباب و به صورت موقتی باشد اما با پایداری قیمت دلار در مدار 4 هزار 600 تومان مجبور به افزایش قیمت شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آسانسور 65درصد قطعات وارداتی است و در پله برقی تمام اجزاء آن. به طور مثال در یک ماه اخیر که نوسان بازار ارز شروع شد ریل آسانسور از 470 هزار تومان به 630 هزار تومان رسید و یا موتور کشنده در برند‌های مختلف  30 درصد افزایش قیمت داشته است.

وی ادامه داد: در سندیکا کمیسیون حل اختلاف وجود دارد و از اول امسال تاکنون به 400 مورد رسیدگی کرده است اما در پرونده‌های اخیر بیشتر اختلاف بر سر قیمت‌ها بوده به طوری‌که شرکت نصاب آسانسور با فاکتور و سند بیان می‌کند که قیمت‌ها به میزان زیادی افزایش پیدا کرده و کارفرما بایستی مبلغی بیش از عدد مندرج در قرارداد پرداخت کند.

وی در خصوص وضعیت امنیتی آسانسورهای شهر تهران گفت: پس از سقوط آسانسور دانشگاه امیرکبیر، جامعه نسبت به ایمنی آسانسور حساس شد و همان موقع ما از طریق رسانه‌ها اعلام کردیم که سندیکا حاضر است به صورت رایگان آسانسورهای شهر تهران را بازدید کند اما در این 6 ماه کمتر از 10 واحد دولتی و خصوصی به ما مراجعه کردند.

ظهره‌وندی افزود: اکنون گواهی استاندارد که برای آسانسور ساختمان‌های جدید صادر می‌شود یک سال اعتبار دارد و در مورد پله برقی هنوز هیچ استانداردی تعریف نشده اما با شرایطی که امروز آسانسورهای شهر تهران در بخش ترمز، قفل و سیم دارند 80 درصد آنها به خصوص در ساختمان‌های دولتی از ایمنی لازم برخوردار نیستند و هر لحظه امکان بروز فاجعه وجود دارد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۳۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، تحلیلگر پلتفرم تحلیل زنجیره‌ای کریپتو کوانت، حرکات آتی سرمایه‌گذاران فردی در بایننس را بررسی و بر افزایش نرخ‌های تامین مالی در این صرافی تاکید کرد. وی دریافت که افزایش موقعیت‌های خرید می‌تواند نشان‌دهنده اوج باشد.

بیشتر بخوانید: نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال

این تحلیلگر به سرمایه‌گذاران هشدار داده است که محتاط باشند. وی خاطرنشان کردکه الگوهای مشابه در گذشته با کاهش کوتاه‌مدت همراه بوده است.

از آنجایی که بایننس یکی از بهترین مراکز مبادلات مبتنی بر افراد است، داده‌ها نشان ‌می‌دهد که سرمایه‌گذاران فردی بایننس موقعیت‌های خرید را ایجاد کرده‌اند و از نظر تاریخی، افزایش موقعیت‌های (پوزیشن) طولانی در بایننس اغلب به معنای اوج است.

به گزارش کریپتو، پس از انتشار داده‌های حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات‌متحده در روز جمعه، بازار ارزهای دیجیتال شاهد افزایش قابل توجهی بود که اشتها را برای موقعیت‌های طولانی افزایش داده است. بر اساس داده‌های کوین گکو، بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد افزایش یافته است و در زمان نگارش این مطلب با قیمت ۶۴هزار و ۲۰۰ دلار معامله می‌شود.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۲۱ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۴۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۳۲ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵.۰۷ میلیارد دلار است که ۲۵.۴۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۹۵ میلیارد دلار است که ۸.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۰.۰۵ میلیارد دلار است که ۹۰.۸۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۰ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۳ هزار و ۲۹۴.۹۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۳ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۰۲ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۸۹.۲۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۴۹ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۷ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۸۱.۶۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۸۰ درصد کاهش

۵- سولانا

قیمت: ۱۴۴.۴۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۹۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۵۴ درصد افزایش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش

۷- ریپل

قیمت: ۰.۵۲۸۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۴۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۲۵ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۵۸۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۵.۵۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۹۰ درصد افزایش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۶۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۲.۴۹ درصد افزایش

۱۰- کاردانو

قیمت: ۰.۴۵۵دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۷۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۹ درصد کاهش

انتهای پیام/

کد خبر: 1229452 برچسب‌ها ارز

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟