Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آبفای گیلان گفت:روزانه240 هزار مترمکعب آب برای شهر رشت در سال 1405در طرح توسعه و اصلاح شبکه توزیع پیش بینی شده است.

به گزارش ایلنا از رشت، مدیرعامل آبفای گیلان به منظور اطلاع رسانی ازطرح های جامع آبرسانی با توجه به نرخ رشد جمعیت طی سالهای آتی، وضعیت پیشرفت پروژه رینگ آبرسانی شهر رشت و اهداف آن را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با تشریح پروژه توسعه و اصلاح شبکه توزیع آب شهر رشت اظهار داشت: براساس نرخ رشد واقعی میزان جمعیت در سال مقصد طرح (سال 1405) با احتساب کلیه مصارف و فرض متوسط سرانه 250 لیتر در روز حدود 240 هزار مترمکعب در روز برآورد شده است.

وی در ادامه افزود: به منظور ایجاد ذخیره کافی و تأمین فشار آب مورد نیاز شبکه شهر، احداث 3 مخزن زمینی و دو مخزن هوایی پیش بینی شد که این مخازن شامل 2 مخزن 40 هزار مترمکعبی و یک مخزن 30 هزار مترمکعبی ودومخزن هوایی 2500 مترمکعبی می باشدو از مجموع سه مخزن ذخیره آب دو مخزن با حجم 40 هزار مترمکعب و برج های تأمین فشار هریک با حجم 2500مترمکعب اجرا شده و در مدار بهره برداری می باشد.

 علاوه بر این مخازن ، آب شهر رشت از طریق دو سری خط لوله انتقال به اقطار 1250و700 میلیمتر از مخزن 50 هزار مترمکعبی سراوان تأمین می شودوبا تکمیل خطوط اصلی کمربندی شهر و اتصال شبکه های جدید اجرا شده توسط اعتبارات بانک جهانی به این خطوط و انتقال تدریجی انشعابات خانگی از شبکه های قدیمی به خطوط اجرا شده جدید، ضمن تأمین ذخیره کافی آب شرب بهداشتی، امکان تأمین فشار مناسب برای کلیه مشترکین به وجود خواهد آمد.

حسینی طول کلی خطوط انتقال داخلی شهر رشت را 18/1 کیلومتر اعلام کرد و گفت: 12/6 کیلومتر از این خطوط تاکنون اجرا شده و 1/8 کیلومتر در حال اجراست و 3/7 کیلومتر نیز باقیمانده است .

مدیرعامل آبفای گیلان با تشریح وضعیت موجود شبکه توزیع آب شهر تصریح کرد: طول شبکه توزیع آب شهر رشت دارای 2200کیلومتر است و منابع تأمین آب در سالهای اولیه ی بهره برداری چاههای داخل شهر بود.  به تدریج با افزایش جمعیت در خارج شهر نیز چاههایی حفر شد و علاوه برآن تصفیه خانه ی بزرگ آب گیلان در نزدیکی شهر سنگر ساخته شد که منبع تامین آب آن رودخانه ی سفیدرود بود.

وی گفت: با ساخت سد آیت الله بهجت بر روی رودخانه ی شهر بیجار، درحال حاضر منبع اصلی تامین آب تصفیه خانه ی بزرگ آب گیلان آب رودخانه ی شهر بیجار می باشد که از کوههای درفک سرچشمه گرفته و دارای آب با کیفیت بسیار مطلوب است.

 در حال حاضر پروژه  بهسازی مدول اول و ساخت مدول دوم تصفیه خانه ی بزرگ آب گیلان به صورت مشارکت بخش خصوصی (BOT)، با پیشرفت فیزیکی حدود 56.8 درصد در حال اجرا می باشد که پس از تکمیل پروژه، ظرفیت تولید تصفیه خانه به 6 مترمکعب در ثانیه ارتقاء خواهد یافت. 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • توزیع تخم نوغان در گیلان
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها