Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: اگر شرایط ما امروز خاص است و بعد از برجام قول داده بودند فاینانس‌ها وارد کشور شود اما خبری نیست، باید بتوانیم روی پای خودمان بایستیم. ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، منوچهر متکی ظهر امروز در راهپیمایی مردم گرگان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص 22بهمن امسال اظهار داشت: حضور این مردم راهپیمایی این روز بزرگ را تماشایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردمی که در دوران انقلاب در این دیار و منطقه نقش آفرین بودند، 5 آذرها را آفریدند، شهدای زیادی تقدیم انقلاب کردند، در سال‌های سخت هجمه نفاق براین کشور شهدایشان را در کوچه و خیابان‌ها و کوی برزن‌ها دیدند و شهادت مسئولان خود را در جای جای کشور مشاهده کردند و در 8 سال دفاع مقدس بزرگ سردارانی را به میدان های نبرد فرستادند، سختی‌ها، مشکلات، ناملایمت‌ها، کمبودها و نارسایی ها را تحمل کردند اما در روزی که مزین به نام امام خمینی(ره)، نظام و انقلاب‌شان است دم برنیاوردند و حضور خود را به نمایش گذاشتند.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه مردم با حضور خود در راهپیمایی حماسی امروز نشان دادند که بر عهد و میثاقی که با امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بستند، پایدارند، افزود: امروز مردم نقش خود را به خوبی ایفا و کار خود را تمام کردند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به شرایط قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: پیش از پیروزی انقلاب در این کشور غربگرایان به دنبال این بودند که از فرق سر تا نوک پای این مردم را غربی کنند و سیاسیون هم به دنبال وابسته کردن آن بودند. در این شرایط امام خمینی (ره) تعفن وابسته به اجنبی بودن را برای مردم آشکار کرد و نشان داد وابسته به غرب و شرق بودن چقدر نکبت‌بار است.

متکی ادامه داد: امام خمینی (ره) در 15 سال تبعید مبانی نهضتی که خود رهبری آن را برعهده داشت تدوین و در قالب حکومت اسلامی بیان کرد. امروز هم نگاه برآمده از انقلاب و حضرت امام و این راه روشن، توسط خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری با حمایت قاطع مردم در 39 سال گذشته در حال تداوم است.

وی با اشاره به دلایل حمایت قاطعانه ملت از رهبری نظام و انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: مردم در این سال ها انسان بزرگی را دیدند که در طول عمر خود هرگز از خودش و برای خودش چیزی نگفت و نخواست و مردم دیدند که کلام او، کلام آنها و شعارهای او شعارهای آنان بوده و هست.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی یادآور شد: در 15 خرداد بخشی از مردم به صحنه آمدند و با امام خمینی (ره) و نهضتش همراه شدند اما چون همه نیامده بودند موفق نشدیم اما در 22 بهمن همه ملت به صحنه آمدند و این پیروزی بزرگ را خلق کردند.

وی با بیان اینکه ضلع سوم انقلاب اسلامی، دولت برخاسته از این نهضت است، گفت: امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مواضع خود را از متن انقلاب اتخاذ و بیان می کنند و برای همین است که مورد حمایت مردم قرار دارند. مسئولان نظام هم جهایی که اقدامات آنان انطباق بر این نگاه دارد در امر کشورداری اعجاز می‌آفرینند.

متکی ادامه داد: اما در حوزه هایی هم موفق نیستیم مانند صنعت خودروسازی که هنوز درجا می زند و در برخی حوزه های دیگر هم چنین وضعیتی داریم. این بدان دلیل است که باور برآمده و مبتنی بر باور انقلابی در این حوزه ها وجود ندارد.

وی تأکید کرد: نگاه نخست تحول آفرین است اما زمانی که نگاه مسئولان انطباق لازم را با این مسئله نداشته باشد، دچار مشکل می‌شویم.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه باید در حوزه اقتصادی کاری کرد، اظهارداشت: در این حوزه باید کاری برآمده از نگاه امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری که مُر اسلام را ملاک عمل قرار می دهند، انجام داد.

وی تصریح کرد: ما نمی توانیم کشور را با دو مدل تفکر اقتصادی اداره کنیم. اگر شرایط ما امروز خاص است و بعد از برجام قول داده بودند فاینانس‌ها وارد کشور شود اما خبری نیست، باید بتوانیم روی پای خودمان بایستیم.

متکی بیان داشت: یک نگاه اینست که با محدودیت های موجود اقتصاد مقاومتی را اساس کارها و فعالیت های خود قرار دهیم و با نگاه برآمده از متن مقاومت اسلامی و انقلاب کارها را جلو ببریم اما در مقابل نگاه دیگری هم وجود دارد که معتقد است باید اقتصادی را لیبرالی اداره کرد.

وی تأکید کرد: نمی‌توان با دونگاه و نقشه راه کشورداری کرد. امروز همانطور که برخی  از مسئولان هم اذعان دارند، ضروری‌ترین، مهم‌ترین و فوری‌ترین مسئله اجماع‌سازی ملی است. در کشور نگرش های سیاسی مختلفی وجود دارد اما نقشه کشورداری باید یکی شود و هر حزبی هم که در انتخابات رأی آورد باید براساس آن نقشه راه حرکت نماید.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی به تعبیر سران رژیم صهیونیستی زلزله‌ای را در منطقه ایجاد کرد زیرا آنان به خوبی انقلاب و پیام آن را فهمیدند.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) شرایط امروز منطقه و جهان و بروز پدیده ای به نام داعش را می‌دیدید، گفت: داعش ساخته و پرداخته افرادی بود که از ابتدای انقلاب کرسی‌های اسلام‌شناسی را راه انداخته بودند.

 متکی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: آنهایی که مداوم به جامعه القا می کنند که ما باید در خیلی از مسائل با مستکبرین و حامیان داعش مصالحه کرده و از مواضع خود عدول کنیم، به این نکته قرآنی توجه داشته باشند که آنها به دنبال عقب‌نشینی ما از یک موضع و مسئله نیستند بلکه دشمن خواهان اینست که ما تبعیت کامل از آنها داشته باشیم.

وی با شکست های پی در پی رژیم صهیونیستی و نقشه های آمریکایی ها و سعودی ها در منطقه اشاره کرد و گفت: آنها هر روز از ابهت و تأثیرگذاری خود در منطقه فاصله می‌گیرند. این در حالی است که زمانی آنها اراده می‌کردند می‌توانستند دولت‌ها و حکومت‌ها را عوض کنند اما امروز بعد از 16 سال در افغانستان کسی نگفته است که آمریکا به پیروزی رسیده یا در عراق پیروز شده‌اند.

متکی با بیان اینکه ایجاد داعش در منطقه برای این بود که مطالعات دانشگاه های شیعه شناسی تل‌آویو عملیاتی شود، خاطرنشان کرد: خطرناک ترین، مخرب ترین و شیطنت‌آمیزترین سناریوی دشمن علیه ملت‌های مسلمان ایجاد داعش بوده است.

وی افزود: جرم ما این است که می‌خواهیم خودمان باشیم و نمی‌خواهیم نوکری دیگران را بکنیم و به این نوع نگاه افتخار می‌کنیم.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند

به گزارش همشهری آنلاین؛ جوامع امروزی در جهان مملو از اخبار و گزارشات مختلف خبری هستند. در عرصه بمباران رسانه‌ای کافی است که وارد شبکات اجتماعی یا سایت‌های خبری شوید تا با انبوهی از اخبار و نقل قول‌های رسانه‌ای برخورد کنید. اما در این بین نکته‌ای حائز اهمیت است که برای بررسی آن با محمد لسانی، کارشناس و پژوهشگر حوزه رسانه گفت‌وگویی داشتیم. محور بحث این بود که چرا و چگونه در ایران ما اخبار خوب و مثبت به اندازه اخبار منفی و ناگوار دیده نمی‌شوند؟ چه دست‌هایی مانع می‌شوند مردم ایران اخبار مثبت و امیدوار کننده کشور را دنبال نمایند. در ادامه حاصل این گپ و گفت را خواهید خواند.

خبر خوب، خبر بد است!

لسانی در ابتدا گفت: در موضوع ژورنالیسم و روزنامه‌نگاری دو موضوع است که با مسأله مورد نظر ما پیوند و ارتباط دارد. اولین مورد را شاید بتوان در این ضرب‌المثل جست‌وجو کرد: خبر خوب، خبر بد است! مصرف رسانه‌ای و روی آوری به اخبار چه از سوی فعالان خبری و چه از سوی مردمِ مخاطب زمانی صورت می‌گیرد که یک اتفاق ناگوار مثل سقوط پلاسکو و غرق شدن کشتی سانچی در مطبوعات و خبرگزاری‌ها مخابره می‌شود.

وی افزود: مضاف بر آنچه که گفته، ما در روزنامه‌نگاری موضوعی با عنوان «ارزش‌خبری» داریم که یکی از این ارزش‌ها «درگیری» است. به عبارتی خبری که از یک درگیری یا زدوخورد حکایت کند نظیر انتقادی تند و سخت از یک نماینده مجلس یا یک درگیری فیزیکی، بیشتر مورد توجه رسانه‌ها و مردم قرار می‌گیرد. البته گفتنی است همین خبر که دارای ارزش درگیری است در چنین فضایی خبری بد محسوب می‌شود که مصرف رسانه‌ای بالایی هم از سوی مردم دارد. در کل باید اشاره کرد اخباری نظیر تأسیس یک نیروگاه برق یا ساخت یک سد شاید آنچنان هیجانی را برای مردم به ارمغان نیاورد.

چرا ما اخبار خوب کشور را نمی‌بینیم؟

او ادامه داد: علت را هم در این می‌توان دانست که عمل ساخت و حرکت روبه‌جلو می‌متری و با سرعت کم است، اما از آنسو تخریب و سقوط ناگهانی، سریع و پرشتاب است؛ از این رو خبر بد در چنین مقیاسی بُرد بیشتری نسبت به خبر خوب دارد، یعنی عمق نفوذ و گستره بیشتری دارد. به طور مثال پیدا شدن یک گور دسته‌جمعی از فلسطینیان در غزه بیشتر مورد استقبال مردمی در رسانه‌ها قرار می‌گیرد تا خبر ازدواج دو شخص در وضعیت حال حاضر غزه.

لسانی گفت: بخشی از علت به فرهنگ عمومی جامعه برمی‌گردد، ما باید سعی کنیم خبر خوب را سر دست بگیریم؛ همانطور که یک شی گرانبها را در زرورق می‌پیچانیم و با احتیاط از آن محافظت می‌کنیم. لذا باید در نظر بگیریم که در جهانی زیست می‌کنیم که اخبار منفی افسردگی و ناراحتی بیشتری ایجاد می‌کند و اخبار مثبت هم کم هستند. از این رو وظیفه ما هم خلق خبر خوب و هم نشر آن است. به طور مثال باید به رفتار خودمان نگاه کنیم که در طول روز مطالبی که برای یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم تا چه اندازه مثبت و انرژی‌بخش هستند یا تا چه اندازه ناراحت‌کننده و ناگوار؛ موضوع مهم همین است که تغییر را باید از خودمان آغاز کنیم.

رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند؟

این کارشناس رسانه درباره نقش رسانه‌های بیگانه در القای اخبار منفی افزود: نوآم چامسکی در کتاب «فیلترهای خبری» از چند فیلتری صحبت می‌کنند که منجر به نشر اخبار یا عدم نشر آن‌ها می‌شود. یکی از این فیلترها «فیلتر مالکیت» است. به طور مثال شبکه های ماهواره‌ای بیگانه و فارسی زبان برای اینکه بتوانند در لیست ماهواره‌های جهانی قرار گیرند باید چیزی درحدود چند صد هزار دلار هزینه فقط برای اجاره کنند، این درحالیست برخی از این شبکات در چند ماهواه حاضر بوده و این یعنی تنها هزینه اجاره سالانه آنان ارقام چند میلیون دلاری است.

او تصریح کرد: در کنار این هزینه باید خرج و مخارج مربوط به مجریان شبکه؛ هنرمندان؛ دکور و... را هم افزود. لذا تزریق‌کنندگان مالی برنامه و کسانی که بحث مالی آن را فراهم می‌کنند مطالبات و انتظاراتی از این شبکه دارند. آنان می‌خواهند مردم نسبت به موضوعاتی علاقه‌مند شوند. برای همین باید گفت رسانه امروزه با تولید حس بر احساسات مخاطبات تسلط دارد. خوش‌آمد و بدآمد نسبت به موضوعی؛ رغبت و عدم رغبت نسبت به آرمانی و... از جمل اقداماتی است که از سوی رسانه‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: مضافا که رسانه تولید کنش هم می‌کند؛ به طور مثال می‌گوید اگر نسبت به فلان قضیه اعتراضی دارید و آن ناپسند می‌دانید به کف خیابان‌ها بیایید. این همان کنترل اجتماعی از سوی رسانه است، یا اینکه بگوید به چه کسی رأی بدهید یا ندهید. امروزه رسانه به عنوان یک ساختار مؤثر در تولید حس و کنش درحال عمل کردن است.

کد خبر 848114 برچسب‌ها رسانه‌ خارجی رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی

دیگر خبرها

  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند