Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حجت امامعلی نژاد، هدف از اجرای طرح یار مهربان در جنوب و شرق استان کرمان را کنترل خشم  و کاهش آسیب های اجتماعی دانست.

وی اظهار داشت: خشم یکی از جنبه‌های عادی و طبیعی زندگی ماست و ما به دلایل مختلف گاهی دچار خشم می شویم که کاملاً طبیعی است،  اما آنگاه که از کنترل خارج شود به یک پدیده مخرب و ویرانگر تبدیل می شود که مشکلات متعددی را برای ما محیط اطرافمان و روابط با سایر اشخاص به وجود می آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امامعلی نژاد افزود: با اینکه خشم احساس طبیعی و لازم است ولی وقتی شدت آن خیلی زیاد باشد، در موارد زیادی اتفاق بیفتد و نحوه ابراز خشم توسط فرد مناسب نباشد، می تواند مشکل ساز شود.

وی تصریح کرد: از این رو اگر به آثار و پیامدهای ناگوار ابراز خشم به شیوه های نامناسب خوب فکر کنیم، بهترین کار فراگیری شیوه های کنترل خشم و ابراز آن به شیوه درست است .

امامعلی نژاد یادآور شد: برای در امان ماندن از پیامدهای ابراز خشم به شیوه نامناسب ابتدا باید باورهای غلطی که منجر به رفتار پرخاشگرانه می شود را از خود دور کرد.

رییس مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: به دلیل اهمیت این موضوع، اجرای طرح یار مهربان برای اولین بار در کشور به صورت پایلوت در جنوب و شرق استان کرمان انجام شد و قرار است در شهرستان های شمالی نیز برگزار شود.

امامعلی نژاد افزود: دراین طرح  ۲۷ مددکار و مشاور طی سه روز با برگزاری ۴۰۰ کارگاه آموزشی و اجرای تست های روانشناسی غربالگری سلامت روان را انجام دادند.

رییس مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی کرمان تصریح کرد: در این راستا، کارگاههایی برای دانش آموزان دختر و پسر و همچنین خانواده های آنها انجام شد .

 امامعلی نژاد خاطرنشان کرد: دراین طرح راهکارهایی برای بالا بردن آستانه تحمل مدیریت و کنترل خشم از جمله خوردن آب سرد، کنترل زبان، صلوات فرستادن، ترک کردن محیط، تصمیم نگرفتن سریع، تنفس عمیق و قدم زدن ارائه شد و همچنین توزیع ۵۰۰ جلد بروشور بین دانش آموزان، تئاتر درمانی، برگزاری انجمن اولیا و مربیان، نشست و بحث و تبادل نظر با معلمان آموزش و پرورش، آموزش مهارت های فرزندپروری، ارتباط صحیح با فرزند از دیگر اقدامات انجام شده بود.

انتهای پیام/ب

در قالب طرح یار مهربان، ۲۷ مددکار و مشاور در جنوب و شرق استان کرمان فعالیت کردند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۱۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات

به گزارش تابناک،کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز، شنبه، ۸ اردیبهشت عبور موج بارشی از کشور را داریم به همشهری آنلاین گفت: با توجه به عبور این موج از کشور، بارندگی‌ها امروز در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه‌ و بویراحمد، فارس، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و راتفاعات شمال شرق خوزستان و هرمزگان به شکل رگباری و همراه با رعد و برق خواهد بود.

به گفته کبری رفیعی، هشدار اول در سطح زرد برای امروز و فردا صادر و نوع مخاطره در آن رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ اعلام شده است.

منطقه اثر این هشدار امروز، کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، نیمه جنوبی اصفهان، یزد و شمال و شرق استانهای خوزستان و هرمزگان و فردا، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب فارس، شمال و غرب و شرق هرمزگان و جنوب کرمان است.

رفیعی اعلام کرد که بر اساس این هشدار صادر شده احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد و به همین دلیل به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، توقف نکردن در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌شود.

هشدار دوم صادرشده درباره وزش باد شدید و بروز گرد و خاک است که از روز شنبه تا دوشنبه معتبر خواهد بود؛ طبق این هشدار، امروز جنوب خراسان رضوی، جنوب و شرق سمنان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی کرمان، یکشنبه خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شرق استانهای سمنان و کرمان و دوشنبه جنوب خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان تحت‌تاثیر هستند.

اثر مخاطره در این هشدار به گفته رفیعی، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال است و بر همین اساس به احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها توصیه شده است.

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • بارش‌ها در کرمان تداوم دارد