Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-02@02:44:26 GMT

نکات خواندنی از فهرست نامزدهای جشنواره فیلم فجر ۹۶

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۴۳۲۹۸

امسال برای اولین بار اعضای هیئت داوران جشنواره فجر در یک نشست خبری در مقابل خبرنگاران و دوربین پخش زنده‌ی تلویزیونی حاضر شدند تا نامزدهای برگزیده‌ی خود را معرفی کنند. اقدام بی‌سابقه‌ای که با انتخاب‌های عجیب و غریب، خنده‌ها و واکنش‌های تمسخرآمیز خبرنگاران و اشتباهات ریز و درشت داوران در خواندن نام‌ها تاریخ‌ساز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانند سال گذشته، انتخاب‌های امسال هم سوژه و حاشیه کم ندارد که در ادامه نکات جالب داوری امسال را مرور می‌کنیم:

«تنگه ابوقریب» و «مغزهای کوچک زنگ‌زده» با یازده نامزدی پیشتاز اند و در رتبه‌های بعدی به ترتیب «دارکوب»، «به وقت شام» و «عرق سرد» قرار گرفته اند.

درخشش عجیب «کامیون» که بجز بازی سعید آقاخانی، اکثریت منتقدان آن را در فهرست بدترین‌های امسال قرار داده بودند.

توجه ویژه به «سرو زیر آب»، «به وقت شام» و حتی «سوتفاهم» که نامزدهای عجیبی را به نام خود زده‌اند.

در یک اتفاق تاریخی دو بازیگر به‌عنوان نقش اصلی یک فیلم نامزد شده‌اند؛ سارا بهرامی و مهناز افشار برای «دارکوب».

کل تیم بازیگری «عرق سرد» در رشته‌های اصلی و مکمل نامزد جایزه شده‌اند.

سحر دولتشاهی و امیر جدیدی بازیگرانی هستند که برای دو فیلم، دو نامزدی جداگانه دریافت کرده‌اند.

جمشید هاشم‌پور با حضور کوتاه و چند دقیقه‌ای خود در «دارکوب» بعد از چند سال دوری از جشنواره فجر بالاخره نامزد جایزه شد.

«شعله‌ور» حمید نعمت‌الله در دو رشته‌ی مهم کارگردانی و فیلمبرداری از نامزدی جا مانده است.

«بمب» گرچه در رشته‌های فنی مورد توجه قرار گرفته، در رشته‌های اصلی بازیگری و کارگردانی نامزد نشده است.

ساعد سهیلی بازیگر پرکار جشنواره برای هیچ کدام از فیلم‌هایش نامزد نشده است.

تعداد نامزدها در رشته‌های مختلف هیچ نظم و ترتیبی ندارد، طوری که در بعضی رشته‌ها پنج، بعضی دیگر شش و حتی در مواردی هفت نامزد داریم!

فقط شش فیلم در هیچ رشته‌ای نامزد هیچ جایزه‌ای نشده‌اند: «هایلایت»، «جشن دلتنگی»، «امیر»، «اتاق تاریک»، «کار کثیف» و «جاده قدیم».

سارا بهرامی و نوید محمدزاده بازیگرانی بودند که اعلام نامشان با تشویق همه‌جانبه خبرنگاران در محل برگزاری نشست خبری همراه شد.

و این که احتمالا بزرگترین سوژه این فهرست نادیده گرفتن کامل «لاتاری» در تمام رشته‌ها به غیر از جلوه‌های ویژه بصری است! جنبه‌های فنی به کنار، حتی بازی هادی حجازی‌فر هم دیده نشده و جالب‌تر این که انگار جواد عزتی هم با حضور در «لاتاری» شانس نامزدی برای «تنگه ابوقریب» را از دست داده است.

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، لیلا آقا قزوینی گفت: در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، جدیدترین دستاوردها در زمینه رادیولوژی نوین و هوش مصنوعی برای متخصصان داخلی و خارج از کشور ارائه می شود.

این متخصص رادیولوژی افزود: با توجه به اهمیت ارائه خدمات پزشکی به بیماران مراجعه کننده به اورژانس ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محورهای مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات ها و چت جی پی تی(Chat GPT ) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکارها در این حوزه ارایه خواهد شد.

آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویربرداری برای دریافت گزارش های اصولی و کاربردی تصویربرداری، یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوطه در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته ها قرار گیرد.

این کنگره با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در هتل المپیک تهران برگزار می شود. همچنین، همزمان با این کنگره، آخرین دستاوردهای تجهیزات رشته تصویربرداری در قالب نمایشگاهی در معرض دید حاضران قرار می گیرد.

کد خبر 6092993 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران اعلام شد
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی
  • «نوبت لیلی» نامزد جشنواره سریال آلمان شد
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • گراوید از میاندوآب نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه جشنواره لتونی شد