Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق نوآوری و شکوفایی در حالی در پاسخ به گزارشی مندرج در مورخ ۱۲ بهمن ماه با عنوان" پیش­نویس دستورالعمل خرید سهام در سازمان بورس آماده شد" و "خلا نظارتی به صندوق نوآوری و شکوفایی" توضیحاتی ارائه کرد که این مطلب به نقل از بانک مسکن منتشر شده بود.

صندوق نوآوری و شکوفایی، بر اساس قانون تاسیس شرکت­های دانش­ بنیان، عهده­ دار ارایه بیش از 22 خدمت به این شرکت­هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این صندوق زیر نظر هیات امنا به ریاست جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران فعالیت می­‌کند.

اعضای هیئت عامل صندوق متشکل از شخصیت­های مجرب و متخصص هستند. اساسنامه صندوق و نیز قانون تاسیس شرکت­های دانش ­بنیان با بهره­ گیری از تجارب و سوابق مربوط به طرح های زودبازده تهیه شده و پیش ­بینی­ های لازم همراه با نظارت قدرتمند و موثر در اسناد بالادستی این صندوق است.

نهادهای نظارتی بیرونی علاوه بر مدیریت حسابرسی داخلی صندوق متعدد و فراوان هستند به صورتی که در یک سال اخیر انجام فعالیت­‌های جاری صندوق را با مشکل مواجه کرده است. اولین نهاد نظارتی سازمان حسابرسی رسمی کشور است که سالیانه صورت های مالی را بررسی و رسما به هیات امنا اعلام نظر می­‌کند.

بازرس قانونی هیات امنا در رکن دوم نظارتی در هر سال است. سومین نهاد نظارتی شورای عالی عتف است که طبق قانون بر شکایات دانش بنیان­ها نظارت دارد و گزارش عملکرد شش ماهه از صندوق جهت ارائه به مجلس می­گیرد. چهارمین نهاد نظارتی سازمان بازرسی کل کشور است که حدود یکسال و نیم است که در صندوق حضور دارد و همه اجزای صندوق را واکاوی کرده است و شکایات بیرونی و نهادهای رقیب در مورد صندوق را بررسی کرده است. پنجمین نهاد نظارتی دیوان محاسبات است که بیش از 6 ماه است موارد متعددی را بررسی کرده است.

ششمین نهاد مجلس مجترم است که کمیسیون های آموزشی و تحقیقات، برنامه و بودجه و برخی دیگر از کمیسیون­ها و نیز تعدادی از نمایندگان محترم مجلس هر کدام جداگانه به ویژه در زمان بررسی لایحه بودجه سالیانه مستقل از دیوان محاسبات، گزارش های عملکرد(و نه صرفا مالی) می خواهند و باید به آنها پاسخگو بود(دو تا چهار کمیسیون و تعدادی نمایندگان مرتبط). هفتمین نهاد نظارتی سازمان برنامه و بودجه است که در زمان تدوین لایحه نیاز به گزارش­های عملکرد دارد.

انتهای پیام/م

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۳۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از بخش‌های رویداد بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴ ، «فروم حکمرانی» یا همان G-forum است. فروم حکمرانی امسال توسط «کارخانه نوآوری رسانه راهکار» برگزار می‌شود و پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری کشور را بررسی می‌کند.

«تنظیم‌گری»،«حقوق رقابت در حوزه‌های نوآورانه»، «نقش فناوری در حکمرانی»،از دیگر مباحثی هستند که نمایندگان بخش دولتی و خصوصی در فروم حکمرانی از آن صحبت می‌کنند. البته محور‌های این بخش به همین موارد محدود نیستند.

قرار است در دو روز رویداد بیشتر از ۳۰ صاحب‌نظر از مباحث نوآوری در تنظیم‌گری به کمک مردم، رسانه و دولت، بحث‌های خود را ارائه کنند.

در اولین روز از فروم حکمرانی در ۱۹ اردیبهشت، ۶ پنل تخصصی با محوریت «رسانه قدرتمند و نقش آن در تنظیم‌گری»، «بازخوانی تجربه اپل»، «تنظیم‌گری و قانون‌گذاری اکوسیستم‌های نوآوری»، «چرا نوآوران باید مسئولیت بپذیرد؟»، «نوآوری در خاورمیانه و اهم چالش‌های فعلی حکمرانی در فضای اقتصاد دیجیتال» برگزار می‌شود.

موضوع یکی از پنل‌ها، «رکن چهارم یا کتک‌خور از همه‌طرف» است که در آن به اهمیت و نقش رسانه در تنظیم‌گری با حضور صاحب‌نظران و رسانه‌داران مطرح در کشور پرداخته می‌شود.

«خط قرمز» نام پنل دیگر این بخش است که موضوع مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم را بررسی می‌کند و در واقع نوعی از هم نشینی دو بخش خصوصی و دولتی است.

«دبی چطور نوآوری را به پیش می‌برد؟» با نگاهی بر خاورمیانه و تجربه تنظیم‌گری دیگران دو پنل دیگر روز اول هستند که تجربه موفق کشور‌های همسایه ایران را مورد بررسی قرار خواهند داد.

یکی دیگر از پنل‌های تخصصی این بخش که این موضوع آن این روز‌ها بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است، «مسئولیت متقابل پلتفرم‌ها و مردم» است.

در دومین روز از بخش فروم حکمرانی، مصادف با سومین روز از رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ موضوعاتی از جمله «ابعاد گوناگون شیوه‌های نوآورانه تنظیم‌گری بررسی» و« تنظیم‌گر یا مجری»، «تنظیم‌گری با کمک مردم و حمایت‌های دولتی از دیروز تا امروز» پرداخته می‌شود. 

در این روز ۵ پنل با حضور نمایندگان بخش دولتی و اکوسیستم نوآوری و استارتاپی برگزار می‌شود. «تقلب، سایبربولی، کلاه‌برداری‌های دیجیتال با حضور شناخته شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی»، «دولت‌ها و نوآوری در ایران»، «کارزار‌های نوآورانه و آی‌سی‌تی‌استارتاپ، نوآفرین» و «یک سیاهه بلند» عنوان این پنل هاست.

افرادی که به آشنایی با روند‌های تاثیرگذار بر تنظیم‌گری فناوری‌های نوظهور و بررسی رابطه دولت‌ها و مردم و پلتفرم‌ها و از همه مهم‌تر کارزار‌ها علاقه‌دارند، می‌توانند در این برنامه دو روزه شرکت کنند و همچنین از تاثیرات و اثربخشی سیاست‌های کشور در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری در سال‌های اخیر آگاه شوند.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها