Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین رقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه جمعیت تحت پوشش آب شرب شهری در آمار منتهی به سال 57 حدود 74.6 درصد بود، گفت: جمعیت تحت پوشش آب شرب شهری در حال حاضر به 99.37 درصد رسیده است.

وی افزود: جمعیت تحت پوشش آب روستایی نیز در آمار منتهی به سال 57 از 21 درصد به 81.5 درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به رشد جمعیت و سطح رفاه مردم مصرف آب نیز افزایش یافته است، پس بنا به وضعیت اقلیم کشور و کاهش نزولات جوی و منابع آب، رشد خوبی در آبرسانی به شهرها و روستاها را در 40 سال گذشته شاهد بودیم.

رفیعی با اشاره به اینکه در سال‌های اول پیروزی انقلاب وظیفه تأمین آب برعهده اداره بهداشت جهاد سازندگی بود و بعد از تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب این وظیفه برعهده وزارت نیرو و شرکت‌های آب و فاضلاب نهاده شد، تأکید کرد: به هر حال برخی از روستاها که هنوز هم تحت پوشش شوراها هستند توسط شرکت آب و فاضلاب پشتیبانی شده و اقلام مصرفی موردنیاز مثل کلر و وسایل گندزایی را دریافت می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه بزرگ‌ترین مشکل در آبرسانی به روستاها از بین رفتن منابع آب است، خاطرنشان کرد: تأمین آب روستاها معمولاً از طریق چشمه‌های فصلی بوده و توسط منابع آب زیرزمینی انجام می‌شود، بنابراین با افت منابع زیرزمینی، آبرسانی به روستاها دچار مشکل شده و به شکل سیار انجام می‌شود.

رفیعی با اشاره به اینکه هیچ روستایی نیست که از خدمات آبرسانی بی‌بهره باشد و آبرسانی به روستاها جهش داشته است، گفت: مشکل آبرسانی به روستاها از بین رفتن منابع آب است. به همین دلیل ساخت مجتمع‌های آبرسانی در دستور کار قرار گرفت تا آبرسانی به روستاها به شکل پایدار انجام شود.

مدیرکل برنامه‌ریزی طرح‌های شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: با احداث مجتمع‌های آبرسانی، چندین روستا به منبع آب پایدار که همین مجتمع آبرسانی خواهند بود وصل خواهند شد، به همین منظور تأمین آب شرب برخی از روستاها برای افق 25 ساله طراحی و پیاده شد.

به گفته وی، در سال 95 به حدود 3770 روستاها و در سال 96 به 1580 روستا از محل اعتبارات در اختیار آبرسانی انجام شد.

رفیعی با اشاره به اینکه از سال 95 با اختصاص 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی آبرسانی به روستاها با سرعت بیشتری به جلو حرکت کرد گفت: یکی دیگر از اقدامات تأمین آب شرب شهرها آبرسانی از طریق آب‌شیرین‌کن بوده است.

وی افزود: 10 سال پیش آبرسانی به شهرهای حاشیه خلیج فارس و دریای عمان به صورت سیار انجام می‌شد اما در حال حاضر شهرهای لنگه، بندرعباس، بوشهر، کنگان، خارک، تنگستان، چابهار و کنارک توسط آب‌شیرین‌کن‌ها تأمین می‌شود.

وی تأکید کرد: زمانی که آبرسانی سیار انجام می‌شد آب توسط لنج‌ها با قیمت‌های بالا و هر مترمکعب 6 تا 7 هزار تومان به فروش می‌رسید اما در حال حاضر با نصب آب‌شیرین‌کن‌ها و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی این مشکلات برطرف شده است.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سیدمعلمی، از آغاز پویش سه روزه سلامت دهان و دندان با شعار «دهان دریچه سلامت» خبر داد و افزود: پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت با اجرای برنامه‌های بهداشتی و آموزشی متنوع در خصوص سلامتی دهان و دندان در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان و دندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری‌های دهان و دندان می‌تواند تأثیراتی در بیماری‌های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری‌های جسمی نیز می‌تواند برای دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند.

سیدمعلمی با بیان اینکه مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آنها می‌تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین، توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری‌ها می‌پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می‌کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه‌ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می‌شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان و دندان پرداخته می‌شود که چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، با بیان اینکه خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

کد خبر 6097978 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان