Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: پیروی از رهبر معظم انقلاب این حکیم وارسته و والامقام که همه وجودشان با وجود امام عجین شده است راه موفقیت نظام به شمار می‌آید. به گزارش جنوب نیوز، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی در جمع راهپیمایان ۲۲ بهمن در میدان عاشورای شهر کرمان با گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: از اینکه این توفیق نصیب حقیر شد که در چنین روز ارزشمندی در جمع مردمی حضور پیدا کنم که به آنها عشق ورزیده و خود را خادم آنها می دانم خداوند سبحان را سپاسگزارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لازم است همه ما خداوند را به خاطر عبور ملت از خطرات متعدد، اعطای پیروزی های بسیار بزرگ و ارزشمند و پیروی از مکتبی که نجات بخش بشریت است شکر گوییم.

سردار سرلشکر سلیمانی با اشاره به اینکه ملتی صبور و پایدار و ارزشمند در تمامی ناملایمات نظام را همراهی کردند، عنوان کرد: همچنین خدواند سبحان را شکر می گوییم که ما را از دو رهبر از سلاله پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) امام خمینی و امام خامنه ای بهره مند کرد.

وی با اشاره به اینکه شهدا با خون خون انقلاب را تضمین کردند، ادامه داد: انقلاب ایران با سایر انقلاب های دنیا تفاوت اساسی دارد؛ برخی انقلاب ها قشری، عنصری و نظامی بودند.


سردار سلیمانی با اشاره به اینکه برخی انقلاب ها هم با مداخله خارجی به وقوع پیوستند، گفت: در این قبیل انقلاب ها یک دست و حرکت خارجی تحرکی ایجاد کرده و اتفاقی به وجود آورده که باعث دگرگونی و سقوط یک حاکمیت شده است که البته نمی شود اسم آن را انقلاب گذاشت.

فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران به هیچ یک از عناصر گفته شده شباهت ندارد و انقلابی بود که فقیر و غنی، سیاه و سفید، شهری و روستایی، باسواد و بی سواد و همه اقشار از حوزه علیمه به عنوان محور تحرک انقلاب، تا مدارس و دانشگاه ها و روستاها را در درون خود جا داد و همه آنها در کنار یکدیگر یک قیام به رهبری امام خمینی (ره) انجام دادند که انقلابی کم نظیر بود.

وی با بیان اینکه انقلاب ایران با همه انقلاب ها در حادثه به وقوع پیوستن تفاوت های اساسی دارد، افزود: انقلاب اسلامی ایران در مقطعی به وقوع پیوست که یک حاکمیت مطلق وجود داشت و غیر از جهان دو قطبی، قطب دیگری وجود نداشت. باید توجه داشت که بسیار مهم است که به خداوند سبحان، راهمان و نصرت الهی اطمینان داشته باشیم.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه سخن ارزشمند امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه «نه شرقی؛ نه غربی» افراد بسیاری را در دنیا متحول کرد، گفت: بسیاری غیرممکن می دانستند که یک ملت در این فضا و سیطره عظیم دو بلوک قدرتمند اتمی شرق و غرب بدون تکیه به یک طرف بخواهد حرف جداگانه و مستقل داشته باشد.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: در زمانی انقلاب به وقوع پیوست که شاه در اوج قدرت بود و سیطره کامل داشت؛ ساواک، شهربانی و ارتش زمان شاه مانورهایی برگزار می کردند و یک نوع مستی از قدرت وجود داشت.

وی با اشاره به اینکه شاه خودش را به عنوان دژبان منطقه می دانست، گفت: در چنین شرایطی ایران از جهان اسلام منفصل شده بود و تعلقی در عالم اسلامی نسبت به ایران وجود نداشت.

سردار سلیمانی بیان کرد: شاه ملعون یک راه جداگانه ای ایجاد کرده بود و به همین دلیل به سمتی رفت که حرکتی که امروز خاندان خبیث آل سعود انجام می دهند، در آن زمان هم شاه انجام داد.

وی گفت: شاه برای بقای سلطه خود و خاندانش با اسرائیل سازش کرد و جزو اولین کشورهای اسلامی بود که این خط را شکست و این حریم را درید و سفارت رژیم صهیونیستی را در ایران تاسیس کرد.

سردار سلیمانی گفت: انقلاب ما در زمانی به وقوع پیوست که هیچ جریان و حرکت مهم انقلابی و سیاسی وجود نداشت و عمده جریان های سیاسی را ساواک متلاش می کرد.

وی ادامه داد: با مطالعه اسناد ساواک که چاپ و منتشر شده است مشاهده می کنیم که در تمامی مساجد همه گفتگوها، بیانات و حرف ها ضبط و گزارش شده است.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اینکه فقط در انقلاب و حرکت های انبیاء چنین حوادث محالی به پیروزی رسیده است، افزود: در یک حالت عادی کمتر در جایی چنین اتفاقی افتاده که یک ملت در شرایط معمولی و در مواجهه با یک جهت قدرتمند در داخل و بیرون بتواند پیروز شود که این امر یک استثنا برای انقلاب بود.

سردار سلیمانی عنوان کرد: اگر آن دوره را فراموش کنیم امروز بعضی از گفته ها و سخنان نصیحت گونه غرض آلود بر ما اثر می گذارد.

وی تصریح کرد: ما در بدترین و سخت ترین شرایط به رهبری امام خمینی (ره) بزرگترین پیروزی را به دست آوردیم و این انقلاب تاسیس شد.

وی در ادامه سخنانش گفت: همه ما از جنس ملت و متعلق به مردم هستیم اما حقیقتا از این ملت در وفا، صفا، ایمان و اعتقاد به اصول متحیریم و چگونه می توان حق این ملت را ادا کرد.

ملت ایران در ۸ مقطع ناجی انقلاب بودند

فرمانده نیروی قدس سپاه تصریح کرد: ملت ایران در هشت تا ۹ مقطع اساسی ناجی نظام و انقلاب بوده اند که اولین آن مربوط به پیروزی انقلاب است.

وی ادامه داد: مردم پشت سر امام خمینی (ره) راه افتادند و به سرعت مانند خورشیدی که در تاریکی طلوع می کند همه چشم ها متوجه امام شد و اینگونه انقلاب در یک شرایط محال به پیروزی رسید.

سردار سلیمانی عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب بلافاصله در رفراندوم ها و انتخاب های گوناگون این ملت با رای بالا و حضور میلیونی خود نظام را تثبیت کرد.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به نقش مردم در خنثی سازی فتنه ها به خصوص فتنه های اول انقلاب افزود: در دوره های اول انقلاب مردم با حضورشان یا با خون فرزندانشان حوادث لیبرال ها، توده ای ها، چپ ها و منافقین را خنثی کردند.

وی همچنین ایستادگی مردم در هشت سال جنگ تحمیلی را یادآور شد و گفت: بیش از ۲۰۰ هزار نفر از بهترین فرزندان این ملت در جنگ تحمیلی به شهادت رسیدند و این ملت برای اولین بار در تاریخ ایران در یک جنگ نابرابر دشمنی که شرق و غرب حامی قاطع او بودند را شکست داد.

پای ملت ایران را باید بوسید

سردار سلیمانی عنوان کرد: در حادثه جانگداز ارتحال امام خمینی (ره) که یک خوف و نگرانی بسیار عمیقی همه جان ها را فرا گرفته بود ملت ایران با تشخیص راه درست و دقیق دور وجود امام جدید جامعه مقام معظم رهبری چرخید و دل، قلب و جان خود را در خدمت او قرار داد و نظام را تثبیت کرد و نظام را از یک خطر بزرگ نجات داد.

وی عنوان کرد: ملت ایران در سال های بعد توطئه ها و فتنه های داخلی خصوصا فتنه اخیر ۸۸ و آخرین فتنه ای که ضدانقلاب از برخی نگرانی ها سوءاستفاده کرد را با هوش، ذکاوت، بصیرت و به صورت خودجوش خنثی کرد.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه باید کف پای این ملت را بوسید، افزود: باید این ملت راه می رود خاک کف پای این ملت را به چشم کشید و تبرک کرد؛ ملت ایران ملتی بزرگ و وفادار است.

فرمانده نیروی قدس سپاه مشخصات و مختصات خط امام را یکی از محورهای مهم سخنان امروز خود دانست و گفت: این روزها بحث خط امام و رهبری خیلی مطرح می شود و بسیاری افراد به حق یا به ناحق خود را در آن بستر قرار می دهند.

وی تصریح کرد: اشکال ندارد اگر کسی تظاهر به یک چیز ارزشمندی بکند اما به شرطی که در پناه آن شی ارزشمند پنهان نشود.

سردار سلیمانی عنوان کرد: امام خمینی (ره) مشخصات فراوانی در زمینه های مختلف از جمله علم، عرفان، زعامت، حکومت داری، مرجعیت و ... دارد که اگر کسی بخواهد ویژگی های امام را نقل کند شامل دهها جلد کتاب می شود.

وی ادامه داد: کتاب های قطوری پیرامون وصیت نامه سیاسی امام نگاشته شده است و بسیاری از علما و اندیشمندان و دانشگاهیان در این زمینه ورود پیدا کرده اند.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: امام خمینی (ره) یک تعریف جدید در جهاد اکبر انجام داد و در حوزه عدالت، تقوا و اخلاق که از جوانی در امام می جوشید یک باب جدید باز کرد.

وی ادامه داد: جهاد اکبرامام راحل (ره) یک جهاد اکبر نزدیک به امام معصوم بود و بنیانگذار انقلاب باب عشق و محبت را به جهاد اکبر اضافه کرد.

فرمانده نیروی قدس سپاه تصریح کرد: این باب حُب و محبت یک مدرسه شد و موجب شد شهدا در دفاع مقدس از تمامی تعلقاتشان عبور کرده و به این جایگاه برسند.

وی گفت: این جهاد اکبر جدید امام خمینی (ره) و باب های جدیدی که امام در این مرحله به آن اضافه کرد جزء ضرورت های انقلاب ما بود و امام به آن جامه عمل پوشانید.

سردار سلیمانی عنوان کرد: خصوصیت انسان محب در این است که وقتی شخصی یک حُب و جایگاه ارزشمندی پیدا کرد و این ویژگی در وجودش جای گرفت سر و جانش را در راه آن فدا می کند.

وی بیان کرد: شهدای ما که همسران جوان و والدین سالخورده خود را رها کردند و در این وادی پا گذاشتند؛ در حقیقت این فهم را پیدا کردند و به این مرحله از عرفان، معنویت و جهاد اکبر نائل شدند.

سردار سلیمانی گفت: امام خمینی (ره) این باب را پایه گذاری کرد و هرگز مطرح نکرد «چون دشمن قوی است نمی توانیم»، «چون جنگ نابرابر است؛ ما نمی توانیم» بلکه امام فرمودند «اگر از فرودگاهی به فرودگاه و از زمینی به زمین و از کشتی به کشتی بروم من دست از این آرمان برنمی دارم».

وی ادامه داد: این انسان محب است که بن بست را می شکند و همان چیزی است که مقام معظم رهبری پیوسته به مسئولان کشور تاکید می کنند که این جمله نمی توانیم را بکُشید و ثابت کنید ما می توانیم؛ کما اینکه در طول این ۳۹ سال این مسئله ثابت شد.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) مهندس، معمار اسلام و اسلام شناس بود، افزود: اولین قدم امام این بود که حوزه را از عزلت نشینی خارج و وارد سیاست کرد.

وی عنوان کرد: امام راحل (ره) به دلیل اینکه شناخت دقیقی از اسلام داشت و در بُعد اسلام مهندس و معمار بود؛ این نظام فولادین را پایه گذاری کرد.

سردار سلیمانی گفت: در فکر امام فقاهت، حکمت و عرفان با یکدیگر عجین بود که در سیاست هم وارد شد؛ امام نه تنها برای روحانیت اسلام حتی برای روحانیت مسیحی هم حرف زد.

وی تصریح کرد: امام خمینی (ره) همان تلاشی که برای ریشه کنی اسلام آمریکایی از ایران داشت برای ریشه کنی مسیحیت آمریکایی در جهان مسیحیت هم داشت.

سازش پذیر نبودن با باطل جز مسائل اساسی مدیریت کشور است

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: قیام برای حق خصوصیت دیگر امام راحل (ره) است و به همین دلیل امام با هیچ باطلی سازش نکرد و این مساله در مدیریت کشور جزء موضوعات اساسی است.

سردار سلیمانی گفت: امام خمینی (ره) همه باطل های درونی داخل کشور را قطع کرد و اجازه جوانه زدن به آن ها را نداد و حتی با باطل های جدیدی که در دوره اول انقلاب شروع به حرکت کردند با شدت مواجه شد.

وی با اشاره به اینکه  بعضی امروز خرده می گیرند و خود را پیرو امام خمینی (ره) می دانند، گفت: شدتی که آن زمان امام در مقابل لیبرال ها، توده ای ها، مارکسیست ها و منافقین انجام داد حرکت عظیمی بود و اجازه اینکه هر باطلی سر برآورده و درون مزرعه اسلام رشد کند را نداد.

وی تصریح کرد: چرا برخی خرده می گیرند در بیانات بلیغ و مهمی که کشتی بان و این سکان دار انقلاب انجام می دهد؟ امام را ندیدید؟ سخنان بلیغ، بلند، شمشیرگونه و شلاق گونه امام را بر علیه لیبرال ها و گروه های انحرافی نشنیدید؟

سردار سلیمانی اضافه کرد: امام خمینی (ره) در مسیر خود کسانی را به یاری می طلبید یا پیشنهاد مساعدت آنها را می پذیرفت که جز رضای خدا نیت دیگری نداشتند.

مسائل حزبی و شخصی نیت های ناسالم در مدیریت جامعه است

فرمانده نیروی قدس سپاه ادامه داد: اگر در مدیریت جامعه نیت های حزبی، شخصی و فربه شدن های خانوادگی وارد شود این های نیت های ناسالمی است و در ملت انشقاق ایجاد می کند و مانع خدمت گذاری به ملت می شود.

وی تصریح کرد: یک ملت وفادار نیازمند خدمت گذاران وفادار و ایثارگر است؛ امام خمینی (ره) به سینه همه کسانی که نیت های غیرالهی داشته و پیشنهاد مساعدت به ایشان می کردند، دست رد می زدند.

سردار سلیمانی عنوان کرد: خصوصیت چهارم امام که امروز در جامعه که هرکجا باشد موفق است و ما در برهه ای از انقلاب آن را تجربه کردیم؛ جلوداری و خط شکنی است.

وی گفت: امام اول به تنهایی و با عده قلیلی حرکت کرد؛ سختی ها، ستم ها، تبعید ها و آوارگی های زیادی را متحمل شد. اول خودش خون دل خورد و خون داد و سپس فریاد زد که ملت به پاخیزید.

سردار سلیمانی عنوان کرد: دلیل اینکه در دفاع مقدس در یک جنگ نابرابر و تحمیلی موفق شدیم دشمن را شکست دهیم نشات گرفته از این فرهنگ،  پیام،  درس و مدرسه امام بود.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اینکه در همه موضوعات امام جلودار و خط شکن بود که در نتیجه آن ملت موفق شد،  گفت: اگر کسی در قصور بالا نشست؛ اگر وزیری در ساختمان های بلندمرتبه نشست و فرمان صادر کرد این دستور تا در جامعه جاری شود نفس ملت را می گیرد اما اگر کسی جلو افتاد و با مردم بود ملت متوجه می شوند.

سردار سلیمانی اضافه کرد: اگر منِ مسئول یک شب را در محله محروم سپری کردم و درد آنها را فهمیدم و مرهمی برای مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) عالم به زمان بود، افزود: امام متوجه شد که اگر به شاه فرصت بدهد از اسلام، مذهب، ایران و انسانیت چیزی باقی نمی ماند.

سردار سلیمانی با اشاره به فرمایش رهبر کبیر انقلاب مبنی بر اینکه «اگر در هیچ کجای دنیا مرا راه ندهند دست از اسلام برنمی دارم»، افزود: اولین اقدام امام سیلی زدن به ترس بود؛ اول ترس را در حوزه و طلاب و سپس در جامعه کشت.

وی با اشاره به اینکه در آن زمان حتی خواندن اعلامیه های امام رعب آور بود، عنوان کرد: وقتی امام این خوف را شکست سخنان آتشین و بلندی را بیان کرد.

سردار سلیمانی اظهار کرد: در روز اول که هیچ کس با او نبود از خدا سخن گفت و در روز آخر که ملت های متعددی با او بودند باز هم فرمود «خدا»؛ که این رمز موفقیت امام بود.

اسلام زدایی از جامعه منشاء نگرانی های امروز است

وی با تاکید بر اینکه امروز اسلام زدایی از جامعه منشا نگرانی بوده و باید از آن خوف داشته باشیم، افزود: این مساله فقط مخصوص قشر متدین نیست؛ اگر آسیب و هجمه ای به کشور وارد شد همه اقشار جامعه آسیب خواهند دید.

سردار سلیمانی اسلام را عامل موفقیت انقلاب در طول ۳۹ سال گذشته دانست و گفت: اگر پایه های اسلام در درون کشور ضعیف شد بدانید دشمن به راحتی می تواند این کشور را در هم بریزد چرا که اسلام به کشور در همه دوره های مختلف انسجام بخشیده و قدرت مقاومت داده است.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: ایران در طول تاریخ توسط اقوام مختلف زیر و رو شد؛ اما ملت و امام در ایران امروز به دلیل اتکا به اسلام ناب محمدی توانستند همه توطئه ها را شکست دهند.

وی تصریح کرد: کسی که عالم به زمان باشد فریب دشمن را نمی خورد، موقعیت خود و دشمن را به خوبی درک می کند و تِزهای غیرموقع نخواهد داد.

انتقاد از تلقین ترس به جامعه توسط برخی افراد

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: بعضی اوقات بعضی ها از عملیات روانی دشمن دچار مشکل می شوند در حالیکه این دشمن است که از ما می ترسد اما ما به جامعه تلقین ترس می کنیم.

وی ادامه داد: برخی اوقات این تلقین ترس دلسوزانه اما غلط است؛ هر کس در این مسیر جامعه ما را بترساند به استقامت این ملت خیانت کرده است. جامعه باید با حکمت و نه با ترساندن اداره شود.

سردار سلیمانی گفت: نکته مهم دیگری که در بحث امام خمینی (ره) مساله اصول امام و اصولی که در نقش اساسی در پیروزی های ملت در این دوره ها داشتند، است که مقام معظم رهبری به آن تمسک کردند.

وی عنوان کرد: یکی از محورهای مهم در طول این دوره که به کشور عزت بخشیده است؛ محور مقابله با بیگانگان بوده است.

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به اینکه امام معتقد بودند همه مصیبت های عالم اسلامی از آمریکاست، تاکید کرد: مقابله با بیگانگان به ویژه در راس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی نکته بسیار مهمی است.

وی عنوان کرد: اگر کسی دشمن را خوب نشناسد و بعضی اوقات دشمن را به جای دوست و دوست را به جای دشمن بگیرد خطای استراتژیکی است که در مسیر ملت انحراف ایجاد خواهد کرد.

سردار سلیمانی راه مقابله با بیگانگان را تلاش، فداکاری و ایستادگی ذکر کرد و افزود: دلیل «نه شرقی؛ نه غربی» بودن این نبود که از علومی که در دنیا وجود دارد استفاده نشود نتیجه این مطلب آن چیزی است که امروز از ایران مشاهده می کنیم.

وی با اشاره به اینکه رشد بالایی در ابعاد علمی، صنعتی و تکنولوژی در کشور ما صورت گرفته است، افزود: بسیاری از شخصیت های خارجی با ورود به کشور متعجب می شوند که ایران با وجود محاصره کامل اقتصادی چگونه از این رشد بالا برخوردار شده است.

وی با اشاره به اینکه امروز رشد سطح سواد جامعه ما با هیچ یک از جوامع اطراف قابل مقایسه نیست، افزود: در مقایسه ایران با کشورهای منطقه و حتی جهان وضعیت مناسبی داریم و دستاوردهای انقلاب با چیزی که اطراف ما می گذرد قابل مقایسه نیست.

وضعیت کشورهای هم پیمان با آمریکا درس عبرت است

سردار سلیمانی عنوان کرد: کجای جهان ملتی از این حجم حریت، آزادی و قدرت انتخاب ملت ایران بهره مند است؟ امروز ملت ایران تصمیم گیرنده برای انتخاب مسئولان است.

فرمانده نیروی قدس سپاه در ادامه گفت: برخی که دنبال نوعی ارتباط با آمریکا هستند باید با مشاهده کشورهایی نظیر مصر درس عبرت بگیرند چرا که وضعیت این کشورها مانند روز روشن مقابل ماست.  کشورهای تحت سیطره و هم پیمان با آمریکا همه چیز حتی اعتبار و آبروی خود را در اختیار آمریکا قرار داده اند.

سردار سلیمانی عنوان کرد: کشورهایی که روزی ام القری عرب بودند مشاهد کنید که امروز با وجود تحریم نبودن و ارتباط با دنیا در چه وضعیتی قرار دارند؛ این کشورها امروز در صحنه تاریخ گم شده اند و مانند گدا دنبال برخی کشورهای کوچک پولدار دنیا می روند و جزیره ها و خاک خود را می فروشند و این وضعیت هم پیمانان آمریکا است.

وی گفت: برخی برداشت غلط کرده و سخنانی به زبان جاری می کنند که ممکن است دلسوزانه هم باشد. آنها می گویند همانگونه که امام خمینی (ره) در قصه قطعنامه و آتش بس جام زهر را نوشید، امروز هم باید در مقابل آمریکا این کار را انجام دهند.

سردار سلیمانی ادامه داد: این چه غفلت و سفسطه بزرگ و قیاسی است؟ این جام زهر جان اسلام، ایران و تشیع را می گیرد.

وی در خصوص علل مخالفت با آمریکا گفت: آمریکا ۵۰ سال در کشور ما حاکم مطلق بوده است یک نشانی در این ۵۰ سال از عملکرد آمریکا به ما نشان دهید که بگوییم این اقدام و عمل در کنار همه غارت های وسیع کار آمریکا انجام شده است.

سردار سلیمانی عنوان کرد: کشور ما را از درون تهی کردند این جام زهری نیست که با جام زهر قطعنامه ۵۹۸ و جنگ قابل مقایسه باشد این جام زهری است که جان انسانیت را می گیرد.

وی گفت: همین ملت ها و دولت هایی که تا دیروز در فتنه های مذهبی دشمن سعی کرند بین ما و آنها جدایی بندازند؛ امروز به صورت پنهان و آشکار ملت ها جلوتر و دولت ها مخفی تر به سمت ما حرکت کردند.

سردار سلیمانی اضافه کرد: آنها در حوادث نگران جمهوری اسلامی ایران هستند؛ در حوادث کوچکی که در کشور رخ داد، شما در داخل خیلی مطمئن بودید چرا که مساله خاصی نبود. اما من مشاهده کردم که ملت ها جانشان به لبشان رسیده بود و نگرانی وجودشان را فرا گرفته بود.

وی گفت: ملت فقط حافظ  و حامی ایران نیست؛ این ملت اثر اساسی در حفظ جان ملت ها داشته است؛ مگر دولت ایران در دوره اخیر کار کمی انجام داد؟ اگر ملت ایران نبود این بلاهای بزرگی که در منطقه رخ داد چه فجایع سنگینی را به وجود می آورد؟

سردار سلیمانی عنوان کرد: این ملت در کمک به ملت عراق برای ریشه کنی حزب بعث و خطرناکترین شجره خبیثه به نام داعش و تکفیر به تعبیر مقام معظم رهبری به بشریت و انسانیت خدمت کرد.

ادعای اینکه ایران منطقه را بلعیده غلط است

وی گفت: دشمنان اقرار می کنند که ایران پیروز شده است؛ البته من این حرف آنها که ایران منطقه را بلعیده است را قبول ندارم؛ این سخن غلط است چرا که ایران در جان ها جا گرفته است؛ ایران بصیرت ایجاد کرد و مردم عالم را روشن کرد.

وی گفت: امروز به برکت ایستادگی این ملت دهها سازمان مقاومت در دیگر کشورهای اسلامی و غیراسلامی در برابر استکبار و صهیونیسم شکل گرفته است.

سردار سلیمانی عنوان کرد: مشاهده کردید یک سازمان کوچک به نام حزب الله که نترسید و شجاعت را از امام و ملت ایران یاد گرفت چه سیلی محکمی به دشمن تا بن دندان مسلح و خطرناک عالم اسلامی زد و او را شکست داد و سر جای خود نشاند. امروز اسرائیل جرات نمی کند به هیچ کشور اسلامی هجوم ببرد که همه اینها به برکت جمهوری اسلامی ایران است.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه اگر این ملت و ایستادگی نبود هیچ یک از این اتفاقات رخ نمی داد، افزود: ما وظیفه سنگین و کار بزرگی بر دوش داریم و طبیعی است که دشمن تحمل نمی کند و به ما فشار وارد می آورد اما ما به نصرت الهی اطمینان داریم.

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: ما خرمن آتش و عبور ابراهیم وار ملت از دورن آتش را مشاهده کردیم امروز راه موفقیت ما در دو چیز است؛ پیروی از رهبر معظم انقلاب این حکیم وارسته و والامقام که همه وجودشان با وجود امام عجین شده است اولین راه است.

وی گفت: متاسفم بعضی ها که نام پیروی از خط امام را بر خود می گذارند به جای نوشتن نامه سرگشاده خطاب به استکبار و دشمنان؛ نامه سرگشاده به ولی ایستاده در خط مقدم در مقابل دشمن می نویسند آیا این نامش خط امام است؟

سردار سلیمانی عنوان کرد: من به برخی از کسانی که به نوعی در گوشه نشسته اند عرض می کنم امروز این توقع از شما نیست که بخواهید اسلام و ولی فقیه در مقابل گناه شما از شما عذرخواهی کند و شما نام خط امام را بر خود می گذارید؟

وی ادامه داد: خط امام این است که آبرو را بر دست بگیرد و به خدمت او بروید؛ این بر آبروی شما می افزاید نه اینکه در گوشه ای کز کنید و بر علیه نظامی که امام تاسیس کرده و ۲۰۰ هزار نفر برای آن شهید شده اند پُز اپوزیسیون را بدهید این غلط است. ‌

سردار سلیمانی گفت: خیلی ها مانند کف آب بودند، تحمل نکردند و فرار کردند و رفتند؛ دیدم روزی کسی در همین سپاه تهران با تِز انقلابی به صورت همت سیلی زد امروز همان آدم مزدور آمریکا است در آمریکا بر علیه ملت ایران جاسوسی می کند.

وی گفت: اگر بنیان اعتقادی کسی ضعیف باشد به اینجا می رسد، باید به خودمان هشدار داده و از خود مراقبت کرده و تعلقاتمان را زیر پای بگذاریم و در این صورت می توانیم به شهدا خدمت کنیم./ مرجع: مهر

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...

مرتضی مطهری یک شخصیت تمام نشدنی در گذر زمان است و تا امروز معادلی که جامعیت او را داشته باشد بر افکار عموم و خصوص رخ نکشیده!

من اولین بار نامش را از پدرم شنیدم که با او از سالهای درسهای فقه واصول امام خمینی آشنا بود و در دهه چهل متواضعانه گاه بیگاهی درتهران پای سخنرانی آن بزرگوار حاضر میشد و به یاد دارم مرا که در سن کودکی بودم به سالن سخنرانی او بُرد تا حضرت مطهری را ببینم.

ارتباط مرموزی بین من و استاد مطهری ایجاد شده بود تا سال ۶۰ که با کتاب داستان و راستان او آشنا شدم و در سال های بعد در حد توان ناچیز فکری خود با دیگر آثار استاد شهید آشنا شدم و یک به یک نوشته هایش را غذای مغز و روح خویش نمودم و این سفره فکری و اطعام معرفتی تا امروز ادامه داشته و دارد و خلاصه؛ "با مطهری زندگی میکنم" و حاضر به جایگزین کردن دیگری و دیگران بجای او نیستم چون تا کنون جایگزینی برای مطهری -خداراشاهدمیگیرم- که پیدا نکرده ام!

مطهری که من شناختم با توجه در آمیختگی بیش از سی ساله افکارم با آثارش، کلید شخصیتش؛ در "فهم عمیق او از دین ، و درک درست جامعه ، و عرضه خوبِ یافته هایش" است.

توضیح این ادعا چنین است؛

۱ - شهید استاد مطهری یک شخصیتِ جامعِ علمی بودکه دگراندیشان را تحمل میکرد. او گذشته از اینکه یک فیلسوف بود و فلسفه را هضم کرده بود، در فقه یک فقیه بود، و مهمتر ؛ با آثار نویسندگان دنیای خود ، حتا با دگر اندیشان آشنا بود ودر مواجه با نام یک نویسنده غربی و یا دگراندیش حیرت زده نمیشد.

این جمله شگفت آور که هیچ گاه عملی نشد ، از اوست؛ " می‌باید دانشکده الهیات به هر قیمتی شده فردی مارکسییسم رادر این دانشکده دعوت کندتامسائل مارکسیسم را تدریس کند. بعد ما هم می‌آئیم و حرف‌هایمان ‌را می‌زنیم. هیچ کس هم مجبور نیست‌ منطق ما را بپذیرد."

و میگفت: "من به جوانان و طرفداران اسلام هشدار میدهم که خیال نکنند راه حفظ معتقدات اسلامی، جلوگیری از ابراز عقیده دیگران است. از اسلام فقط با یک نیرو می شود پاسداری کرد و آن علم است وآزادی دادن به افکار مخالف و مواجهه روشن و صریح با آنها."

۲ - آیت الله مطهری به عمقِ "دین" سفرِ علمی کرد. عمقِ دین بمعنای فهم و اجتهاد در فقه نیست .

اجازه دهید سخنی از استادبزرگوارم آیت الله وحید خراسانی که در درس داشتند تقدیم کنم که فرمودند: "تفقه در دین ؛ متفاوت از تفقه در ابواب فقه، طهارت تا دیات است ، این یک قسمت از دین است نه تمام دین؛ بعض الشیء لیس بالشیء»

در مورد "فقه مطهری" دامنه سخن وسیع است. خلاصه آن این است که او میگفت : "تمام مطالب دو جلد کفایه الاصول را در مشت دارم" ، و در درسهای عمومی آیت الله بروجردی و درسهای خصوصی امام خمینی توانست به رتبه بالای "اجتهاد" برسد و فقیه شود،  ولی نه یک فقیه متعارف مانند دیگران که حداکثر یک حاشیه بر "عروةالوثقی" و یا "مکاسب شیخ انصاری" اضافه کند، بلکه وی فقیهی بود که باید تفقه او درچگونه باز کردنِ گره های کور را از زندگی فردی و اجتماعی مسلمین دیدکه درآثارش مانند؛ کتاب "حجاب" و نیز "نظام حقوق زن" و یا "اسلام و مقتضیات زمان" رصد کرد. او از خاستگاه فقه سنتی با بازاندیشانه، پیوند بین نص و زندگی را رقم زد.

۳ - استادمطهری از تحجر فاصله داشت.

اوتوانست بااین روش درست مراجعه به متون اصیل دینی وعدم دخالت حب و بغض ها، از تحجر و دگم اندیشی وسنت گرایی های نامعقول دور شود.

آقای مطهری بر بافت فرسوده؛ بنایِ فقه و فلسفه و تفسیر بنا نکرد. استاد عزیز آیت الله جوادی در درس میفرمود: "در تمام رشته ‌ها ما تا نقشه جامع علم آن رشته را نداشته باشیم، هر فتوایی که در درون آن بدهیم به صورت بافت فرسوده است؛ مثل کسی که شهر را بخواهد اداره کند، تا نقشه جامع شهر را نداشته باشد، هرگونه ساخت و سازی داشته باشد طولی نمی‌کشد که بافت فرسوده می‌شود." مطهری نقشه جامع "شهرعلم" را داشت.

مطهری عزیز، در حد میسور بین علم و دین را آشتی میداد و عامل همبستگی عالمان و دانشمندان بود. علوم انسانی و تجربی را احترام میگذاشت همانطور که علوم اسلامی را ارج مینهاد تاجاییکه واجب علی کل مسلم  را به تمام علوم بشری سرایت میداد ودر عین اینکه به آداب و فرهنگ و دانش خودی باور داشت، اما هیچ گاه این باور باعث تمسخر و یا بی اعتنایی به ره آور غرب نمیشد. اوهیچ گاه شبهه وشبهه دار را رمیِ به بی دینی نمیکرد و هیچ گاه در مثل تریبون دینی نمازجمعه آنان راتهدید به ارهاب -ترور- نمیکرد.

امروز؛ مادربرابر دوگانگی سازی بین دین و هرچیزی که نیاز بشر است قرار گرفته ایم! مانند علم ویا فلسفه ویا بهداشت ویا تکنولوژی ودانش درغرب .. و نیزازسوی دیگر مواجه با تغییر در مفاهیم بدیهی مانند؛عدالت،عصمت،قدرت و.. هستیم‌!

بگمانم؛اگر مطهری ومبارزه اوباتحجر ادامه داشت، شرائط متفاوتی داشتیم.

۴ - آیت الله مطهری از محو شدنِ در شخصیتها بر حذر  بود و شخصیت پرست نبود. او نه وابسته به فرد، و نه وابسته به هیچ تشکیلات سیاسی و غیر سیاسی بود. او درعین اینکه به امام خمینی عشق داشت و از بردن نام او اشک می ریخت و وابسته عاطفی و تحصیلی به او بود اما وابسته فکری نبود که سرسپرده باشد، مطهری نه تنها خود اهل دست بوسی و پا بوسی نبود ، بلکه ؛ بسی پهلوانانه بر سرسپردگی ، چاکری ، تعصب و اطاعت بی چون و چرا  ، چنان تیغ نقد میکشید که آه از دل مریدبازان به آسمان بلند می شد.

او در نقدِ عالمانه ی دو بخش کوشا بود ، یعنی ؛ نقد "ارباب قدرت"  و نقد "ارباب دیانت".

استاد شهید مطهری چه زیبا گفت: "مقام حکومت، ملازم با مقام قدسی نیست و هر مقام غیرمعصومی که در وضع غیرقابل انتقاد قرار گیرد، هم برای خودش خطر است و هم برای اسلام، من مانند عوام فکر نمی‌کنم که هر که در طبقه مراجع قرار گرفت مورد عنایت خاص امام زمان است و مصون از خطا و گناه و فسق است."

۵ - استاد مطهری در پیدایش انقلاب بهمراه همراه امام خمینی نقش موثر یک مجاهد و نیز یک ایدئولوگ را داشت ، اما این ، باعث نمیشد که چشم بر حقائق و یا نارسائی ها و یا حقوق مردم ببند و مدافه جریان حاکمیت باشد.

او چنین میگفت :

"این انقلاب به شرطی در آینده محفوظ خواهد ماند و به شرطی تداوم پیدا خواهد کرد، که قطعاً مسیر عدالت خواهی را برای همیشه ادامه بدهد. یعنی دولت‌های آینده واقعاً و کلاً در مسیر عدالت اسلامی گام بردارند، برای پر کردن شکاف‌های طبقاتی اقدام کنند. تبعیض‌ها را واقعاً از میان بردارند .. من تأکید می‌کنم اگر انقلاب ما در مسیر برقراری عدالت اجتماعی به پیش نرود، مطمئناً به نتیجه نخواهد رسید و این خطر هست که انقلاب دیگری با ماهیت دیگری جای آن را بگیرد."

استاد مطهری دم از معنویت بدون عدالت نمیزد چون بر این اندیشه بود که ؛ "نبود عدالت در جامعه؛ پایه معنویت را متزلزل خواهد کرد و چون باعث محرومیت‌ میشود ، محرومیت عامل ایجاد عقده‌های روانی است و عقده‌های روانی تولید انفجار خواهد کرد!"

شهید مطهری برای حق به هرگونه رفتار ناروایی که با متن دین و حقوق مردم در تضاد بود را ممنوع میدانست ، چون بر این باور بود: «برای حق باید از حق استفاده کرد و اگر من بدانم که با یک دروغ، امشب همه گناهکارانِ شما توبه میکنند و نمازِ شب خوان میشوند، اسلام به من اجازه چنین کار [دروغی] را نمیدهد.»

بعد از ملاحظه مطالب پنج گانه تقدیم شده ، آیا به نظر شما "مطهریِ امام خمینی" تکرار شد؟

 

دیگر خبرها

  • روایتی از شهادت مرتضی مطهری، معلمی برای انقلاب اسلامی ایران
  • افشای کینه شاه از قم
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخوردهای دوگانه
  • دموکراسی دروغین امریکا و برخوردهای دوگانه
  • اگر مطهری و مبارزه او با تحجر ادامه داشت...
  • مطهری امام
  • المپیک پاریس زیر سایه ناآرامی های امنیتی
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند