Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

افسردگي مي تواند باعث ايجاد مشکلات جسمي زيادي شود
علاوه مشکلات روحي و رواني، افسردگي مي تواند باعث ايجاد مشکلات جسمي زيادي شود.
به نقل ازreadersdigestدر اينجا برخي علائم جسمي که نشان دهنده ابتلا به اين اختلال خلقي رايج، معرفي شده اند:
خستگي: خستگي و بيحالي و احساس ضعف، يکي از علائم جسمي افسردگي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب خستگي و افسردگي، با هم در بدن يک فرد بروز مي کنند، بنابراين سخت است بگوييم کدام يک زودتر ايجاد شده و کدام يک موجب بروز ديگري بوده است.
تغييرات وزن: تغييرات وزن بدن مي تواند وابسته به عادات غذايي و ميزان فعاليت بدني باشد. برخي مواقع، افراد افسرده بيشتر از 12 ساعت مي خوابند، در نتيجه فعاليت بدني آنها کم مي شود و به همين خاطر افزايش وزن پيدا مي کنند. اگر هم در اثر کاهش اشتها، به اندازه کافي غذا نخوريد، ممکن است کاهش وزن پيدا کنيد. اگر شما داراي کاهش و يا افزايش وزن بي دليل شديد، با پزشک خود صحبت کنيد و ببينيد اين نوسان وزن به علت افسردگي است و يا بيماري ديگري.
مشکلات گوارشي: ناراحتي معده يکي از مشکلات شايع در افراد افسرده و يا مضطرب است. بزرگسالان دچار افسردگي ممکن است تهوع و يا اسهال داشته باشند. برخي از بيماري هاي گوارشي مانند: بيماري کرون، کوليت و يا زخم هاي گوارشي با استرس و افسردگي بدتر مي شوند.
مشکل در به خواب رفتن: اگر به سختي به خواب مي رويد و يا اين که به سختي از خواب بيدار مي شويد، اين علامت شما مي تواند نشان دهنده ابتلا به افسردگي باشد. با اين حال اگر به هر کدام از اختلالات خلقي ناشي از بد خوابي مبتلا شده ايد، بايد به دنبال پيگيري اصلاح الگوهاي خواب باشيد.
ميگرن: درد شديد در يک يا دو طرف سر يا همان ابتلا به ميگرن، نشانه تجربه درجاتي از اضطراب و افسردگي است. مطالعات نشان داده اند که استعداد مشترک در ابتلا به اختلالات اضطرابي، افسردگي و ميگرن وجود دارد. ميگرن و سردرد مزمن روزانه در افرادي که از اختلالات اضطرابي رنج مي برند، شايع است.
درد قفسه سينه: اين درد مي تواند با افسردگي ارتباط داشته باشد. موسسه ملي بهداشت روان آمريکا اعلام کرده است که از هر 20 فرد مبتلا به بيماري هاي قلبي، 3 نفر افسرده هستند. در کل بيماران قلبي علائم بيشتر افسردگي را نسبت به سايرين از خود نشان مي دهند.
درد کمر: افراد افسرده، کمتر ورزش مي کنند و کمتر به آنچه که مي خورند، اهميت مي دهند. اگر شما به سلامتي خود اهميت ندهيد، دچار دردهاي جسمي زيادي خواهيد شد، از جمله درد مفاصل، عضلات و پشت. اگر هم درد مزمن داشته باشيد، افسردگي آن را بدتر مي کند.
تغيير در اشتها: اين علامت نيز نشانه اوليه افسردگي است. کم خوري و پر خوري هر دو به يک اندازه با افسردگي ارتباط دارند.
منبع: آواي سلامت


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • بیماری مرموز؛ بلای جان نظامیان اسرائیلی
  • علامت استاد حقیقی داشتن تزکیه برای تسخیر قلوب است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی