Web Analytics Made Easy - Statcounter

  داوود فرج‌زاده، عضو هیئت علمی مرکز قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به تشریح دلایل ضعف و قوت پژوهش‌های قرآن و سلامت پرداخت. فرج‌زاده تصریح کرد: عوامل مختلفی برای ضعف این پژوهش‌ها وجود دارد که نمی‌توان همه آن‌ها را علل تامه آن‌ها خواند، ساختار، اختلاف سلیقه، عدم زمان مناسب از جمله عللی هستند که با درصدی تأثیر این پژوهش‌ها تضعیف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محقق قرآن و سلامت بیان کرد: از سوی دیگر افراد زیادی از سر علاقه یا تصادف وارد این کار شده‌اند، که تخصص لازم یا دانشی عمیق در این حوزه ندارند، معمولا این نوع مطالعات نیازمند این است که افراد در دو یا سه رشته، مطالعات عمیق و، مفصل و طولانی مدت داشته باشد که این گونه نبوده است.
وی ادامه داد: افرادی که دانش عمیق و مفصل در هر دو رشته دین و سلامت داشته، یا صاحب نظر باشند بسیار کم هستند  و= اکثر این افراد صاحب نظر نیستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج)، با بیان اینکه پژوهش‌های بین رشته‌ای قرآن و سلامت سخت و زمانبر هستند، اظهار کرد: اگر بخواهیم مطالعات بین رشته‌ای در پروسه زمانی کوتاه داشته باشیم خیلی نمی‌توانیم عمیق شویم، اگر بخواهیم عمیق شده و صاحب نظر باشیم باید زمان و انرژی بسیاری را صرف این کار کنیم که هرکسی حوصله و زمان این کار را ندارند.
فرج زاده تأکید کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم بها دادن به این مطالعات از سوی مسئولان و مدیران نظام سلامت است؛ برخی از این مسئولان آشنایی با این حوزه مطالعاتی ندارند لذا لازم است؛ افراد صاحب فکر و متخصص این حوزه مهم مطالعاتی را برای مسئولان جا بندازند.
وی یادآور شد: کسانی که در این حوزه کار می‌کنند باید بتوانند تفکر جامع نگر و سیستمی داشته باشند، از سوی دیگر خود ما نیز به عنوان افراد متولی آموزش عالی باید بتوانیم محدودیت‌های تحصیل همزمان را برای برخی افراد که می‌خواهند چند رشته را که به هم مرتبط هستند را بخوانند برداریم و فضا را برای پژوهش در این حوزه آزاد بگذاریم.
فرج زاده افزود: من معتقدم نشست‌های علمی بین رشته‌های علمی باید برپا و متولیان آن مشخص شده و عده‌ای افراد صاحب نظر متولی شوند تا بتوانیم این پژوهش‌ها را به کمک یکدیگر پیش ببریم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود

مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در جلسه مشاوران پارک علم و فناوری کرمانشاه با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در این مجموعه، افزود: روند ارتقاء فناوری در پارک باید پرقدرت‌تر از گذشته ادامه یابد و همه بخش‌های سازمان در حد توان باید در این زمینه کنار هم و هماهنگ با هم فعالیت کنند.

وی از برنامه‌ریزی برای توسعه روابط بین الملل پارک علم و فناوری کرمانشاه خبر داد و گفت: این روابط به توسعه فعالیت‌های پارک منجر خواهد شد و قطعا منافع آن به استان برمی گردد و قطعا با توسعه این حوزه کرمانشاه می‌تواند به جایگاه اصلی خود برگشته و مرکزیت خود را در غرب کشور بیش از پیش تثبیت کند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از فناوری به عنوان یکی از حوزه‌های اولویت‌دار برای توسعه استان یاد کرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته پارک علم و فناوری کرمانشاه در جمع ۱۰ پارک برتر کشور قرار گرفته است.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه هم در این جلسه با اشاره به حمایت پارک از ۷۷۰ واحد دانش بنیان و فناور استان در سال‌های فعالیت این مجموعه، گفت: اکنون ۳۳۰ واحد فناور و دانش بنیان همچنان تحت حمایت‌های پارک قرار دارند و ۷۴ درصد این ۷۷۰ واحد دانش بنیان و فناور، خروج موفق داشته اند و این افتخار بزرگی برای مجموعه پارک محسوب می‌شود.

سیامک آزادی با اشاره به فعالیت ۹۳ شرکت دانش بنیان در استان کرمانشاه، افزود: از این تعداد ۵۵ شرکت تحت حمایت پارک قرار دارند و به صورت مستمر به تعداد این شرکت‌ها اضافه می‌شود و این در حالی است که بیش از ۱۰ پرونده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال بررسی است و هر هفته یک یا دو پرونده درخواست دانش بنیانی از سوی استان به این معاونت ارسال می‌شود.

وی ۶ حوزه اولویت‌دار فناوری استان را نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، پزشکی و تجهیزات پزشکی و نهاده‌های کشاورزی اعلام کرد و گفت: عمده واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان تحت حمایت پارک در این ۶ حوزه فعالیت دارند و بر همین اساس این حوزه‌ها در اولویت پارک جهت توسعه شبکه‌های فناوری قرار گرفته‌اند.

آزادی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۷۰۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش بنیان تحت حمایت پارک گفت: سال ۱۴۰۱ رقم صادرات این شرکت‌ها حدود ۱۷.۲ میلیون دلار بود که پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۰ درصدی همراه بوده باشد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به فعالیت چشمگیر این شرکت‌ها در تولید محصولات خاص فناورانه گفت: در حال حاضر ۲۰ محصول تولیدی شرکت‌های تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه بصورت انحصاری در کشور تولید شده و شرکت‌های کرمانشاهی تنها تولید کننده آن در سطح کیفی بالا در کشور هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • این افراد معلم می‌شوند
  • این میوه کمبود‌های بدن را جبران می‌کند
  • عمده‌ترین تخلف روانشناسان دارای پروانه عدم رعایت تعرفه ‌هاست
  • فواید بی‌نظیر ریواس
  • ۶ ریزمغذی موثر در جلوگیری از ریزش مو
  • هشدار ترسناک دانشمندان در مورد استفاده از ویپ
  • نتیجه پژوهش محققان؛ رژیم فستینگ می تواند به سلامت روده کمک کند