Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-04@03:40:04 GMT

ساخت دستگاه سرعت گیر هوشمند/ هیچ حمایتی نشد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۴۷۷۸۹

فرید نجاری اصل مخترع و نخبه بسیجی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با اختراعات و طرح های خود در راستای کاهش مصرف که مقام معظم رهبری بر آن تاکید ویژه ای دارند اظهار داشت: دستگاه سرعت گیر هوشمند یکی از اختراعات و ایده های بنده در راستای کاهش مصرف است.

این مخترع بسیجی ادامه داد: این دستگاه برای آن دسته از رانندگانی که سرعت غیر مجاز می روند هشومند عمل کرده و سرعت ان ها را کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجاری اصل تصریح کرد: این دستگاه مکانیکی است و به صورت خیلی دقیق اگر یک کیلومتر سرعت بیشتر باشد شناسایی می کند. نحوه کارکرد این دستگاه به گونه ای است که در صورت سرعت غیر مجاز راننده را مجبور به کاهش سرعت می کند. هرچه قدر سرعت خودرو بیشتر باشد ضرباتی که به ماشین وارد می شود بیشتر است.

این نخبه بسیجی بیان داشت: این دستگاه سرعت گیر ثبت اختراع شده است اما به دلیل عدم حمایت مسئولان از این طرح از ادامه کار و تولید آن به صورت انبوه خودداری کردم.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • شویگو: روسیه به تسلیحات بیشتر و بهتری برای حفظ سرعت پیشروی‌ها در جنگ نیاز دارد
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند