Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، محمدصادق جعفری یگانه، از اساتید پیشکسوت قرآنی، متولد 1333 در شهر مشهد است. وی که برادرزاده علامه محمدتقی جعفری، شخصیت برجسته جهان اسلام است، از حدود سال 1353 کار تدریس قرآن را در جوار حرم رضوی آغاز کرده است. همچنین وی بعد از انقلاب و حدود سال ۱۳۶۳ به بعد نیز تلاش در این عرصه را به صورت جدی‌تر ادامه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این استاد پیشکسوت قرآنی در گفت‌وگو با ایکنا از خاطرات زمان انقلاب و حضورش در صحنه‌های مبارزه علیه رژیم منحوس پهلوی می‌گوید: به جهت فضای خفقانی که رژیم پهلوی ایجاد کرده بود در جلسات قرآن به صورت مستقیم کمتر مباحث سیاسی مطرح می‌شد و عده ای از روحانیون مطرح که جلسات و منبر آنها مستمعان زیادی داشت مانند مقام معظم رهبری، شهید مرتضی مطهری و شهید عبدالکریم هاشمی نژاد و ممنوع المنبر بودند لذا هر کدام از این شخصیت ها روشی را برای انتقال پیام انقلاب انتخاب کرده بودند که از آن موارد می توان به برپایی جلسات تفسیر قرآن اشاره کرد.

رهبری و برپایی جلسات تفسیر
وی به جزئیات چگونگی بیدارگری و انتقال پیام انقلاب توسط علمای مشهد به مردم اشاره و اضافه می‌کند: رهبر معظم انقلاب در مساجدی از جمله مسجد امام حسن(ع)، جلسات قرآن را برای ارتباط با مردم انتخاب کرده بودند و وقتی پشت رحل قرآن می‌نشستند علاوه بر بیان تفسیر قرآن، سخنرانی و آگاهی بخشی به مردم را هم انجام می دادند، از طرفی شهید هاشمی نژاد هم ایستاده و بدون منبر سخنرانی می‌کردند و شهید مطهری نیز دستور داده بودند که یک تریبون برایشان فراهم شود و از پشت تریبون مردم را به انقلاب دعوت می‌کردند.
این مدرس قرآن با بیان اینکه از کودکی همراه با پدرم در جلسات قرآن رهبری شرکت می کردم، می‌افزاید: از طرفی به یاد دارم که حدود سن 18، 19 سالگی نیز همچنان در جلسات قرآن مستمع سخنان سیاسی رهبری و سایر بزرگواران بودم و در پخش اعلامیه همراه با سایر دوستانم فعالیت زیادی داشتیم.
جعفری یگانه ادامه می‌دهد: رژیم همه تلاش خود را برای دور نگه داشتن مردم و قومیت های مختلف از جریان بیداری انقلاب به کار گرفته بود از جمله در راستای این سیاست مردم شهرستان قوچان به دور از رهنمودهای امام(ره) نگه داشته بودند و پیام های امام دیر به دست آنها می رسید لذا کار پخش اعلامیه در پادگان ها و بین مردم قوچان را به همراه جمعی از جوانان از مشهد انجام می دادیم.

توزیع اعلامیه در پادگان‌ها
این استاد قرآنی عنوان می کند: در آن زمان رژیم به تصور خود تسلط کامل بر پادگان‌ها داشت و فکر آن را نمی کرد که اعلامیه وارد پادگان‌ها شود. یادم هست که از زیر سیم خاردار عبور می‌کردیم و پیام امام(ره) را به سربازان می‌رساندیم و اینگونه بود که سربازان در آن فضای بسته به دور از تظاهرات از همه اخبار مطلع می‌شدند.
جعفری یگانه می‌افزاید: حتی در خاطرم هست که یک روز عده‌ای از مشهد برای تظاهرات راهی قوچان شدیم و آنجا ارتشی‌ها شیشه ماشین مشهدی‌ها را خورد کردند تا در راه بازگشت به مشهد دچار سرمازدگی شوند چون آب‌وهوای قوچان خیلی سرد است.

پایین کشیدن مجمسه شاه
این پیشکسوت قرآنی اظهار می‌کند: به دلیل تلاش انقلابیون مشهدی برای رساندن پیام انقلاب، مردم قوچان با انقلاب همگام شدند و در شب 22 بهمن 57 مجسمه شاه خائن در این شهر توسط یکی از سرگردها که بعد از انقلاب فرمانده پادگان بیرجند شد و سربازان همراهش پایین کشیده شد.
وی در پایان به خاره ای دیگر از ایام مبارزات دوران انقلاب اشاره کرده و می‌گوید: یادم هست یک مرتبه تسمه پروانه ماشین یکی از روحانیون مبلغ در شهرستان قوچان توسط یکی از عوامل رژیم دستکاری شده بود تا در راه بازگشت به مشهد در جاده بماند و بتوانند به راحتی وی را از بین ببرند، وقتی ما متوجه شدیم ماشین را تعمیر کردیم تا به این روحانی آسیبی نرسد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • فیلم/ شوخی گل آقا با امام خمینی با این ولخرجی‌ ورشکست نشوید؟
  • شوخی گل آقا با امام خمینی (ره) + فیلم
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • مطهری امام
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است