Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-01@00:46:11 GMT

از بات‌نت MIRAI OKIRU چه می‌دانید

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۴۹۷۰۶

از بات‌نت MIRAI OKIRU چه می‌دانید

ایتنا - Mirai Okiru بسیار خطرناک است و اولین بدافزاری است که هسته‌ ARC را هدف قرار می‌دهد.

چشم‌انداز اینترنت اشیا لینوکس به‌سرعت درحال تغییر است، و مهاجمان شروع به هدف قرار دادن دستگاه‌های IoT برپایه‌ ARC CPU کرده‌اند. این اولین باری است که یک بدافزار، به‌طور خاص سیستم‌های مبتنی بر ARC را هدف قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدافزار Mirai Okiru در زمان کشف برای بیشتر آنتی‌ویروس‌ها غیرقابل تشخیص بوده است.

به گزارش ایتنا از مرکز ماهر، به‌گفته‌ محققان تاثیر این بات‌نت می‌تواند خرابکارانه باشد. با توجه به تخمین‌ها، تعداد پردازنده‌های جاسازی‌شده‌ ARC به‌ازای هر سال به بیش از 1.5 میلیار دستگاه می‌رسد. این به این معنی است که تعداد دستگاه‌هایی که به‌صورت بالقوه در معرض خطر هستند بسیار زیاد است و بنابراین یک بات‌نت قدرتمند می‌تواند برای بسیاری از اهداف خرابکارانه استفاده شود.

پردازنده‌های ARC خانواده‌ای از CPUهای 32 بیتی هستند که توسط ARC International طراحی شده‌اند. آنها به‌طور گسترده در دستگاه‌های SoC برای Storage، home، موبایل و برنامه‌های اینترنت اشیاء استفاده شده‌اند. Mirai Okiru بسیار خطرناک است، و توسعه‌دهنده‌ آن اصلاحات نوآورانه‌ای را در رمزگذاری آن به‌وجود آورده است و این اولین بدافزاری است که هسته‌ ARC را هدف قرار می‌دهد.

محققان معتقدند با وجود شباهت‌های بات نت جدید Okiru با بات نت Satori که آن‌هم از نوع Mirai بوده و دستگاه‌های IOT بسیاری را آلوده کرده است،  این بات نت جدید کاملاً عملکردی متفاوت از خود ارائه کرده است.

پیکربندی Okiru در دو قسمت رمزگذاری کدهای عبور تل‌نت مورداستفاده قرار می‌گیرد این در حالی است که تروجان Satori در دو مرحله فعالیت خود را پیش نمی‌برد و رمزهای عبور پیش‌فرض را مورداستفاده قرار نمی‌دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که Satori به‌عنوان یک ابزار تکراری توزیع‌شده مورداستفاده قرار می‌گیرد که از طریق UDP های تصادفی از TSource Engine Query استفاده می‌کند. این در حالی است که تروجان Okiru از این قاعده پیروی نمی‌کند. پایگاه داده پردازنده مرکزی ARC توسط بدافزار Okiru کامپایل می‌شود؛ این در صورتی است که خطر ساخت بات نت‌ها برای میلیون‌ها دستگاه روزبه‌روز در حال افزایش است.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۴۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف زنجیره ای ۵ دستگاه خودرو در آزادراه قزوین به زنجان 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، رئیس پلیس راه استان قزوین گفت: در این حادثه که ساعتی پیش در آزاد راه قزوین به زنجان بعد از عوارضی شماره 2 رخ داد، 3 نفر مصدوم شدند.   سرهنگ ذاکری منش افزود: این تصادف موجب ترافیک در این محور شد.   علت حادثه در دست بررسی است.    

دیگر خبرها

  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • نصب یک هزار و ۹۲۶ کنتور هوشمند برق در شاهرود
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • پاگانی یوتوپیا فقط 99 دستگاه در جهان (عکس)
  • بازدید شبانه خبرنگاران از خط ۲ مترو شیراز
  • تصادف زنجیره ای ۵ دستگاه خودرو در آزادراه قزوین به زنجان 
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد