Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: یکی از مهمترین ابعاد دستاوردهای ما این است که ما حضور بیشتر زنان را در قوه قضائیه به عنوان قاضی و معاون دادستانی داشتیم. به نظر می‌رسد قوه‌قضائیه نسبت به حضور زنان گشاده‌ دست‌تر شده و این تحول بسیار مهمی است.

معصومه ابتکار در نشست «دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق بشر» که در دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه برگزار شد، با اشاره به دستاورد جمهوری اسلامی در حوزه حضور زنان در دانشگاه به حوزه جامعه مدنی اشاره کرد و اظهار داشت: ما شاهد رشد سمن از ۳۰۰ به ۹۰۰ سمن در دوره حضورم در محیط زیست بودیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تعداد زیادی از سمن‌ها نیز در حوزه زنان و کودکان کار بوده است. 

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما هنوز چالش‌های زیادی داریم، تصریح کرد: در قشر زنان تحصیل‌کرده بیکار زیادی وجود دارد. البته حضور زنان در بخش خصوصی و غیر دولتی قابل توجه است و ۶۷ درصد از مشاغل در بخش خصوصی به زنان اختصاص داشته است. 

در مورد معضلات قانونی حقوق زنان و حقوق‌بشر با قوه قضائیه در حال گفت‌‌وگو هستیم

ابتکار با یادآوری اینکه در حوزه قانونی ما بعد از انقلاب پیشرفت‌‌هایی داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: بسیاری از قوانین در راستای منافع زنان اصلاح شده است. ما یک دیالوگ سازنده با قانونگذاران و پژوهشگران در زمینه بهبود وضعیت زنان در قانون داریم. لایحه علیه خشونت علیه زنان در قوه قضاییه مطرح شده است. لایحه کودکان در مجلس طرح شده است. در خصوص نمایندگی اقلیت‌‌ها در مجلس و در سمن‌ها نیز باید بگویم که جایگاه خوبی برای اقلیت‌ها قایل هستیم. 

وی ادامه داد: ما دیالوگی در بخش آکادمیک در مورد معضلات قانونی در موارد مختلف از جمله حقوق زنان و حقوق بشر داریم و در این باره با قوه قضائیه نیز در حال گفت‌‌وگو هستیم. این گفت‌وگوها در سطح بین‌الملل هم ادامه دارد.

قوه‌قضائیه نسبت به حضور زنان در دستگاه قضا گشاده‌تر شده است

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دولت دوازدهم به اختصاص ۳۰ درصدی مدیریت زنان در دولت اعتقاد دارد، ابراز داشت: در این دولت شش زن معاون وزیر انتخاب شده و ما در حال رشد هستیم. 

ابتکار افزود: یکی از مهمترین ابعاد دستاوردهای ما این است که حضور بیشتر زنان را در قوه قضائیه به عنوان قاضی و معاون دادستانی داشتیم. به نظر می‌رسد نگاه قوه‌قضائیه نسبت به حضور زنان در این دستگاه بازتر شده و این تحول بسیار مهمی است. 

زنان تحصیل‌کرده کمتر مورد خشونت قرار می‌گیرند

وی با تاکید بر اینکه ما در برخی بخشی‌های فنی در جلوگیری از خشونت علیه زنان پیشرفت‌هایی داشتیم، بیان کرد: یکی از این دستاوردها در حوزه آموزش زنان است. زنان تحصیل‌کرده کمتر مورد خشونت قرار می‌گیرند. مهارت‌های زندگی نیز یکی از مهارت‌های ضروری است که می‌تواند به جلوگیری از خشونت علیه زنان کمک کند. 

معاون رئیس‌جمهور یادآور شد: یکی از بخش‌های مهم نیز سازمان بهزیستی است که در کمک‌های ضروری اجتماعی برای افرادی که در حوزه‌هایی نظیر تجاوز به کودکان و خشونت علیه زنان درخواست کمک دارند، وارد عمل می‌‌شود. ما هنوز چالش‌های زیادی پیش‌رو داریم. دستاوردهای ما بسیار عالی بوده ولی هنوز چالش‌هایی پیش‌رو داریم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۰۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان

سازمان همکاری اسلامی در بیانیه پایانی پانزدهمین اجلاس سران این سازمان بر حق تحصیل زنان و دختران، رعایت حقوق بشر و ایجاد دولت فراگیر در افغانستان تأکید کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، پانزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با انتشار بیانیه‌ای 34 ماده‌ای و با تأکید بر حق تحصیل زنان و دختران، رعایت حقوق بشر و ایجاد دولت فراگیر در افغانستان به کار خود پایان داد.

این نشست دو روزه با عنوان «تقویت وحدت و همبستگی از طریق گفتگو برای توسعه پایدار» در پایتخت گامبیا برگزار شد که «عبدالقهار بلخی» سخنگوی وزارت خارجه طالبان نیز در آن شرکت کرده بود.

سازمان همکاری اسلامی در این بیانیه بر حمایت از یک افغانستان صلح‌آمیز، باثبات، مرفه و فراگیر و نیز رسیدگی به چالش‌های پیش روی مردم افغانستان از جمله چالش‌های بشردوستانه، حقوق بشری، گروه‌های قومی، امنیت و تروریسم، مواد مخدر و چالش‌های اجتماعی تأکید کرده است.

طاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهدشرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامینشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا

در این بیانیه آمده است: بر اهمیت احترام کامل به حقوق بشر همه افغان‌ها و لزوم حمایت از حقوق اساسی دختران و زنان افغان به‌ویژه حق تحصیل و کار تأکید داریم و خواستار ارتباط بیشتر با مقامات بالفعل در مورد این موضوعات هستیم.

بیانیه پایانی سازمان همکاری اسلامی اظهار داشتد: ما همچنین بر نیاز به تلاش بیشتر برای رسیدگی به چالش‌های مرتبط با گروه‌های قومی، تروریسم، مواد مخدر و جنبه‌های اجتماعی برای حکومت فراگیر برای دستیابی به ثبات پایدار تأکید می‌کنیم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • جزئیات جدید از دادگاه پسر معاون اول سابق قوه قضائیه که اعترافات خود را پس گرفته بود
  • رونمایی از مدارک فساد پسر معاون اول سابق قوه قضائیه
  • راه حل سند تحول برای رفع مشکل پراکندگی نظرات در حقوق عامه
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • حفظ حقوق عمومی با سلام و صلوات نمی‌شود/ دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند
  • دادستان‌ها نباید در امور اجرایی مداخله کنند