Web Analytics Made Easy - Statcounter

نام مراسم ازدواج دانشجویی که می آید غالبا انتظار می رود شرکت کننده ها، همان زوج یا دونفر باشند اما بعضا شاهد حضور زوج های سه نفره هم هستیم!

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، نام مراسم ازدواج دانشجویی که می آید غالبا انتظار می رود شرکت کننده ها، همان زوج یا دونفر باشند اما بعضا شاهد حضور زوج های سه نفره هم هستیم! زوج هایی که مسیر ازدواج و تشکیل زندگی را با سرعت بیشتری طی کرده و به قول حاج آقا قرائتی، تاخیر در ازدواج را با فرزندآوری بهنگام، جبران کرده اند و شیرینی ازدواجشان مضاعف شده است؛ در این گزارش همراه می شویم با زوج هایی که اولین تشرف سه نفره شان را به محضر امام رضا(ع) تجربه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیدا کردنشان کار سختی نیست؛ معمولا به خاطر بیقراری یا بازیگوشی بچه ها امکان نشستن در میان جمع را ندارند و حوالی درب خروجی یا حاشیه جمعیت، قدم می زنند. در نگاه اول شاید تصور کنیم معذب هستند و چه بسا پشیمان که برای خود دردسر درست کرده اند اما وقتی پای صحبتشان می نشینی متوجه می شوی که واقعیت، عکس این تصور است....

بچه، دردسر نیست
زینب امامی، دانشجوی پرستاری علوم پزشکی یزد و مادر 21 ساله متین کوچولو، که بهار سال گذشته با ساده ترین شکل ممکن و مهریه 14 سکه به خانه بخت رفته است، به خاطر بارداری امکان حضور در مراسم ازدواج دانشجویی سال گذشته را پیدا نکرده و در عوض امسال، سه نفره به مشهدالرضا(ع)، مشرف شده است، می گوید: راستش را بخواهید برخلاف همسن و سالانم، نه از ازدواج همزمان با تحصیل، نگران بودم و نه از بچه دار شدن؛ اینکه صبر کنیم درسمان تمام شود، برای ازدواج، خیلی دیر است و آن موقع سختگیری هایمان هم بیشتر می شود و انتخاب، مشکل تر. از طرفی خوشبختانه همسرم هم بعد از ازدواج و هم بعد از تولد پسرمان، خیلی مرا حمایت و کمک می کند به همین خاطر نه تنها افت تحصیلی نداشتم بلکه معدلم بالاتر هم رفته است.

امامی می‌گوید: بچه، دردسر نیست! ما هر دو به بچه داشتن علاقه داشتیم و هر چه حساب کتاب کردیم دیدیم وجود بچه اصلا مانعی برای روند زندگی عادی مان نیست بلکه آن را شیرین تر هم می کند. البته منکر سختی ها یا شب بیداری های چندماه اولش نیستم ولی بچه داری و حس مادری آنقدر لذت بخش است که سختی ها را به جان می خرم و یک لحظه طاقت دوری فرزندم را ندارم.

این پدر جوان ادامه می دهد: فرزندآوری هم آنقدر که برخی فکر می کنند، دشوار یا ترسناک نیست؛ هم سبب رشد شخصیتی والدین می شود هم و برکات مادی و معنوی به همراه دارد. معتقدم اگر طبق قوانین اسلام مسیر زندگی را طی کنیم، نه ازدواج ترسناک است و نه فرزندآوری.

خوشبختی مان دوچندان شده است
همسرش سمیه که در سن 20 سالگی طعم شیرین مادری را چشیده نیز حرف های همسرش را تأیید می کند و در حالی که یک نگاهش به بچه است و یک نگاهش به ما، می گوید: «اول زندگی، خیلی از بچه دارشدن می ترسیدم اما با راهنمایی های همسرم متوجه شدم اشتباه می کنم و در این یک سال با وجود بچه، خوشبختی مان مضاعف شده است، به قول حاج اقا قرائتی، با فرزندآوری به موقع، ازدواج دیرهنگاممان را جبران کرده ایم».

لذت بچه داری با هیچ چیز قابل مقایسه نیست
آقارحیم و همسرش الهه نیز از دیگر زوج های خاص و متفاوت این کاروان همسفر تا بهشت هستند که عروس خانم دانشجو و آقاداماد، دانش آموخته رشته علوم تربیتی است. تیرماه سال گذشته به خانه بخت رفته اند و تیرماه امسال گل پسرشان، متین را از خدا هدیه گرفته اند.

از عروس خانم که در سن 24 سالگی لذت مادری را تجربه می کند، می پرسم از اینکه به خاطر نگهداری بچه، مرخصی تحصیلی گرفته ای ناراحت نیستی؟ با تأکید می گوید: اصلا به هیچ وجه! لذت و شیرینی بچه داری با هیچ چیز قابل مقایسه نیست؛ نمی گویم همه چیز عالی است و فقط خوشی دارد، سختی و مشکلات همیشه برای همه هست اما باید مدیریت کرد و آسان گرفت؛ ما برای ازدواجمان هم هیچ چیز نداشتیم ولی با امید به خدا مسیر هموار شد. با تولد پسرمان هم برکات بیش از پیش شامل حالمان شد؛ باید در شرایطش قرار بگیرید تا واقعا درک کنید که روزی اش می رسد. شکرخدا خیلی خوشبختیم و آرامشی داریم که با هیچ چیز دیگر عوض نمی کنیم.

ازدواج، هر چه زودتر و ساده تر؛ بهتر
آقا داماد هم در ادامه صحبت های همسرش می گوید: ازدواج و فرزندآوری برای کسی ترس دارد که به خدا و روزی رسانی او اعتقاد نداشته باشد؛ اگر ما یک قدم برداریم، خدا 10 قدم بر میدارد و نمی گذارد به حال خودمان بمانیم. ازدواج اصلا مانع تحصیل نیست، تازه من هم درس می خواندم، هم کار می کردم و هم ازدواج؛ بستگی به مدیریت خود ما دارد. بچه هم گذشته از ضرورت بقای نسل، شیرینی زندگی است.

این پدر جوان که خود از فعالان فرهنگی بوده، معتقد است ازدواج هر چه زودتر و ساده تر، بهتر و از مسؤولان امر می خواهد تا می توانند جوانان را برای ساده گرفتن زندگی، متقاعد کنند چرا که سن ازدواج بیش از حد رو به افزایش است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت اختراعی که زندگی شهری را تغییر داد

رشد فناوری و هدف اجتماعی شهرهای هوشمند امروزی یک خاستگاه تاریخی عمیق دارد که بر مبنای اختراعاتی بنا شده است که بدون آنها زندگی شهری به شکل امروزی ممکن نبود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، مخترعان در تمام ادوار ابتکاراتی از خود به جای گذاشته‌اند که به شکل‌گیری شهرهای امروزی منجر شده است، بسیاری از جدیدترین نوآوری‌هایی که امروز در شهرها در جریان است، از جمله روشنایی هوشمند، اتصال شهری یا کاربردهای متعدد اینترنت اشیا (IoT)، حاصل تلاش مخترعان دیروز است و نشان‌دهنده نقش مخترعان در رشد جوامع شهری است.

هفت اختراع اساسی در توسعه زندگی شهری

ایده تشکیل شهر به شکل امروزی در قرن نوزدهم شکل گرفت و نتیجه اجتناب‌ناپذیر دو انقلاب صنعتی بود که طی صد سال در غرب رخ داد؛ تغییر مدل‌های تولیدی جهان را تکان داد و فضاهای جدیدی از همزیستی و تغییر الگوهای جمعیتی را ایجاد کرد، مهاجرت به مناطق شهری به رشد بی‌سابقه‌ای رسید و ۴۰ درصد از مناطق روستایی در ایالات متحده شاهد کاهش جمعیت خود بودند. این رشد گسترده را می‌توان مدیون اختراعاتی دانست که سال‌ها پیش توسط مخترعان بزرگ ثبت شد و زندگی بشر را دگرگون کرد. در ادامه هفت اختراع مهم که نقش اساسی در توسعه زندگی شهری دارند عنوان می‌شود.

روشنایی و انتقال برق

اولین چراغ برق خیابانی در سال ۱۸۷۵ توسط پاول یابلوچکوف روسی طراحی شد و چهار سال بعد، لامپ رشته‌ای که توسط ادیسون ثبت شده بود، این موضوع را تکمیل کرد. پس از آن، بزرگترین چالش شهری مسئله انتقال نیروی برق و تلفات انرژی در حین انتقال بود که با به‌کارگیری ایده‌های نیکولا تسلا در زمینه انتقال جریان متناوب، اجرایی شد. امروزه این مسئله در مفهوم پایداری در ایجاد مدل‌های انرژی منسجم منعکس شده است.

خودروی الکتریکی

اولین خودروی الکتریکی موفق در سال ۱۸۷۶ طراحی و ساخته شد که حاصل اختراع ویلیام موریسون در شهر دی‌موین (آیووا) بود. بنابراین می‌توان گفت از همان ابتدای اتوماسیون، خودروهای الکتریکی با خودروهای موتور احتراقی همزیستی داشتند به‌طوری‌که در آغاز قرن بیستم، از هر سه وسیله نقلیه فروخته شده، یک وسیله برقی بود و حتی مکان‌هایی برای شارژ آنها وجود داشت. مرگ زودرس خودروی برقی به دلیل نقص فنی نبود چراکه در سال ۱۹۰۶، مدل توسعه یافته توسط الیور پی فریچل توانست ۱۶۱ کیلومتر را با یک بار شارژ طی کند. مرگ خودروی الکتریکی به دلیل صنعتی بود که فورد با مدل T راه‌اندازی کرد و خیابان‌ها را پر از اتومبیل و همچنین دود کرد. اکنون تلاش‌های زیست‌محیطی و بهداشتی بر بازگشت به ایده اولیه خودروی الکتریکی متمرکز شده است که در ابتدای قرن بیستم به عنوان خودروی پاک تبلیغ می‌شدند.

حمل‌ونقل عمومی شهری

در میان تمام وسایل حمل‌ونقل، راه آهن نماینده بهتری برای حمل‌ونقل عمومی بود. اولین خط آهن که راه را برای قطارها و ترامواها باز کرد، در مسیر سوانسی و مامبلز در ولز بود که خدمات حمل‌ونقل عمومی را در سال ۱۸۰۷ آغاز کرد. هرچند ایده حرکت در یک مسیر واحد تا حدودی قدیمی است، اما هنوز هم به همان اندازه رواج دارد و گواه این موضوع فناوری‌های انقلابی مانند کپسول‌های هایپرلوپ هستند.

پست‌های تلگراف و تلفن عمومی

اولین تلفن پرداختی، جعبه تلفنی بود که با دریافت سکه کار می‌کرد و توسط مخترع ویلیام گری در سال ۱۸۸۹ ثبت شد و یکی از نمادین‌ترین تصاویر شهرهایی مانند لندن مربوط به این تلفن‌های عمومی بود. منشأ پیدایش این پدیده را می‌توان در ارتباطات تلگرافی یافت که با مجموعه اختراعاتی که در اواخر قرن هجدهم آغاز شد، توسعه یافتند. مخترع ژرژلویی لو ساژ اولین نمونه تلگراف را در سال ۱۷۷۴ ابداع کرد که در آن هر حرف الفبا به یک سیم جداگانه متصل بود. توسعه همزمان در زمینه برق باعث پیشرفت‌هایی در دهه‌های بعدی شد، مانند اختراع ساموئل توماس فون سومرینگ در سال ۱۸۰۹ که پیام‌ها را به‌صورت الکتریکی به مقاصد دور مخابره می‌کرد. پس از انجام آزمایش‌های گوناگون در دهه‌های بعدی، در سال ۱۸۵۱، کد مورس به عنوان یک استاندارد بین‌المللی در شبکه تلگراف ثبت و عرضه شد و اساس ارتباطات بین شهری را تشکیل داد.

فولاد، اسکلت شهر مدرن

استفاده از چدن به عنوان مصالح ساختمانی به قرن نهم در چین برمی‌گردد، پیش از آن شهرها به‌طور سنتی با استفاده از سنگ، آجر و تیرهای چوبی ساخته می‌شدند. اما استفاده گسترده از ستون‌های چدنی تا قرن نوزدهم رایج نشد و تقریباً همزمان با انقلاب صنعتی و در اولین سازه‌های فولادی بریتانیا توسعه یافت. پایه‌های فولادی بسیار سبک‌تر و مستحکم‌تر بودند و ایده ساختمان‌های شهری چندطبقه را شکل دادند. بدون فولاد، آسمان‌خراش‌ها، پل‌ها و اسلب‌های یکپارچه که امروز در ساختمان‌های بسیار بلند استفاده می‌شوند، امکان پذیر نبود. اهمیت فولاد در صنعت ساخت‌وساز به حدی است که قیمت آن می‌تواند نشان‌دهنده تنش‌های موجود در بازار املاک باشد.

آسانسور

تاریخ مشخصی برای اولین آسانسور وجود ندارد اما اولین نشانه‌های آن در یونان و روم باستان پیدا شده است و حتی در تماشاخانه کولوسئوم ایتالیا نیز وجود دارد. مخترع الیشا اوتیس مدل پیشنهادی خود را در نمایشگاه صنعتی نیویورک در سال ۱۸۵۳ عرضه کرد که به‌عنوان ابزار اساسی برای رشد ارتفاع ساختمان‌ها شناخته شد. آسانسور در پایان قرن ۱۹ انقلابی را در بخش املاک و مستغلات ایجاد کرد و رشد اقتصادی شهر را افزایش داد.

حمام‌های عمومی

اگرچه خاستگاه مکان‌های اجتماعی شهرها به قدمت خود شهر است، با این حال می‌توان به عنوان اولین مکان‌های عمومی به حمام‌های رومی اشاره کرد که نیاز اساسی شهر بود. ارزش واقعی این حمام‌ها بسیار بیشتر از آن چیزی است که به‌عنوان حمام‌های عمومی بیان می‌شود. آنها به بهانه ارزشمند ارتقای سلامت و بهداشت به محل اجتماع و مکان گذران اوقات فراغت تبدیل شدند و درواقع، حمام‌های رومی اولین سالن‌های ورزشی و گردهمایی هدفمند در تاریخ به حساب می‌آیند.

کد خبر 745647

دیگر خبرها

  • اولین گل پرسپولیس به نفت | اشتباهی که جبران شد
  • چرایی شکست قانون حمایت از فرزندآوری؛ آما و ارقام چه می‌گوید؟
  • چرا قانون حمایت از فرزندآوری منجر به کاهش جمعیت شد؟
  • هفت اختراعی که زندگی شهری را تغییر داد
  • لزوم همکاری بیشتر بانک‌های همدان در پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری
  • (ویدئو) ازدواج پیرمرد ۸۶ ساله با اولین عشق خود خبرساز شد
  • تفاوت قد عجیب این زوج در گینس ثبت شد
  • پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در بوشهر تسریع شود
  • برخورداری از خدمات صندوق عشایری و روستایی با تولد فرزند سوم
  • مسائل ازدواج آسان و فرزندآوری در استان بوشهر احصا شود