Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب اصفهان گفت: با توجه به خشکسالی های شدید در اصفهان در سال آبی ۹۶ تا۹۷، نزدیک به ۲۹۳ میلیون متر مکعب آب از تصفیه خانه باباشیخ علی برداشت خواهد شد.

حسن غلامی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال با وضعیت بارشی نامناسبی مواجه بودیم بنابراین با هماهنگی مسئولان تصمیم گرفته شد به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل شرب در سال آینده حداکثر برداشت را از تصفیه خانه بابا شیخ علی داشته باشیم و به صورت مستمر برداشت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: متاسفانه وضعیت بارش‌ها امسال در شهر اصفهان بسیار بد بوده است و مجموعا چهار و نیم میلی متر بارش داشتیم.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب اصفهان اعلام کرد: این در حالی است که در شرایط مشابه سال گذشته ۵۳ میلی متر بارش داشتیم که نسبت به سال گذشته که سال کم بارشی بود، امسال وضعیت بسیار نامناسب تر بود.

وی با اشاره به اینکه در سرشاخه ها تا اوایل هفته جاری ۱۹۰ میلی متر بارش داشتیم، اظهار داشت: سال گذشته بارش ها در شرایط مشابه نزدیک به ۷۷۰ میلی متر بود و هم اکنون وضعیت تامین آب در استان اصفهان، خاص است.

پرت آب در اصفهان از ۳۱ درصد به ۱۷ درصد کاهش یافت

غلامی در پاسخ به اینکه در سال های گذشته با جیره بندی آب به صورت نامحسوس مواجه بودیم آیا سال آینده ما جیره بندی آب را به شکل محسوس خواهیم داشت، ادامه داد: در سال های گذشته حقیقتا جیره بندی نداشتیم و اگر شاهد قطعی آب بودیم به خاطر پمپاژهایی بود که در یک محله وجود داشت که با شناسایی این افراد می توان از قطعی آب در آن محله جلوگیری کرد که باید همسایه ها با ارائه گزارش ما را در شناسایی متخلفین یاری کنند.

وی گفت: به طور قطع سال آینده با افت فشار آب مواجهیم و تلاش داریم که با روش های مدیریت مختلف از جمله جلوگیری از پرت آب که توانستیم طی سال های گذشته از ۳۱ درصد به ۱۷ درصد برسانیم، به نوعی به مدیریت صحیح آب دست یابیم.

معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب اصفهان بیان داشت: شناسایی مشترکان پر مصرف یکی دیگر از راهکارهایی است که برای مدیریت بهینه منابع آب صورت می گیرد.

وی در پاسخ به اینکه ۱۷ درصد پرت آب رقم بالایی است، گفت: پرت در دو بخش فیزیکی و غیر فیزیکی رخ می دهد که تنها ۱۰ درصد پرت فیزیکی داریم و ما بقی پرت غیر فیزیکی است که نشت کردن لوله های آب و قدیمی بودن کنتورها نیز سبب پرت آب می شود.

غلامی گفت: کنتورهای آب باید هر شش ماه یکبار عوض شود چون دقتش را از دست می‌دهد و قرار شد در یک دوره ۱۰ ساله آنها را تعویض کنیم تا از هدر رفت غیر فیزیکی آب جلوگیری شود.

وی در پایان اضافه کرد: با توجه به خشکسالی های شدید در اصفهان و عدم بارش کافی در سالجاری، در سال آبی ۹۶ تا ۹۷، نزدیک به ۲۹۳ میلیون متر مکعب آب از تصفیه خانه بابا شیخ علی برداشت خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • رشد 42درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سالهای گذشته بی نظیر است
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه