Web Analytics Made Easy - Statcounter


شصت و پنجمین جلسه انجمن ادبی بیدل، با حضور حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی و رونمایی از دو کتاب «حدیث سرو و نیلوفر» و «مثنوی معنوی تصحیح محمدعلی موحد» برگزار شد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، در این نشست که از سوی مرکز تحقیقات فارسی رایزنی فرهنگی ایران در دهلی برگزار شد، حداد عادل ضمن بیان توضیحاتی درباره کتاب «حدیث سرو و نیلوفر»، درباره  قدمت زبان فارسی در شبه قاره هند و علاقه اش به این منطقه سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس انصاری، سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند درباره اهمیت روابط فرهنگی هند و ایران توضیح داد.

وی دوران حضور در کشور هند را از ایام ارزشمند کاری خود برشمرد و مردم هند را انسان‌های خونگرم و کشور هند را کشوری رو به  رشد و از پیشگامان توسعه در آسیا خواند.

انصاری همچنین ورود احسان الله شکر اللهی را بعنوان مدیر مرکز تحقیقات زبان و ادب فارسی جمهوری اسلامی ایران از سوی بنیاد سعدی را برای گسترش زبان فارسی در این منطقه، به فال نیک گرفت.

در این مراسم علی دهگاهی، رایزن فرهنگی ایران در هند نیز درباره  فعالیت‌های انجمن ادبی بیدل دهلوی توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه استادان زبان فارسی ضمن تبریک جشن پیروزی انقلاب اسلامی و بیان خاطراتی از دوران مبارزات، از دیدار دکتر حداد عادل ابراز خوشحالی کردند و ایشان را بهترین حامی زبان فارسی در شبه‌قاره، سرپرست زبان فارسی در جهان و نماینده استادان فارسی از کشور هند در ایران دانستند.

چند نفر از شاعران جوان از جمله دکتر عزیزمهدی، حسن مهدی جعفری، دکتر اخلاق آهن، دکتر شهناز پروین و یگانه شکراللهی به شعرخوانی پرداختند و دو نفر نیز شعرهایی از امیرخسرو دهلوی و امام خمینی (ره) را با آواز به سبک هندی اجرا کردند.

خانم دکتر قمرغفار، رئیس بنیاد بیدل نیز چند جلد مجموعه مقالات ادبی که به کوشش وی فراهم آمده بود را به دکتر حداد عادل رئیس بنیاد سعدی، دکتر علی دهگاهی رایزن فرهنگی و دکتر احسان‌الله شکراللهی رئیس مرکز تحقیقات زبان فارسی اهداکرد.

در این نشست که اکثر استادان ادبیات فارسی در دانشگاه ھای دھلی همچون  پرفسور شریف حسین قاسمی، پرفسور اختر مهدی، پرفسور چندر شیکھر، دکتر سید کلیم اصغر و ھمچنین دانش پژوھان و دانشجویان زبان و ادب فارسی  نیز شرکت داشتند، از خدمات پنج‌ساله انصاری، سفیر ایران در هند قدردانی شد.

در پایان مراسم، دو اثر «حدیث سرو و نیلوفر» تالیف دکترحدادعادل و «مثنوی معنوی به تصحیح دکتر محمدعلی موحد» رونمایی شد.

true برچسب ها : بنیاد سعدی بیدل دهلوی غلامعلی حدادعادل هندوستان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی جشنواره فیلم کوثر، علیرضا افشار رییس شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره ملی و نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر و رییس هیات امنای بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره با تاکید بر ایده‌پردازی‌ و ارایه طرح های جدید و تشکر از همکاری وزارت ارشاد، بنیاد شهید و شهرداری تهران و لزوم همراهی بخش های فرهنگی و اجتماعی برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد فرهنگی‌ هنری گفت: جشنواره فیلم کوثر در پنجمین دوره برگزاری خود می‌تواند باب گفتمانی را برای پاسخگویی به مسایل زنان و طرح رویکردهای متعالی انقلاب اسلامی در زمینه زن و خانواده در جامعه ما ایجاد کند.

فرح‌ روز فاتحی رییس پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه فارغ از دقت و بررسی تکنیک‌ها، تفاوت این جشنواره با سایر جشنواره‌ها در انتخاب آثار بر مبنای پیام فیلم است، گفت: احتمال فراخوان طرح و فیلمنامه فیلم‌های کوتاه ۱۳۵ ثانیه‌ای وجود دارد. برگزاری نشست‌های موضوعی نیز در دستور کار است تا در کنار اکران فیلم های منتخب، جشنواره از پشتوانه علمی بیشتری برخوردار شود.

مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در مورد زمان و محل برگزاری این رویداد فرهنگی‌هنری اظهار کرد: این جشنواره، تیر ماه امسال در تهران برگزار می شود.

در ادامه نشست، ناصر باکیده دبیر جشنواره، غلامرضا منتظمی مدیر بخش بین‌الملل، مریم پوریامین دبیر بخش فرهنگی و چند تن از اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره به بیان دیدگاه های خود درباره برگزاری مطلوب و اثر بخش این رویداد پرداختند.

در پایان این نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از حسین قنادیان، جواد جباری، علیرضا مزینانی، فرهاد قائمیان، محمد صنعتی، انسیه شاه حسینی، نرگس معدنی پور، محمد کرم اللهی و شهره پیرانی احکام خود را دریافت کردند.

چهارمین دوره جشنواره فیلم کوثر در سال ۱۳۸۸ برگزار شد و پنجمین دوره این رخداد فرهنگی هنری که نخستین دوره بین المللی آن نیز محسوب می شود پس از ۱۵ سال با فراخوان آثار برتر در زمینه زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت به عنوان الگوی سوم زن مسلمان، در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6091179 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل درباره رامین یکتاپرست ؛ کسی که یک فاحشه‌خانه را در آلمان اداره می‌کرد | یکتاپرست وابسته به سپاه بود؟
  • دستاوردسازی خیالی اسرائیل و رسانه‌هایش درباره رامین یکتاپرست
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز آغاز شد
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد