Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - این سوالی است که پاسخ های کاملی به آن داده نشده و یا به صورت جامع مورد بررسی قرار نگرفته است. توسعه وسایل ارتباط جمعی که به دنبال آن توسعه شبکه های اجتماعی را به دنبال دارد به طور قطع اثرات فراوانی بر رشد و بالندگی کشاورزی نیز خواهد داشت. این مهم از چند جهت جدی است که با هم مرور می کنیم:

** به اشتراک گذاری دانش و تجربه کشاورزی
دانش و تجربه از هم جدا نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه دانش را غنی می کند و دانش امکان خطا در تجربه را کاهش می دهد. کشاورزی بی شک حاصل دانشی است که بشر از هزارها سال پیش تجره کرده به دست آمده است. هر تجربه و هر دانشی با اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی می تواند در نقطه ای دیگر یاری گر باشد. کاشت محصولی جدید، شیوه نوینی از کشت، فن آوری و نو آوری در زراعت همه قابل اشتراک گذاری و استفاده دیگران است. با این روش مرزهای سیاسی و جغرافیایی در هم شکسته و دانش از هر انحصاری خارج می شود.
مثال آن که روش کشت یک محصول در نقطه کم آبی در جنوب شرق کشور می تواند راهگشای کشاورزان نقطه کم آب دیگری در مرکز ایران باشد و این موهبت توسعه وسایل ارتباط جمعی است.

** بهره مندی به لحظه از امکانات پیش بینی هوا
کشاورزی وابستگی فراوان به آب و هوا و توانایی پیش بینی وضعیت آن دارد. استفاده از وسایل ارتباط جمعی می تواند به لحظه کشاورزان را از تغییرات جوی که نقش به سزایی در کاهش و افزایش و حتی تا نابودی محصول دارند ایفا کند.
 
** آموزش مجازی
یکی از معظلات کشاورزی دور بودن مناطق کشاورزی از نقاط شهری و آموزشی است. با توسعه وسایل ارتباط جمعی و از طریق آموزش مجازی به راحتی می توان تا دورترین نقاط را از طریق آموزش مجازی بهره مند ساخته و سطح دانش کشاورزان را ارتقا داد.
بدون شک توسعه ارتباط جمعی بر تمامی امور زندگی ما موثر است و کشاورزی که از مهم ترین بخش ها و نیازهای زندگی است نیز بی بهره نخواهد بود. هر دانشی بدون تحول محکوم به فناست و کشاورزی نیز مستثنی از این قاعده نیست بهتر آن که زودتر  خود را تجهیز کنیم و از این موهبت جا نمانیم.
کاوه ملک زاده کارشناس ارشد روابط عمومی

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهر انگیز ظهر شنبه در نشست شورای حفظ حقوق بیت المال گفت: اجرای رفع تداخلات طبق پیگیری‌های صورت گرفته رشد بسیار خوبی از سال ۱۴۰۱ تاکنون داشته است.

وی گفت: طبق تعهد هر شهرستان هفته‌ای دو پلاک باید به دبیرخانه کمیسیون ارسال کند تا این کار بسیار مهم اتمام و در راستای صدور سایر اراضی کشاورزی اقدام شود.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر افزود: با وجود کمبودهای زیاد از جمله در حوزه تجهیزات به ویژه سخت افزاری همه مدیران پای کار هستند و کار برای مردم است مردمی که انقلابی‌تر و جهادی تر هستند.

وی در خصوص صدور اسناد کشاورزی بیان کرد: تاکنون ۷۶ درصد اسناد کشاورزی دارای سند شدند.

کد خبر 6089937

دیگر خبرها

  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان