Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقاله عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در دومین کنگره بین المللی نوروژنتیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرفته شد.

المیرا میکائیلی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «مطالعه اثر درمانی سلول‌های پیش ساز الیگودندروسیتی مشتق شده از سلول‌های بنیادی ژله وارتون انسان در مدل حیوانی مالتیپل اسکلروزیس (ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس)، 2 الی 4 اسفند ارایه می‌شود.»

وی گفت: «مالتیپل اسکلروزیس (ام اس) یک بیماری خود ایمنی است که منجر به از دست رفتن میلین در سیستم عصبی مرکزی می‌شود. امروزه یکی از اهداف بالقوه درمانی بر علیه ام.اس استفاده از پیوند سلول برای آغاز مجدد میلین سازی است.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل افزود: «ما در این تحقیق سلول‌های پیش ساز الیگودندروسیتی مشتق شده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی ژله وارتون انسان را به درون بطن های مغزی موش مدل ام.اس (EAE) پیوند زدیم. سپس اثرات این سلول‌ها را بر علائم عملکردی و پاتولوژیک این بیماری مورد بررسی قرار دادیم.»

میکائیلی درباره نتایج این تحقیق بیان کرد: «سلول‌های پیش ساز الیگودندروسیتی مشتق شده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی ژله وارتون انسان علائم کلینیکی بیماری را در موش مدل ام. اس. به طور چشمگیری کاهش داد. همچنین بررسی‌های بافت‌شناسی مغز و نخاع این موش‌های تیمار شده نشانگر افزایش میلین سازی مجدد به طور چشمگیری بود.»

وی ادامه داد: «نتایج حاصل از این تحقیق بیانگر این است که پیوند سلول‌های پیش ساز الیگودندروسیتی مشتق شده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی ژله وارتون انسان موجب ترمیم غلاف میلین در مغز و بهبود بیماری ام.اس می شوند.»

تاکنون از این پژوهشگر 3 مقاله isi، یک مقاله علمی پژوهشی و 2 مقاله در کنگره‌های بین المللی چاپ و ارایه شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز