Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه مسئولان با دیدن حجم عظیم و میلیونی جمعیت در ۲۲ بهمن، فکر نکنند مردم از عملکرد ادارات راضی هستند گفت: نه، مردم حرف دارند و از تبعیض، فساد، پارتی بازی، ناعدالتی و... گله دارند. ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۸ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم صبح امروز در همایش بزرگداشت عملیات غرورآفرین والفجر 8 که در قرارگاه منطقه‌ای عاشورا برگزار شد، حیات هر کشور را وابسته به اطلاعات آن کشور دانست و اظهار داشت: اگر اطلاعات ضعیف باشد، اقتدار کشور به مخاطره می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در زمان دفاع مقدس، عملیاتی موفق بود که اطلاعات و شناسایی قوی‌ای داشت افزود: اطلاعات و عملیات لازم و ملزوم هم هستند چراکه اطلاعاتی نباشد، عملیات موفقی صورت نخواهد گرفت، ضمن اینکه کسانی هم که به اطلاعاتی دسترسی دارند، باید از این افراد حفاظت کرد که اطلاعات لو نرود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به اینکه در دفاع مقدس آنچه که مسلم است، دشمنان ما از این جنگ چیزی را که ابتدا تصور می‌کردند، به نفع آنان پیش نرفت گفت: فکر می‌کردند ظرف چند روز می‌توانند جنگ را به نفع خود تمام کنند، وقتی صدام قرار داد 1975 را پاره کرد، برای یک هفته بعد در تهران قرار مصاحبه گذاشت، حتی فرماندار و شهرداران شهرها را انتخاب کرده و نام استان‌ها را هم تغییر داده بودند. 

وی با بیان اینکه هدف دشمن، نابودی و براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود ابراز داشت: بعد از پیروزی انقلاب 19 ماه ترور، انفجار و تخریب و... را  تجربه کرده و پس از آن به مرحله نظامی برای براندازی رسیدند که حمایت اطلاعاتی و تسلیحاتی آمریکا و شوروی و شیمیایی آلمان، هواپیماهای فرانسه، حمایت مالی اعراب منطقه را پشتوانه خود داشتند.

امام جمعه تبریز، با اشاره به اینکه دشمنان به صورت مشخص «براندازی»، «تجزیه کشور»، «تصرف خاک ایران» و «تسلط بر نفت منطقه» را دنبال می‌کردند که به هیچ کدام از این اهداف نرسیدند تصریح کرد: وقتی می‌گوییم در جنگ پیروزیم یعنی نگذاشتیم به اهدافشان برسند و خاک ما را تصرف کنند.

وی با بیان اینکه در بین عملیات‌های دفاع مقدس، برخی از عملیات‌ها بسیار برجسته بود که یکی از آنها همین والفجر8 بود که تعجب دنیا را برانگیخت، ادامه داد: نباید نقش قواص‌ها، اطلاعات، توپخانه و کلیه رزمندگان را در عملیات والفجر8 فراموش کنیم چراکه در والفجر 8 کار بزرگی صورت گرفت.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه با اشاره به اینکه امروز دیگر جنگ ظاهری در کار نیست ولی محتاج فرهنگ دفاع مقدس هستیم تصریح کرد: برخی دست‌ها در کار است که این فرهنگ را از ما بگیرند ولی باید این فرهنگ را پاس بداریم.

وی با بیان اینکه امروز در جنگ نرم، خانواده‌ها را هدف قرار داده اند ابراز داشت: در این جنگ دشمن دیده نمی‌شود و آرام و بدون سر و صدا به سراغ شهرها و خانه ها آمده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه در این جنگ باید هوشیاری را افزایش داد و حواسمان را جمع کنیم خاطر نشان کرد: تحرکات و اغتشاشات اخیر در کشور نشات گرفته از فرهنگ غرب است و می‌خواهند از داخل ما را نابود کنند تا نیازی به جنگ نباشد.  

وی با بیان اینکه مردم مطالبات از موسسات مالی و مشکلات معیشتی دارند و دشمن از این موضوع سوء استفاده کرد، افزود: الحمدلله در آذربایجان مشکل خاصی نداشتیم ولی این به معنای دست برداشتن دشمنان از ما نیست.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه با اشاره بیانات دور اندیشانه مقام معظم رهبری مبنی بر تماشایی بودن 22 بهمن امسال گفت: مردم سنگ تمام گذاشتند، همه آمدند و گفتند ما از نظاممان حفاظت می‌کنیم و به رهبرمان علاقمندیم. 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه مسئولان با دیدن حجم عظیم و میلیونی جمعیت در 22 بهمن، فکر نکنند مردم از عملکرد ادارات راضی هستند گفت: نه، مردم حرف دارند و از تبعیض، فساد، پارتی بازی، ناعدالتی و... گله دارند.

وی با اشاره به اینکه مردم آمدند بگویند پای آرمان‌های امام ایستاده اند و پیرو رهبری بوده و به نظام علاقه داریم ابراز داشت: مردم به دشمنان نشان دادند که اگر در داخل مشکلی داریم به شما ربطی ندارد و در داخل متحد هستیم. 

امام جمعه تبریز، با بیان اینکه از تفضلات الهی این است که وقتی دشمن شیطنت می‌کند در داخل وحدت و اتحاد افزایش می‌یابد و دیروز هم همه آمدند تصریح کرد: نسبت به سال گذشته در همه جای کشور افزایش حضور مردم را داشتیم و در آذربایجان هم تخمین افزایش 25 درصدی را می‌دادند که شب و روز باید خدا را شاکر باشیم.

وی با تاکید بر اینکه نگذاریم خون شهدا پایمال شود خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم حافظ این خون‌های شهدا بوده و قدردان این نعمت باشیم تا خداوند نصرت خود را بر رزمندگان اسلام نازل کند.

به گزارش تسنیم، سردار قربان پاشایی، جانشین قرارگاه منطقه‌ای عاشورای سپاه پاسداران هم در این مراسم، با گرامیداشت روز حفاظت اطلاعات و سالروز عملیات غرورآفرین والفجر8 اظهار داشت: به دلیل نقش مهم حفاظت اطلاعات در این عملیات، والفجر 8 را به نام سربازان گمنام حفاظت اطلاعات نامگذاری شده است. 

وی با اشاره به اینکه 800 بار نیروهای اطلاعات در والفجر 8 از عرض اروند برای کسب اطلاعات از جزئیات توان و امکانات عراق عبور کرده بودند، ابراز داشت: از این 800 مورد عملیات شناسایی، حتی یک مورد هم لو نرفت.

سردار پاشایی، با بیان اینکه عبور از رود اروند که در 24 ساعت 4 ساعت جزر و مد داشت بسیار سخت بود، ادامه داد: باید از این زمان محدود برای عبور امکانات و نیروها استفاده می‌شد که رزمندگان و فرماندهان آن دوران توانستند در آن برهه از دفاع مقدس که علیات بدر و خیبر را با موفقیت پایین پشت سر گذاشته بودیم، انجام این عملیات غرور آفرین بسیار روحیه بخش شد.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم، از رزمندگان والفجر 8 تقدیر شد.

انتهای پیام/م

R7887/P1486/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۳۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه سال انتظار برای ارشاد مدیران

اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

به گزارش هم میهن، ابراهیم رئیسی، از ریاست قوه‌قضائیه به ریاست‌جمهوری (حوزه اجرایی کشور) آمد. از جمله مهمترین موضوعات در مناظرات انتخابات مبارزه با فساد بود که موجب بحث‎هایی بین عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی شد. همان زمانی که تازه چندی از طرح و شروع بررسی پرونده اکبر طبری، از معاونان سابق رئیس قوه قضائیه گذشته بود و ابراهیم رئیسی در قامت رئیس قوه قضائیه آن را به‌عنوان برگ برنده‌ای در مقابله با فساد در اختیار داشت.

در همین اثنا او درباره گشت ارشاد به صراحت اعلام کرد: «ما معتقدیم فضای مجازی بهترین بستر است برای نظارت مردم بر دولتمردان. ما این کار را در دادگستری اجرا کردیم. نه که بعدها خواهیم کرد بلکه در حال حاضر به آن عمل می‌شود. چرا برخوردهایی می‌شود؟ ما گشت ارشاد خواهیم داشت برای مدیران؛ «الناس علی دین ملوکهم» اگر دولتمردان خوب عمل کنند مردم خوب هستند. »

البته رئیسی چندی بعد اعلام کرد که «گشت ارشاد مدیران زیر نظر بازرسی ریاست‌جمهوری تشکیل شد و به دستگاه‌های مختلف سرکشی می‌شود.» در این بین خبرگزاری فارس در گزارشی در حمایت از عملکرد دولت در این زمینه نوشته بود: «نگاهی به تصمیمات مدیران ارشد دولتی نشان می‌دهد در سه ماه گذشته، ۲۰ مدیر دولتی پس از ارزیابی عملکردشان از مجموعه دولت کنار گذاشته شدند. این تغییرات در سطح بالای مدیریتی دولت هم صورت گرفته است؛ که از آن میان می‌توان به پذیرش استعفای عبدالملکی وزیر سابق کار، یوسف نوری، وزیر سابق آموزش و پرورش و برکناری سیدجواد ساداتی‌نژاد، وزیر جهاد کشاورزی و رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲).»

در آذرماه سال گذشته هم رئیسی در یکی از جلسات هیئت‌دولت گفته بود: «دولت مردمی با عزمی که برای مقابله با هرگونه فساد دارد، در دوسال گذشته محور شناسایی، رسیدگی و برخورد با گلوگاه‌های فسادزا بوده و برخی از پرونده‌های فساد را نیز به دستگاه قضایی ارجاع داده و حال انتظار عمومی از قوه قضائیه رسیدگی به این پرونده‌هاست.»

حالا پس از ۳ سال از آن وعده و با وجود این اظهارنظرها هم محدودیت‌های فضای مجازی که رئیسی آن را بستری برای نظارت مردم بر دولتمردان عنوان کرده بود، به ستوه آورده و هم آن گشت ارشادی که از آن سخن گفته‌اند و آن تلاش برای مقابله با فساد که رئیسی ادعا کرده بود هم افکار عمومی را پاسخگو نبوده و «بوی بهبود ز اوضاع جهان (بخوانید مملکت در مسئله فساد)» شنیده نمی‎شود.

هرچند دولت سیزدهم برکناری چند مدیر رده میانی را به‌عنوان گشت ارشاد مسئولان به خورد رسانه‌ها به‌ویژه رسانه ملی داد، اما فسادهای بزرگ مانند تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه، فساد ۳/۷میلیارد دلاری چای دبش و در آخر نیز تخلف مالی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی کاظم صدیقی و پسرانش که گویا در برخورد مومنانه با آن کسی دنبال شفاف‌سازی و اقناع افکار عمومی نرفت.

در چنین شرایطی و در سال آخر دولت موضوع عملکرد دولت در حوزه مقابله با فساد و گشت ارشاد مدیران که وعده‌ای از وعده‌های آن بود نیز گاهی در میانه مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم به‌عنوان یک مطالبه مطرح می‎شود.

چنانچه معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار روز سوم اردیبهشت در صحن علنی مجلس هم به این موضوع به عنوان یک مطالبه اشاره کرده است.

حالا این سوالات باقی است که اگر گشت ارشاد مدیران شکل گرفته و موفق بوده است وضعیت فساد چگونه است که این حجم از فسادها به گوش مردم رسیده و نتیجه برخورد با مفسدان به چشم نمی‎آید؟ و همچنین چرا پاسخگویی به مردم به درستی صورت نمی‌گیرد که مردم هم احساس کنند مسئولان مدافع منافع آنان هستند و با مفسدان مقابله می‌کنند؟

دیگر خبرها

  • خلیج فارس نقطه مشترک همه مردم ایران
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • راهپیمایی ضدصهیونیستی اردنی‌ها در پایتخت این کشور+فیلم
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • وکیل در آذربایجان شرقی