Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عطاءالله پورعباسی دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت با اشاره به ابلاغ برنامه های ملی اقدام در راستای اجرای بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی گفت: برنامه های ملی تا اوایل اسفند ماه در سامانه آتنا بارگذاری می شود و ارزیابی دانشگاه ها بر مبنای این برنامه ها ارزیابی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورعباسی گفت: برنامه ها در سه سطح ستادی، منطقه ای و دانشگاهی طراحی شد و برنامه های 2 سطح ستاد وزارت بهداشت و مناطق آمایشی در معاونت آموزشی نهایی و به مسئولین ذیربط در این سطوح ابلاغ شد.

دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت خاطرنشان کرد: برنامه ها در سطح درون دانشگاهی نیز تدوین و به دانشگاه ها ارسال شد، این برنامه ها در دانشگاه ها مورد بازبینی قرار گرفته و پس از تصویب در دبیرخانه کلان مناطق آمایشی جهت اجرا به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.

وی با بیان اینکه تمام این برنامه ها اعم از ستادی، منطقه ای و دانشگاهی در سامانه آتنا بارگذاری می شود،گفت: ارزیابی هر یک از این سطوح باتوجه به برنامه های تدوین شده صورت خواهد پذیرفت.

پورعباسی گفت: ارزیابی در این فاز کاملا خروجی محور و برمبنای برنامه های ملی اقدام صورت خواهد پذیرفت، این فاز از ابتدای اسفندماه سال جاری آغاز می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بیشترین ارتباط بین المللی را دانشگاه‌های بزرگ در کشور دارند، گفت: هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم از وضعیت همکاری بین‌المللی دانشگاه، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی انجام می‌شود که در این ارزیابی‌ها، رتبه دانشگاه تهران اول شده است.

مسعود صدری نسب، رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بیشترین ارتباط بین المللی و پروژه های مشترک بین المللی را دانشگاه های بزرگ در کشور دارند. هرساله یک ارزیابی در وزارت علوم درباره وضعیت همکاری بین المللی دانشگاه، پژوهشگاه ها و مراکز تحقیقاتی انجام و دانشگاه ها رتبه بندی می شوند.

وی افزود: دانشگاه تهران در این ارزیابی رتبه اول را کسب کرده است. این دانشگاه به دلیل قدمت، دانشجو و  اعضای هیات علمی زیادی که دارد در اکثریت سال ها رتبه نخست را کسب می کند.

رئیس مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی ما با همه کشورهای دنیا به جز رژیم اسرائیل پروژه های مشترک دارند و تحریم مانعی برای انجام این همکاری بین المللی به وجود نیاورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزودی، ابلاغ نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی