Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدصادق جعفری» یک جوان کارآفرین دلیجانی است که از ظرفیت‌‌های موجود بهره گرفته و با پرورش شتر مرغ در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گام برداشته و توانسته است با گذشت یک سال از شروع کار مزرعه خود را توسعه بخشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان؛ امروزه مهمترین چالش کشور اقتصاد است و تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی و معیشتی، تحقق اقتصاد مقاومتی است؛ آری «اقتصاد مقاومتی» واژه‎ای نام‎آشنا که سال‎هاست به یکی از دغدغه‎های مهم رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تبدیل شده است تا با نهادینه  شدن آن در جامعه روح و جان کشور با اقتصاد درون‎زا و متکی به تولید داخل انس بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدصادق جعفری» یک جوان کارآفرین دلیجانی است که از ظرفیت‌‌های موجود بهره گرفته و با پرورش شتر مرغ در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گام برداشته است.

پرورش شترمرغ یکی از بهترین راه های حصول و تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می رود چرا که از سودآوری بسیار خوبی برخوردار است. با توجه به قابل استفاده بودن تمامی قسمت های بدن شترمرغ این موجود فاقد هرگونه مواد زاید و دور ریختنی است بنابراین با بهره برداری در صنابع مختلف می تواند یکه تاز در رقابت با سایر حیوانات پرورشی باشد.

«جعفری» ضمن حضور در سنگر علم و دانش با همکاری و همراهی پسر عموهایش در عرصه اقتصاد مقاومتی هم فعالیت‌های خوبی داشته و خوش درخشیده است.

اقتصاد مقاومتی با ۱۰ جوجه شتر مرغ

این کارآفرین دلیجانی در گفتگو با پیام دلیجان گفت: با اینکه دانشجو هستم با علاقه ‌ای که به کار و فعالیت اقتصادی دارم به دنبال کسب و کار رفتم و با پرورش شترمرغ علاوه‌ بر اینکه می‌خواستم منبع درآمدی داشته باشم در تلاش بودم تا دغدغه رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی را تحقق ببخشم.

جعفری اظهار کرد: در آغاز با حضور در دوره‌های آموزشی که از سوی سپاه ناحیه دلیجان در عرصه پرورش شترمرغ برگزار شد، شرکت کردم تا با کسب دانش به سراغ این حرفه بروم. در سال ۹۵ با تجمیع سرمایه‌های اندک با همکاری پسر عموهایم موفق شدم در روستای «راوه» مکانی را آماده و کار را با پرورش ۱۰ شترمرغ آغاز کنم.

این کارآفرین دلیجانی با اشاره به برنامه‌ریزی خود برای آینده گفت: با استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی موفق به خرید یک دستگاه جوجه‌کشی شدم تا چرخه کامل پرورش شترمرغ را در اختیار داشته باشیم.

توسعه مزرعه پرورش شتر مرغ، هدف دیگرم در عرصه اقتصادی

جعفری با بیان اینکه برای شروع کار و راه اندازی کارگاه پرورش شتر مرغ مولد ناچار به تهیه تخم شترمرغ از سایر شهرها شده است، افزود: به دلیل اینکه تازه این فعالیت را آغاز کرده‌ایم هنوز شتر مرغ مولد نداریم که در تامین تخم شترمرغ خودکفا باشیم بنابراین تخم‌های مورد نیاز را از استان‌های اصفهان، شیراز و یزد تامین می‌کنیم و درنظر داریم که در این زمینه نیز خودکفا شویم.

وی گفت: دستگاه جوجه‌کشی که تهیه کرده است ظرفیت ۴۰ عدد تخم شتر مرغ را دارد و جوجه‌ها نیز در یک بازده زمانی بین ۴۵ تا ۵۰ روز از تخم بیرون می‌آیند، ۴۵ روز هم در قرنطینه نگهداری می‌شوند و بعد به فروش می‌رسند.

این کارآفرین دلیجانی اضافه کرد: با اینکه مدت کوتاهی از شروع فعالیت در این عرصه می‌گذرد ولی توانسته‌ایم بخشی از نیاز مناطق روستایی و شهری محلات و دلیجان را برآورده کنیم.

اشتغالزایی برای ۳ نفر با پرورش شتر مرغ

جعفری با اشاره به اینکه هم‌اکنون تعداد شتر مرغ‌ها به ۴۰ رأس رسیده است، گفت: با پرورش شترمرغ علاوه بر اینکه برای ۳ نفر اشتغالزایی کرده‌ایم این توان را هم داریم که جوانان متمایل به این کار را راهنمایی کنیم چراکه از فعالیت خود رضایت تمام داشته و قصد گسترش این نوع از فعالیت اقتصادی را داریم.

این کارآفرین دلیجانی به بخشی از مشکلات هم اشاره و خاطرنشان کرد: در عرصه پرورش شتر مرغ تهیه علوفه و خوراک بسیار مهم است و متاسفانه برخی از افراد با انبار کردن علوفه سبب افزایش قیمت آن می‌شوند که این موضوع برای پرورش دهندگان ممکن است به جای سودآوری باعث زیان دهی شود.

انتهای پیام/



 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۶۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب؛ سنگر اول جنگ نرم

عفاف، واژه‌ای است که بار‌ها شنیده‌ایم، لفظی است که با ذهن لمسش می‌کنیم، اما حقیقتی است که شاید کمتر بتوانیم به‌درستی معنایش کنیم. فقط می‌دانیم هست و جایی کنار تمام ویژگی‌های خوب نشسته و بودن آن در زندگی و جامعه لازم است. این واژه بیش از آن که معنا شود، نیاز است.

مفهومی است که اگر نباشد، جای خالی ا‌ش در جای جای زندگی و جامعه نمایان می‌شود. از آنجا که هر جامعه دارای فرهنگ معین و با اهدافی از پیش تعریف شده است، جوامع اسلامی نیز بهره‌مند از فرهنگی است که قرآن به آنها عرضه می‌کند و آن فرهنگ عفاف و رسیدن به کمال مطلوب است. اما مفهوم عفاف همیشه در کنار خود، مفهوم دیگری را در ذهن تداعی می‌کند و آن چیزی نیست جز «حجاب»! در واقع انگار بخش عظیمی از این فرهنگ با شکوه را حجاب تشکیل می‌دهد. به عبارت دیگر این دو جدایی ناپذیرند و در کار یکدیگر معنای حقیقی و اصیل خود را پیدا می‌کنند.

اما به‌راستی عفاف وحجاب چیست؟ چند نوع دارند؟ کجای زندگی کاربرد دارند؟ آثار فردی واجتماعی آنها چیست؟ 

برای درک بهتر این دو مفهوم باید ابتدا به معنای هرکدام از آنها توجه کرد. عفاف با توجه به آیات قرآن، معانی گوناگون می‌پذیرد که می‌توان گفت: عفت به معنای خویشتند‌اری در اظهار نیاز، خودداری از تصرف مال و درنهایت به معنای پاکدامنی است. مفهوم مکمل عفاف یعنی حجاب نیز در لغت به معنای مانع، پرده و پوشش است، البته هر پوششی حجاب نیست بلکه آن پوششی حجاب نامیده می‌شود که از طریق پشت‌پرده واقع شدن صورت گیرد. 

چرا حجاب مهم است؟

مسأله اهمیت حجاب و عفاف، موضوعی جدید و مربوط به امروز نیست، چراکه از همان ابتدای خلقت انسان، همواره بخش عمده‌ای از رسالت انبیا و اولیا، ادیان و علما، ترویج این دو مفهوم بوده است. علت اهمیت آن نیز عاملیت عفاف و حجاب در حذف بسیاری از گناهان و جلوگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی است. اهمیت این موضوع تا جایی است که خداوند متعال در بسیاری از سوره‌های قرآن ازآن به‌عنوان یک ضرورت یادمی‌کند وآن راحافظ انسان در برابر بسیاری از بیماری‌های جسمی و روانی می‌داند. 

حجاب و عفاف؛ از موضوعات حساس در جنگ نرم

گرچه شاید تفکر غالب این باشد که مفهوم حجاب و عفاف در جامعه بیشتر برای بانوان در نظر گرفته شده، اما این‌گونه نیست. این مسأله از آن جهت که خطابش به زنان است به نیمی از جمعیت جامعه مربوط است و از آن رو که در تنظیم روابط زن و مرد نقش دارد به همه افراد جامعه مربوط می‌شود و رعایت آن توسط دو گروه (زنان و مردان) ضروری است. درواقع، حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی، دو عامل سلامت جامعه هستند و در صورت عدم وجود، مشکلات و اثرات مخرب زیادی گریبانگیر جامعه خواهد شد. با توجه به اهمیت و اثرات این موضوع طبق آنچه گفته شد در حال حاضر رعایت و ترویج عفاف و حجاب در جامعه اسلامی، یکی از دغدغه‌های اساسی به شمار می‌رود. اهمیت این موضوع به حدی است که امروز دشمنان ایران و جوامع اسلامی نیز حجاب و عفاف را نشانه گرفته‌اند که همین، یکی از موضوعات حساس در جنگ نرم در نظر گرفته شده و مقام معظم رهبری و بسیاری از علما نیز بار‌ها بر لزوم توجه به آن تأکید کرده‌اند. 

ارتباط و تأثیر متقابل حجاب و عفاف

فارغ از تأثیر عفاف بر پوشش ظاهری‌فرد، حجاب و عفاف در ابعاد دیگر شخصیتی نیز به‌صورت متقابل و دو سویه بر یکدیگر اثر‌گذار و اثر پذیرند. به‌طوری‌که عفاف و تسلط بر غریزه خود در هر ساحت و عرصه‌ای در رفتار، گفتار و تعامل اجتماعی‌فرد عفیف پدیدار می‌شود. قرآن کریم نیز آنجا که مؤمنان را به حجاب رفتاری فرا می‌خواند و دستور می‌دهد تا از پشت پرده با همسران پیامبر (ص) سخن بگویند، به آثار خلقی، نفسانی ورفتاری در هر دو مورد اشاره دارد. در مورد نخست، تزکیه را کارکرد و اثر فروبستن چشم و برآیند حجاب رفتاری می‌داند. در مورد دوم قلمروی بیشتری برای عفاف یاد می‌کند و حفظ حجاب هنگام معاشرت مردان و زنان نامحرم را مایه پیدایش یا افزایش طهارت و پاکی قلب برای هر دو سوی تعامل و معاشرت ارزیابی می‌کند؛ بنابراین حجاب و عفاف هر یک بر پیدایی و تداوم دیگری اثرگذارند. اما به‌رغم وجود ابعاد مختلف اثرگذاری حجاب و عفاف و اهمیت آن در سطوح مختلف جامعه، یکی از شایع‌ترین قضاوت‌هایی که در عرصه فرهنگ عمومی از سوی عوام و خواص صورت می‌گیرد، موضوع وضعیت پوشش و آرایش زنان و مردان است. 

علت اهمیت موضوع حجاب و عفاف در ایران

همان‌طور که اشاره شد، حجاب و عفاف به‌عنوان یکی از آموزه‌های حیات بخش قرآن کریم، سنت نورانی پیامبر (ص) است و به همین علت در فرهنگ ملی و اسلامی ما جایگاه رفیعی دارد. در کشور ما نیز به‌عنوان یک کشور اسلامی، حجاب علاوه بر این‌که یک دستور دینی است از مسائل مهم جامعه هم محسوب می‌شود که با مسائل مختلف و ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جامعه پیوند خورده است. 

امنیت و سلامت جامعه در گرو عفاف و حجاب

با توجه به آنچه درخصوص اهمیت و تأثیرات حجاب و عفاف در جامعه گفته شد، می‌توان نتیجه گرفت فقط با وجود عفاف و حجاب اسلامی در بستر روابط اجتماعی است که می‌توان انتظار داشت جامعه از امنیت و سلامت کافی برای برقراری اخلاق الهی، رشد و شکوفایی فضایل انسانی برخوردار شود. به عبارتی دیگر، استقرار بسیاری از شئون اسلامی در حیات فردی و اجتماعی انسان در سایه حاکمیت فرهنگ عفاف و حجاب امکان‌پذیر است؛ لذا بر مبنای تعالیم دین مبین اسلام، عفاف و حجاب دستور مؤکدی برای زنان و مردان است تا با تعدیل عواطف، تمایلات و ایجاد مصونیت، حضور فعال در اجتماع را فارغ از نگاه جنسیتی و بر مبنای برابری بین زن و مرد در کسب دانش، فضائل و بهره‌وری از توانمندی‌ها، نهادینه کند.

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • فعالیت بزرگترین واحدِ تولید شویندهِ جنوبشرق با همت کارآفرینِ کرمانی
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • رقابت در سنگر تیم ملی شدت گرفت (عکس)
  • نیروی جوان به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می کند
  • آخرین سنگر فرو ریخت: پشت کردن کاپیتان به تن‌هاخ
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • «دکتر مریم بحرینی »دبیر ملی کارگروه اقتصاد بانوان تاثیرگذار + فیلم
  • حجاب؛ سنگر اول جنگ نرم
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند