Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

 شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران (تدپیکس) در پایان معاملات امروزدو شنبه 23 بهمن ماه 96 با افزایش 142 واحدی روی رقم 97 هزار و 924 واحد ایستاد.

شاخص کل هم ‌وزن اما با افزایش 79 واحدی عدد 17 هزار و 630 واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص سهام آزاد شناور نیز با افزایش 366 واحدی به رقم  105 هزار و 211 واحد دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاخص بازار اول اما در حالی با افزایش 215 واحدی به رقم 69 هزار و 482 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با کاهش 300واحدی عدد  208 هزار و 931 واحد را به نمایش گذاشت.

امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آیفکس) نیز با کاهش 5 واحدی روی رقم یک هزار و 92 واحد ایستاد.

بر اساس این گزارش، امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت های سایپا با 54 واحد ،ملی صنایع مس ایران با 39 واحد و ایران خودرو با 32 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند.

در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی شرکت های پتروشیمی جم با 64 واحد، همراه اول با 20واحد و پالایش نفت اصفهان با 14 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را در محاسبه این نماگر به دوش کشیدند.

 ارزش کل معاملات امروز بورس تهران در حالی بیش از 135 میلیارد تومان نمایش داده شد که ناشی از دست به دست شدن بیش از 819 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 66 هزار و 393 نوبت داد و ستد بود.

طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، قند مرودشت، قراردادهای اختیار معامله سهام فولاد مبارکه، گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران، روی زنگان، سرامیک‌های صنعتی اردکان از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های صنایع بسته‌بندی مشهد، حق تقدم استفاده نشده بانک حکمت ایرانیان، سیمان درود، شرکت ایرانی تولید اتومبیل سایپا، سرمایه‌گذاری گروه صنعتی رنا، گروه سرمایه‌گذاری سایپا، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، کشتیرانی دریای خزر بازگشایی شدند. 

 امروز در بازار ۲ بورس تهران که به معاملات درون‌گروهی سهامدار عمده اختصاص دارد، ۱۰ میلیون سهم پمپ‌سازی ایران به ارزش کمتر از ۲.۵ میلیارد تومان با معاملات انتقالی  از سوی سهامدار عمده روبه‌رو بود. 

براساس این گزارش، امروز بورس تهران در حالی معاملاتی کم‌حجم و توأم با رخوت را تجربه کرد که اغلب معامله‌گران ترجیح دادند تا روزی که قیمت دلار از مرز روانی خود دوباره عبور کرده، به دنبال نقد کردن بازدهی‌های به دست آمده به ویژه در میان بازاردومی‌ها و شرکت‌های برخوردار از سهام‌شناوری پایین باشند. 

با این همه امروز گروه خودرویی‌ها در جاده لغزنده نوسان‌گیری در بازار سهام، دوباره با اقبال خریداران اغلب حقیقی مواجه بود. انتظار برای افزایش قیمت خودرو در کنار اصلاح قیمتی سهام در این گروه باعث شده تا بورس‌بازان کوتاه‌مدت‌نگر به گروه خودرویی‌ها اقبال نشان دهند. 

بازارهای جهانی نیز در اولین روز کاری خود پس از تعطیلات آخر هفته با افزایش قیمت نفت خام و اونس طلای جهانی روبه‌رو شدند. هم‌زمان انتظار برای افزایش تقاضا برای سرب و روی و کاهش ذخایر معدنی براساس داده‌های بورس ال‌ام‌ای لندن، تقاضا برای جمع‌آوری سهام سرب و روی در گروه فلزات اساسی بورس تهران همچنان وجود دارد. 

 رفتار مخالف گروه‌های پیش‌رو با بازارهای موازی در حالی است که با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، افزایش عرضه سهام اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. به هر حال آنچه که این روزها در آئینه تمام‌نمای اقتصاد ایران بازتاب داده می‌شود، حاکی از بی‌پولی و نبود انگیزه برای سرمایه‌گذاری است که به سودآوری شرکت‌های بزرگ در شرایط رونق دلبسته است، بازاری که همچنان برای کسب بازده، استراتژی کوتاه‌مدت نگری را در دستورکار خود قرار داده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 4 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین  نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی واحدی به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فولاد» و «کچاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «حسیتا» و «ودی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «فملی» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فن افزار»، «فزر» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 12 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 246 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 236 نماد در محدوده مثبت و 184 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 220 نماد در محدوده مثبت و 121 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص کل
  • گزارش روزانه بورس ۱۱ اردیبهشت؛ افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس
  • شاخص بورس امروز ۱۱ اردیبهشت/رشد ۱۲۲۲۶ واحدی
  • ریزش ۳۳۹ واحدی بورس در شروع معاملات امروز
  • بورس امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار