Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی گفت : نبود مهارت‌ها و توانایی‌های عاطفی، روانی و اجتماعی افراد را در مواجهه با مسائل و مشکلات، آسیب‌پذیر کرده است که از این رو آموزش مهارت های اجتماعی در جامعه لازم و ضروری است .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا ;مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی صبح امروز در حاشیه افتتاح کارگاه آموزشی UPVC فنی و حرفه ای مراغه گفت : مهارت های اجتماعی امروز بیشتر از هر مهارتی در جامعه مورد نیاز است و رویکرد سازمان فنی و حرفه ای این است که در کنار آموزش های فنی به دنبال ترویج مهارت های اجتماعی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یعقوب نماینده افزود : از این رو تفاهم نامه ای برای شروع کار با نیروهای مسلح منعقد شده است تا بتوانیم حداقل یک مهارت به سربازان تحت نظر نیروهای مسلح آموزش دهیم و مدرک ارائه دهیم.
وی خاطرنشان کرد : امروز صنعت کشور نیازمند نیروی انسانی با مهارت های مختلف است که متاسفانه با توجه به کمبود اشتغال در کشور نیروی ماهر در کشور کم است.
وی اضافه کرد : از تمامی ثمن ها و سازمان های مردم نهاد در کنار مردم عادی نیز انتظار می رود رویکرد خود را به سمت آموزش های مهارت های فنی و اجتماعی سوق دهند.
وی با اشاره به فرصت ایجاد کارگاه upvc در مراغه گفت : صنعت U PVC یکی از صنعت های مورد نیاز منطقه مراغه به لحاظ سردسیر بودن شرایط جوی است که می تواند در شهرستان به طور چشم گیر ایجاد اشتغال نماید.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای مراغه نیز با اشاره به ایجاد کارگاه مهارت آموزی UPVC گفت: این کارگاه برای اولین بار با مشارکت شرکت هافمن به عنوان سرمایه گذار بخش خصوصی در شمالغرب کشور در این مرکز ایجاد شده است.
بهرام کیانی افزود: افتتاح این کارگاه گام مهمی در مهارت آموزی جوانان و نیز ایجاد زمینه برای اشتغال در زمینه درب و پنجره های پی وی سی در منطقه است.
وی اضافه کرد: برای راه اندازی و تجهیز این کارگاه، بیش از 760 میلیون ریال توسط سرمایه گذار بخش خصوصی هزینه شده و زمینه مهارت آموزی برای بیش از 72 نفر در هر دوره را در این زمینه فراهم می کند.

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۵۸۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بین‌المللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلم‌های کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.

وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید می‌کنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاه‌هایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند با فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلم‌های سینمایی بلند پرتاب شوند.

قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره  وضعیت کارگاه‌های برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استان‌های کشور گفت: در تمامی استان‌ها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان ‌های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.

وی درباره وضعیت اکران فیلم‌های نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخش‌ها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلم‌های سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلم‌های کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه می‌خواهیم ببینیم جوانان‌هایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان