Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@03:15:36 GMT

بحران تامین آب شرب بهداشتی در خوزستان!

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۶۰۳۰۹

بحران تامین آب شرب بهداشتی در خوزستان!

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به کاهش دبی و افزایش EC آب رودخانه‌ها گفت: در این شرایط مردم برای خرید آب به واحدهای آب تصفیه‌کن مراجعه می‌کنند و در نتیجه بروز بیماری‌های منتقله از آب افزایش می‌یابد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دکتر شکرالله سلمان‌زاده با اشاره به مشکلات ناشی از کاهش دبی و افزایش EC آب رودخانه‌ها اظهار کرد: در حال حاضر آب لوله‌کشی شهر اهواز از بخش بالایی رودخانه کارون تأمین می‌شود، اما در هر صورت زمانی که کیفیت آب کاهش و EC آب افزایش یابد ظاهر و طعم آب تغییر پیدا می‌کند و مردم دیگر از این آب استفاده نمی‌کنند و به واحد‌های آب تصفیه‌کن رو می‌آورند و در نتیجه بروز بیماری‌های منتقله از آب افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه واحد‌های آب تصفیه‌کن مشکلات بهداشتی ایجاد می‌کنند، افزود: استفاده از خودرو‌های غیراستاندارد برای توزیع آب در سطح محلات، تعویض چند باره بشکه‌های آب و دست به دست شدن آب در این روند موجب آلودگی آب می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان ادامه داد: مهم‌ترین مشکلی که به دلیل خرید آب از واحد‌های آب تصفیه‌کن ایجاد می‌شود بروز بیماری‌های منتقله از آب است.

سلمان‌زاده گفت: در حال حاضر سعی شده همه کارگاه‌های غیرقانونی که اقدام به فروش آب می‌کنند ساماندهی شوند و اگر موردی مشاهده شد از طریق سامانه ۱۹۰ به ما اطلاع داده شود. همچنین در گذشته آب بدون کلرزنی به فروش می‌رسید که در حال حاضر همه فروشگاه‌های عرضه‌کننده آب ملزم شده‌اند که دستگاه کلرزن تهیه کنند تا آب با کلر توزیع شود.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه تنها خودرو‌های کددار که آموزش‌های لازم را دیده‌اند حق جابه‌جایی آب را دارند، تصریح کرد: سعی شده با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی خودرو‌های غیراستاندارد توزیع‌کننده آب که با تانکر‌های غیراستاندارد آب را در محلات توزیع می‌کنند، جمع‌آوری شوند، ولی متأسفانه در این زمینه هنوز مشکل داریم، زیرا پلیس راهنمایی و رانندگی همکاری خوبی در این زمینه نکرده است و هنوز شاهد تردد خودرو‌های توزیع کننده آب به صورت غیراستاندارد در معابر هستیم.

سلمان‌زاده با بیان اینکه خودرو‌های غیراستاندارد که با تانکر اقدام به توزیع آب می‌کنند در همه شهر‌ها و روستا‌های خوزستان مشاهده می‌شوند، افزود: قرار بر این بود که نیروی انتظامی این خودرو‌ها را توقیف کند تا ملزم شوند برای دریافت کد و کسب آموزش‌های لازم به مراکز بهداشت مراجعه کنند که برای مدتی انجام شد، ولی متاسفانه در حال حاضر این کار انجام نمی‌شود.

همچنین سعی شده که دکه‌ها و سوپرمارکت‌ها اقدام به فروش آب تصفیه نکنند تا مردم مستقیما به کارگاه‌های آب شیرین‌کن یا خودرو‌های استاندارد توزیع آب تصفیه مراجعه و آب مورد نیاز را تهیه کنند.

وی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی‌ها و بحران خشکسالی که در خوزستان با آن مواجه هستیم، احتمال افزایش مشکلات بهداشتی آب و تامین آب شرب بهداشتی در خوزستان وجود دارد.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: بهترین شیوه تهیه آب سالم، خرید آب بسته‌بندی شده است و امیدواریم روزی بسته‌بندی‌هایی وارد بازار شوند که آب را در حجم بالا عرضه کنند.   منبع:ایسنا

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۰۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران

رضا افراسیابی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از ورود و توزیع روزانه ۸۰۰ تا هزار تن کود کشاورزی به کشاورزان شالیکار استان خبر داد و گفت:برای توسعه کشت برنج و حمایت از کشاورزان، تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز استان، روند افزایشی داشت.

او افزود: با هماهنگی‌های بعمل آمده با مبادی تامین کود‌های کشاورزی و مجتمع‌های پتروشیمی تولید کود اوره در کشور، در حال حاضر روند تامین و توزیع کود‌های کشاورزی مورد نیاز با توجه به شروع فصل کشت برنج در استان، روند افزایشی داشته است.

افراسیابی گفت: کود‌ها از طریق حواله الکترونیک و براساس نیاز هر منطقه به کشاورزان متقاضی توزیع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • کشف ۲ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ زنده فاقد مجوز بهداشتی در سرایان
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی درآذربایجان غربی
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟