Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، نشست بررسی دستاوردهای قرآنی انقلاب اسلامی بعدازظهر امروز در سازمان اوقاف برگزار شد.
در بخشی از این نشست محمدحسین محمدزاده، مدیر شبکه قرآن و معارف سیما به بیان دستاوردهای قرآنی رسانه ملی پرداخت و گفت: اولین اقدام اساسی قرآنی در حوزه تاسیس یک شبکه شنیداری برای پخش قرآن کریم تلاوت و آموزش و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حدودا پنج سال بعد از پیروزی انقلاب در سال 62 با تاسیس رادیو قرآن که با توصیه مقام معظم رهبری که رئیس جمهور وقت بودند، انجام پذیرفت. این موضوع یکی از اقدامات فوق العاده ویژه رسانه ملی و انقلاب اسلامی بود.
وی به برخی روزها به عنوان یوم الله اشاره و اظهار کرد: در تعبیرات حضرت امام(ره) روز 22 بهمن، یوم الله تعبیر شده است در مطالعات قرآنی واژه یوم معانی زیادی دارد و علاوه بر معنای روز و روزگار و ... یکی از معانی آن به معنای روزی است که خداوند نعمت ویژه‌ای به انسان بخشیده است. در یوم الله 22 بهمن که بزرگترین نعمت اهدا شد، در همین مناسبت و همین زمان اتفاق‌های فوق‌العاده‌ای داشته‌ایم که می‌توان یوم الله نامید. روز 22 بهمن سال 62 که روز راه‌اندازی رادیو قرآن است یک یوم الله است و به اذعان اساتید، رادیو قرآن پرورش‌دهنده نوجوان آن دهه‌ها بوده که الان به اساتید قرآنی تبدیل شده‌اند.
وی بیان کرد: همچنین در سال 70 به توصیه مقام معظم رهبری برای اینکه تلاوت‌های پخش شده دارای نظام نظارتی و ارزیابی شود، شورای عالی قرآن تاسیس شد و از آن روز ویژگی ممیزی را به خوبی ایفا کرده و تعاملات و همکاری های خوبی داشته‌ایم.


مدیر شبکه قرآن و معارف سیما تصریح کرد: در سال 86 رادیویی با نام رادیو معارف انگلیسی تاسیس شد و بعدها نام آن به ندای اسلام تعییر یافت. تاسیس شبکه قرآن و معارف سیما در اواخر دهه 70 از دیگر اقدامات قرآنی رسانه ملی است و از آن سال تاکنون تلاش شده است تا آنچه می‌شود در حوزه علوم قرآنی ارائه داد.
محمدزاده تاسیس شورای تخصصی معارف سازمان صدا و سیما از اوائل دهه هشتاد را از دیگر فعالیت‌های قرآنی رسانه ملی بیان کرد و گفت: این شورا در زمان‌های مختلف مسئولیت‌های مختلفی به خود دیده است. همچنین از سال 93 نیز شوراهای تخصصی سازمان صدا و سیما، به شبکه‌های تلویزیونی تخصصی در آن حوزه واگذار شده است.
وی اذعان کرد: به جهت اهمیت بحث معارف در حوزه تلویزیون از اواخر دهه 80 شورایی در معاونت سیما با عنوان شورای معارف سیما طراحی شد که هماهنگی ها در مورد حوزه معارف قرآنی در این شورا سیاست‌گذاری و به دیگر شبکه‌ها ابلاغ می‌شود.
وی افزود: در سال 91 با توجه به علاقه خاص جامعه قاریان برای شنیدن تلاوت قرآن، رادیو تلاوت تاسیس شد. این رادیو خیلی زود جای خود را در دل بسیاری از مخاطبان پیدا کرد و جزء شبکه‌های شنیدنی سازمان به حساب می‌آید. تاسیس رادیو تلاوت هیچ وقت یک تهدید برای رادیو قرآن نبوده بلکه رادیو اوج خود را به عنوان یکی از پرمخاطب ترین رادیوهای ایران ادامه داده است.
محمدزاده در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: در ماه مبارک رمضان امسال نیز معاونت صدا، فرکانسی در نظر گرفت تا در فصول مختلف فضاهای منطبق با علاقه‌مندی مخاطبان را طراحی کند. مثلا در دهه فجر با عنوان رادیو انقلاب، در محرم به رادیو محرم یا رادیو اربعین به ارائه برنامه می‌پردازد. سال جاری این فرکانس برای پخش برترین تلاوت‌های ترتیل قرآن اختصاص یافت و نام این رادیو به رادیو ترتیل نامگذاری شد.

وی بیان کرد: در اواخر دهه 70 طرح فراگیر آیه‌های زندگی در رادیو قرآن طراحی شد و از سال 78 با همان فرمت اما با عناوین دیگر اجرا و مورد استقبال بسیار زیاد قرار گرفته است.
محمدزاده بیان کرد: پنج سال است که با مشارکت شبکه قرآن همین طرح فراگیر را در قالب طرح قرآنی داریم. این طرح از 11 سال قبل با 1441 شروع شد و سال جاری هم 1451 برگزار می‌شود. از سال جاری کلمه ثابت بشارت به این طرح اضافه شده است.
مدیر شبکه قرآن و معارف سیما اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی داخلی سازمان توسط کانون قرآن و عترت برگزار می‌شود. علاوه بر این تاسیس بزرگ‌ترین آرشیو صوتی بالغ بر 20 هزار صوت درست شده است. این آرشیو در شبکه قرآن نیز تهیه شده که بالغ بر 25 هزار صوت و تصویر است که جز بزرگ‌ترین میراث‌های ماندگار جهان است.
وی در پایان اذعان کرد: پخش هزاران ساعت برنامه قرآنی در حوزه‌های آموزش، تلاوت، معارف، تفسیر، اطلاع‌رسانی، نغمات، مسابقات، تولید فیلم و سریال فاخر قرآنی و دینی و ... از دیگر دستاوردهای قرآنی رسانه ملی است. در بعد اطلاع‌رسانی و برقراری نقاط تلاقی و تعامل نیز توانسته دستاوردهای قرآنی سایر نهادها را انعکاس دهد که این هم دستاورد بزرگی است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد

به گزارش همشهری‌آنلاین، خبر بد حوزه ورزش و رسانه هم درگذشت استاد مسعود اسکویی بود؛ گوینده و گزارشگر قدیمی رادیو که شاید خیلی از هموطنان ما با صدای مخملی و درجه یک او عاشق فوتبال شدند. مخصوصا در زمانه‌ای که فناوری تا این اندازه پیشرفت نکرده بود و تلویزیون بسیاری از مسابقات را پخش نمی‌کرد، مردم بیشتر شنونده رادیو بودند و بازی‌ها را از آن طریق دنبال می‌کردند.

در چنین شرایطی صدای بسیار خاص استاد اسکویی، لذت تعقیب مسابقات را دوچندان می‌کرد. چه عصرهایی که دل به دل آن صدا دادیم و سرنوشت تیم‌های محبوبمان را از دریچه آن حنجره طلایی دنبال کردیم.

غم‌انگیزتر از کوچ این بزرگان، این است که جای خالی آنها به آسانی پر نمی‌شود و گاهی به‌نظر می‌رسد رفتن هر کدام‌شان، خلئی جبران‌ناپذیر برای حوزه کارشان است. روحش شاد.

کد خبر 848887 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - رادیو خبر مهم فوتبال

دیگر خبرها

  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • آزمون‌ دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در نی ریز
  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • خلأ جبران‌ناپذیر با صدایی که خاموش شد
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • خاموشی صدایی ماندگار
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش