Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@10:33:09 GMT

متون درسی حوزه باید متناسب با نیازهای زمانه باشد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۶۱۳۴۵

متون درسی حوزه باید متناسب با نیازهای زمانه باشد

استاد حوزه علمیه، گفت: بعضی از کتاب ها و متون حوزه علمیه در زمان خود بهترین منابع و مراجع و پاسخ گو نیاز های مردم جامعه بوده است، اما در حال حاضر ، نیاز های ما از محتویات کتاب ها فراتر شده و پاسخ گویی به آنها دچار مشکل شده است،بنابراین لازمه ایجاد پویایی در حوزه علمیه، تحقق تحول در متنون درسی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازمباحث؛ حجت الاسلام مجید انصاری تبار پیرامون تاکیدهای رهبری مبنی بر ایجاد تحول در حوزه علمیه اظهار کرد: در زندگی شخصی، رفتار و روح هر فردی قطعا تغییر و تحول لازم است، چرا که تغییر رمز اصلی پویایی در تمام مسائل و روزمرگی ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کتاب های حوزوی به عنوان مهم ترین نقطه شروع برای ایجاد تغییر و تحول بیان کرد: بعضی از این متون در زمان خود بهترین منابع و مراجع پاسخ گو نیاز های مردم جامعه بوده است، اما در حال حاضر ، نیاز های ما از محتویات کتاب ها فراتر شده و نیاز های جامعه و پاسخ گویی به آنها دچار مشکل شده است.

استاد سطح عالی حوزه عنوان کرد: از مهم ترین مسائل، امور بانکی مطرح شده در کتاب ها است که در جامعه به گونه ای دیگر و طبق قوانین جدید اجرا می شود.

وی در ادامه افزود: لازم است این قوانین و مقررات در حوزه و کتاب ها و جزوات حوزوی ما مورد نقد و بررسی قرار بگیرد تا بتوانیم به نیاز های جامعه به بهترین نحو پاسخ دهیم.

حجت الاسلام انصاری تبار با تاکید بر معنای لغوی تحول تصریح کرد: تحول به معنای واقعی به معنای حرکت رو به جلو ، توقف نکردن و برنامه ریزی متناسب با نیاز های جامعه امروزی است.

وی با اشاره به سخن رهبر انقلاب إسلامی بیان کرد: کتاب های حوزه علمیه بایستی به روز شود، سختی متون برداشته و سخت ترین مباحث در قالب راحت ترین زبان ها نگارش شود.

استاد حوزه گفت: محتوای قوی و زبان ساده از مهم ترین اصولی است که می توانیم در بسیاری از دروس از جمله فقه و حتی رفع شبهات برأی عوام داشته باشیم.

حجت الاسلام انصاری تبار بااشاره به اینکه تا زمانی که کتاب های جدید و متناسب با نیاز های امروزه جامعه وارد حوزه و تدریس نشده است، به هیچ وجه نباید از منابع قدیمی دست کشید، گفت: چرا که این کار خسارت سنگینی بر جای خواهدگذاشت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد

به گزارش قدس خراسان، مسعود ابراهیمی اظهار کرد: در طول چهار دهه گذشته خدمات مفیدی با شناخت از نیاز جامعه در دوران های مختلف توسط جهاد دانشگاهی به جامعه عرضه شد.

رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی افزود: در نگاهی نو به حوزه فناوری، جهاد دانشگاهی به دنبال نقش آفرینی موثر در زیست بوم فناوری است تا به عنوان نهاد واسط، بتواند سایر اعضای این مجموعه را در کنار یکدیگر جمع کند تا در کنار توانمندی صنایع به نیاز جامعه پاسخ داده شود.

وی ادامه داد: امید است این اتفاق باعث گسترش هم افزایی در سایر حوزه ها نیز شود تا جهاد دانشگاهی در مسیر هماهنگ سازی بتواند در کشور مثمر ثمر باشد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی نیز گفت: این رویداد، نماد اعتماد و اراده بین فناواران، صنعتگران و مسوولان است تا این مسیر فرهنگ ساز بتواند مشکلات این حوزه را در صنعت غذا، کوتاه تر کند.

حسین امینی افزود: باید با تمام تلاش خود به اعتبار کشورمان ایران بیفزاییم و این اتفاق با همدلی و نوآوری و سختکوشی میسر و در نهایت امکان حضور در بازار رقابتی فراهم می شود و این در حالی است که قوانین متناقض و یا اجرای ضعیف قوانین باعث دلسردی نخبگان و صنعتگران می‌شود که باید به این موضوع توجه داشت.

وی ادامه داد: این رویداد، آغازی است تا با شناخت مشکلات صنعت غذا، حل آن به دست جوانان نخبه سپرده شود تا گرهی از گره های صنعت بگشاید و جهاد دانشگاهی با تمام توان و ظرفیت خود آماده است تا اهالی صنعت و فناوران را یاری کند که به امنیت غذایی پایدار که نیاز حکمرانی است، دست یابیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • وقتی «علی خاوری» ابراهیم هادی زمانه شد
  • زندگی و زمانه آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی در «شمع محفل»