Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک کارشناس بیمه گفت: مهمترین عامل افزایش آمار بیمه شوندگان عمر در ایران به دلیل استفاده از شیوه های نوین در معرفی و ورود به عرصه های مدرن ارائه خدمات است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، امیر راکبی کارشناس بیمه با بیان این مطلب اظهار داشت: براساس آمار بیمه مرکزی ایران، ضریب نفوذ در بخش بیمه‌های زندگی به طور میانگین در دنیا ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد است درحالی که این رقم در ایران تنها ۰.۲۵ درصد است که باعث می‌شود بیمه‌ها در بازار مالی نقش خوبی نداشته باشند. نقش بازار پولی در تامین مالی شرکت‌ها ۹۰ درصد، سهم بیمه کمتر از ۶ درصد و سهم بازار سرمایه کمتر از ۳ درصد است در حالی که نقش بیمه‌ای بیمه‌های آمریکا در بازار مالی این کشور ۳۳ درصد است.

وی تصریح کرد: اگرچه آمار بیمه عمر در ایران با میانگین جهانی فاصله زیادی دارد، اما رسیدن به همین رقم نیز نشات گرفته از تغییر ارائه خدمات در صنعت بیمه و دور شدن از شیوه های سنتی است که از آن جمله می توان به ورود فناوری های نوین دیجیتالی نظیر معرفی و خرید آنلاین بیمه و همچنین اپلیکیشن های بیمه گر اشاره کرد.

راکبی با اشاره به اینکه تمام فعالیتهای شرکت های بیمه از طراحی و توسعه محصول تا بازاریابی، قیمت گذاری، پرداخت خسارت اغلب به صورت آنلاین انجام می شود افزود: بسیاری از متقاضیان نیز بیشتر از آنکه اطلاعات خود را از بازاریابان کسب کنند در فضای مجازی و بستر اینترنت به دنبال مناسب ترین بسته بیمه ای با شرایط خود هستند که البته همین امر باعث تسریع در امور و همچنین شناخت بیشتر جامعه نسبت به مزیت های بیمه به خصوص بیمه عمر شده است.

این کارشناس بیمه ادامه داد: در واقع این روزها فرآیند بیمه ­ای قبل از فروش نظیر مذاکره درخصوص قیمت، شرایط قرارداد، خدمات پس از فروش آن به صورت آنلاین انجام می شود که بی شک سرعت به تفاهم رسیدن بیمه گر با بیمه شونده را به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت های بیمه عمر باید بیشتر در ایران معرفی شود افزود: براساس تحقیقات میدانی صورت گرفته مشخص شده است که حدود ۹۰ درصد مردم نمی دانند که با بیمه عمر حتی در صورت فوت طبیعی پس از پرداخت قسط اول، بازماندگان قرارداد، کل سرمایه انتخابی را دریافت خواهند کرد، این تحقیقات نشان می دهد که حتی آنهایی که بیمه عمر شده اند نیز به درستی نمی دانستند که در زمان از کار افتادگی دائم، بیمه‌گذار از پرداخت اقساط معاف می‌شود و در پایان، کل سرمایه را دریافت خواهد کرد یا اینکه اگر شخص بیمه شده در سررسید سالانه بیمه عمر و سرمایه گذاری به هر دلیل قادر به پرداخت حق بیمه نباشد، می‌تواند از اندوخته حاصل از سرمایه گذاری خود به منظور پرداخت حق بیمه آن سال استفاده کند.

راکبی تاکید کرد: اگرچه صنعت بیمه در ایران این روزها درحال پوست اندازی در شیوه های بازاریابی و فروش است ولی واقعیت این است که هنوز بسیاری از مردم با ظرفیت های بیمه ای بخصوص بیمه عمر آشنا نیستند که در این زمینه باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی شود ضمن اینکه فناوری های نوین نیز باید بیش از پیش در بدنه شرکت های بیمه گر نفوذ کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۴۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول در سال ۱۴۰۳
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • وام ازدواج ۸۸.۵ درصد متقاضیان قمی پرداخت شده است
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان