Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه تصمیم کمیسیون تلفیق درباره کاهش حقوق هیأت علمی دانشگاه‌ها باید اصلاح شود، گفت: ما باید به اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به چشم سرمایه‌های کشور نگاه کنیم. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: ما باید به اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها به چشم سرمایه‌های کشور نگاه کنیم که ارزش آنها از طلا هم بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه یقینا تصمیمی که کمیسیون تلفیق درباره کاهش حقوق هیأت علمی گرفته باید اصلاحاتی داشته باشد، گفت: ما طلا را به عنوان سرمایه نگاه می‌کنیم درحالی که باید این قشر دانشگاهی را بالاتر از طلا بدانیم؛ اعضای هیأت علمی سرمایه و ذخیره کشور هستند و برای خدمات این قشر نمی‌توان قیمت تعیین کرد.

زاهدی با طرح این پرسش که چقدر کشور هزینه می‌کند تا یک فرد استاد تمام شود، تصریح کرد: مگر ما چند نفر استاد تمام داریم؟ آیا به راحتی می‌توانیم جایگزین اینها را پیدا کنیم؟

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌گوید که یک استاد دانشگاه در بهترین حالت 11 میلیون حقوق می‌گیرد که این میزان در مناطق محروم کمی بیشتر است، اما آیا واقعا این میزان حقوق برای یک استاد تمام حقوق نجومی است؟

وی در پایان تاکید کرد: این قانون باید حتما اصلاح شود که قشر نخبه احساس نکنند ما نخبه زدا هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۴۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی

 آیت الله عبادی در دیدار مسئول موسسه بینش مطهر کشور ضمن گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت علامه استاد آیت الله مطهری گفت: آثار شهید مطهری بیش از گذشته ترویج و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: اساتید باید به صورت کلاسیک آثار و اندیشه‌های استاد مطهری، امام راحل، رهبر معظم انقلاب و سایر شخصیت‌ها را در برنامه‌های کاری و درسی قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مجلس و مسئولان فرهنگی وظیفه دارند تا آثار این استاد بزرگوار را در جزو برنامه‌های درسی قرار دهند. 

مسئول موسسه بینش مطهر کشور نیز با اشاره به اینکه امروز در کشور بیش از هزار نفر از اساتید و حوزه‌های علمی مورد تایید برای ترویج آثار و اندیشه‌های استاد مطهری در کشور فعالیت می‌کنند گفت: در این خصوص ۳۰ نفر از اساتید در خراسان جنوبی هستند که با هزار و ۲۰۰ دانش پژوه فعالیت می‌کنند.

هاشمی افزود: استفاده از کتاب‌های استاد مطهری و همچنین ۵ نفر از مراجع بزرگ کشور و بهره گیری از دیدگاه‌های آنان برای اقشار مختلف کودکان، نوجوانان و دانشجویان در برنامه کاری ما است.

وی گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آثار شهید مطهری در مراکز فرهنگی نیز باید گسترش یابد و جزو برنامه‌های درسی آنان باشد که بنیان فکری افراد را تقویت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری
  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری
  • تجلیل از ۶۵ عضو هیئت علمی برگزیده/ جوان‌ترین استاد ۴۵ساله و تقدیر از ۶ استاد زن
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • حمایت دانشگاه‌های جهان از فلسطین یادآور رسالت معلمی در دفاع از مظلومان است