Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، نشست شورای مشورتی کنگره جهانی محبان اهل بیت (ع) با صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد.

در این بیانیه با اشاره به تحولات کنونی منطقه و جهان اسلام آمده است: در مقطع کنونی که برای جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری فرصت‌های بسیار ارزشمندی در شکوفایی، پیشرفت، پویایی و گسترش موج جدید بیداری اسلامی فراهم گردیده است، نظام سلطه و استکبار جهانی در راس آن آمریکا و متحدان منطقه‌ای‌اش اقدامات متعددی را برای نفوذ در صفوف مسلمانان، فتنه انگیزی، گسترش اختلافات و خشونت، جنگ و منازعات فرقه‌ای قومی و مذهبی، ایجاد و گسترش گروه‌های متحجر، افراطی، تکفیری و تروریستی برای انحراف افکار عمومی جهان در راستای طرح اسلام هراسی و اسلام‌ستیزی را در دستور کار خود قرار داده است تا بتواند تاثیرگذاری جدی برای جلوگیری از پیشرفت و توسعه جهان اسلام را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این بیانیه می‌افزاید: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز وحدت و انسجام امت اسلامی به خصوص انسجام محبان اهل بیت (ع) به عنوان بخش مهمی از جهان اسلام بیشتر از هر زمان دیگری ضرورت خود را نمایان می‌کند، لذا بر اساس همین ضرورت، کنگره بزرگ محبان اهل بیت (ع) در تاریخ 1 و 2 آذرماه 1396 مصادف 3 و 4 ربیع الاول 1439 و 22 و 23 نوامبر 2017 میلادی برگزار و تاکید گردید تا مکانیسمی برای ارتباط و تعامل شرکت کنندگان در آن ایجاد شود. به همین منظور نشست تحت عنوان شورای مشورتی برای بررسی چگونگی ایجاد ساختار تعامل و ارتباط میان محبان اهل بیت در تاریخ دوشنبه 23 بهمن 1396 برابر با 25 جمادی الاولی 1439 و 12 فوریه 2018 میلادی در تهران برگزار شد و شرکت کنندگان ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامی‌داشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، رهبر فقید انقلاب اسلامی بر نکات زیر تاکید کردند: 

1. شکل‌گیری شورای مرکزی و تشکیل کمیته‌های تخصصی و ایجاد دبیرخانه دائمی کنگره جهانی محبان اهل بیت (ع) در تهران.

2. ارتباط و شبکه‌سازی کمی و کیفی محبان اهل بیت (ع) به عنوان پیشگامان نظری و عملی دفاع از جهان اسلام و مبارزه با نظام سلطه و استکبار جهانی در سراسر دنیا.

3. اهتمام ویژه به فریضه مهم و موضوع راهبردی «وحدت اسلامی» بین ملت‌ها و جوامع مسلمان در پرتو آموزه‌های اسلام ناب محمدی و تقویت گفتمان وحدت و تبدیل آن به رفتار اجتماعی و زندگی مسالمت آمیز بین مسلمانان.

4. حساسیت و توجه جدی به مسائل و موضوعات مهم منطقه‌ای و تحولات کشورهای اسلامی، شناسایی تهدیدها و چالش‌ها و فرصت‌های ناشی از تحولات مذکور و تلاش برای کمک به جوامع اسلامی جهت برون رفت از این بحران.

5. محکومیت کشتار و تجاوز به حقوق مسلمانان و رهبران آزادی خواه مسلمان در کشورهای مختلف اسلامی از جمله یمن، میانمار، بحرین، آفریقا و سایر بلاد اسلامی.

6. اهتمام ویژه به مسئله فلسطین به عنوان دغدغه اول جهان اسلام و زنده نگه داشتن آن در هر شرایطی و تاکید جدی بر تقویت مقاومت اسلامی و مبارزه و مقابله با رژیم غاصب صهیونیستی و سازماندهی و جهت دهی مجدد اقدامات سیاسی، رسانه‌ای، فرهنگی و عملی در راستای آزادی قدس شریف.

7. توجه جدی به مسئله مبارزه با گروه‌ها، جریانات و اندیشه‌های تکفیری–تروریستی به عنوان ابزار و اهرم فشار نظام سلطه در جهان اسلام برای پیشبرد طرح اسلام هراسی و اسلام‌ستیزی و اختلاف‌افکنی و بهره برداری های سیاسی، اقتصادی، نظامی و امنیتی از این گروه‌ها.

8. ارائه راهکارهای موثر و عملیاتی در جهت پیشبرد و تحقق عینی و عملی سه شاخه اصلی و مهم بیداری اسلامی یعنی ضد استبداد، ضد استکباری و ضد صهیونیستی بودن.

9. روشنگری و آگاه‌سازی در خصوص جنگ نرم و ضرورت تقویت روحیه استکبارستیزی در بین ملل مسلمان از طریق جلسات هم‌اندیشی اسلامی با حضور گروه‌های مختلف اعم از زنان، جوانان، دانشگاهیان و اقشار دیگر و استفاده از ظرفیت‌های مختلف در جهان اسلام.

10. مقابله با رویکردهای سازش کارانه در مواجهه با دشمن و جلوگیری از نفوذ عناصر وابسته به نظام سلطه در ارکان تصمیم‌ساز و تصمیم گیر‌کشورهای اسلامی.

11. تاکید بر شکل گیری تمدن نوین اسلامی بر اساس ارکان مهمی چون معنویت، عقلانیت، امنیت و عدالت، و برداشتن موانع تحقق آن.
 
این بیانیه در پایان می‌افزاید: در پایان، اعضای شرکت کننده در نشست مشورتی کنگره جهانی محبان اهل بیت (ع) ضمن تشکر از مردم و مسئولان جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از عنایات حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) و تدابیر شایسته ایشان در دفاع از حریم اسلام و مسلمانان در عرصه‌های گوناگون، از مجمع جهانی بیداری اسلامی به خاطر برگزاری این هم‌اندیشی صمیمانه تشکر و قدردانی کردند.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۵۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • فرمانده کل سپاه: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم نظام بود
  • «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: عملیات وعده صادق استثنایی ترین تصمیم یک نظام بود
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • سردار سلامی: «وعده صادق» استثنایی‌ترین تصمیم نظام بود
  • برگزاری نشست مشورتی دوره‌های مختلف شهرداری بندرعباس
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم