Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@06:13:55 GMT

تشکل‌های صنفی باید بازیگران اصلی عرصه اقتصاد باشند

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۶۵۳۰۹

تشکل‌های صنفی باید بازیگران اصلی عرصه اقتصاد باشند

تبریز- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت توانمندسازی تشکل های صنفی گفت: تشکل های صنفی باید بازیگران اصلی عرصه اقتصاد باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی جهانگیری در جمع مدیران تعاون روستایی و کشاورزی و تعدادی از مرغداران استان، اظهار کرد: توانمندسازی تشکل های صنفی موضوعی است که نیازمند توجه ویژه است و همزمان با این موضوع انتظار می رود این تشکل ها به سمت کار کارشناسی حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متذکر شد: نگاه منصفانه و آگاهی از قوانین و مقررات رمز ورود جدی تشکل های صنفی به امور تخصصی است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی از تشکیل کارگروه های تخصصی به منظور بررسی جزئیات مسایل و مشکلات پیش روی  تشکل های صنفی خبر داد و گفت: با توجه به طرح بخشی از مشکلات مرغداران در این جلسه در کارگروه های تخصصی، موضوع بیمه و فعال سازی واحدهایی که با رکود مواجه شده اند در دستور کار  جلسات آتی قرار می گیرد.

جهانگیری، با تاکید بر ضرورت حمایت از تولید داخلی، افزود: باید منافع ملی را در اولویت قرار دهیم از این رو حمایت قاطعانه از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی باید سرلوحه مدیران باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند

محمدرضا آل‌سارا، رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک، روغن خودرو گفت:یکی از مهم‌ترین نکات این است که کالاهای مورد نیاز خودروی خود را از واحدهای صنفی خریداری کنند که دارای پروانه کسب است زیرا واحدهایی که دارای پروانه کسب هستند باید تهیه شود.

او در پاسخ به این سوال که چگونه روغن تقلبی را از اصلی تشخیص دهیم؟ اضافه کرد:روغن‌های تقلبی در یک بسته‌بندی دربسته است و تا در آن باز نشود تشخیص کیفیت آن بسیار مشکل است. تنها درصورتی قابل تشخیص است که آن واحد صنفی روغن را باز کند و بفهمد تقلبی هست یا خیر.

ال سارا اضافه کرد: البته راه دیگر این است که همه روغن‌های عرضه شده در بازار به آزمایشگاه تشخیص بروند. بازرسی و نظارت اگر توأم با متخصصان واحدهای صنفی باشد و به کارشناسان برای انجام این کار مراجعه شود، قطعا تأثیر مثبتی در بهبود اوضاع خواهد گذاشت.

او در خصوص نحوه خرید لاستیک گفت:به طور کلی باید  به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند

برای خرید لاستیک نیز حتماً باید به فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز مراجعه کرد. همچنین به نکاتی مانند داشتن علامت استاندارد ملی ایران یا بین‌المللی، نداشتن نقص و عیوب ظاهری مانند ناهمواری، ترک، حباب و… توجه کرد. خریداران لاستیک می‌توانند از طریق سامانه‌های پیامکی یا وب‌سایت‌های مربوطه اصالت لاستیک را استعلام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد راهی عربستان می‌شود
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است