Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@07:12:01 GMT

تاثیر"خندیدن به خود"روی سلامتی

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۶۷۳۴۴

پژوهشگران "مرکز پژوهش ذهن، مغز و رفتار در اسپانیا نتیجه گرفتند که ممکن است شوخی با خودتان، شما را به شخص شادتری تبدیل کند. ناطقان: پژوهشگران اسپانیایی در بررسی جدید خود نشان داده‌اند که شوخی به خود موجب سلامتی است.

به نقل از دیلی‌میل، پژوهشگران "مرکز پژوهش ذهن، مغز و رفتار" (CIMCYC) در اسپانیا نتیجه گرفتند که ممکن است شوخی با خودتان، شما را به شخص شادتری تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یافته‌های این پژوهشگران، پژوهش‌های پیشین انجام شده در مورد این موضوع که ادعا می‌کردند شوخی پیوسته با خود، تنها به تاثیرات روانی منفی مرتبط است، رد می‌کند.

"جورج تورس مارین" (Jorge Torres Marín)، پژوهشگر این گروه در مورد این بررسی که در مجله "شخصیت و تفاوت‌های فردی"Personality and Individual Differences) (به چاپ رسید، توضیح داد: ما به خصوص، کشف کرده‌ایم که تمایل بیشتر به استفاده از شوخی با خود، نشان‌دهنده امتیازات بالا در ابعاد سلامت روانی مانند خوشحالی و به میزان کمتر، اجتماعی بودن است.

اما مشخصات این یافته براساس محل زندگی متفاوت هستند.

مطابقت با مفاهیم مثبتی که به طور معمول به عمل "خندیدن به خود" در هر کشور نسبت داده می‌شوند، نشان می‌دهد که تاثیرات شوخی با خود بر سلامتی، براساس جایی که پژوهش در آن انجام می‌شود، متفاوت خواهد بود.

به همین دلیل، گروه مارین، خواستار پژوهش بیشتری در مورد این موضوع هستند تا نقشه‌ای ایجاد کنند که مشخص کند کار آنها در کجا و تا چه حد، قابل اجرا است.

مارین ادامه داد: در نتیجه، ما باور داریم، انجام بررسی‌های جدید با هدف تحلیل تفاوت‌های فرهنگی احتمالی استفاده از این نوع شوخی، لازم است.

براساس این گزارش، تفاوت‌های موجود در عبارت حس شوخ طبعی، موجب ابهام در پژوهش‌های پیشین انجام گرفته در این زمینه شد.

مفاهیم برآمده از تفاوت‌های فرهنگی یا فردی در قالب حس شوخ طبعی، به دو دلیل اصلی، در پژوهش‌های روانشناسی به درستی پرداخته نشده است: دلیل اول این است که مردم به خاطر فرهنگ‌های متفاوت، موضوعات گوناگونی را خنده‌دار می‌دانند.

دلیل دوم این که، بسیاری از روش‌های بیان شوخی، پژوهشگران را گیج کرده‌اند. نظرات و رفتارهای بسیاری که در مقوله طنزآمیز قرار می‌گیرند، مانع ایجاد یک چهارچوب نظری استاندارد برای یکی کردن همه اطلاعات گردآوری شده در ادبیات علمی تا این تاریخ شده اند.

اما پژوهشگران این گروه، برای انجام بررسی خود، خارج از این مرزها کار کردند.

"هوگو کارترو دیوز" (Hugo Carretero Dios) از پژوهشگران این گروه توضیح داد: پژوهش ما، با یکی از مدل‌های نظری تناسب دارد که بر این محدودیت‌ها غلبه می‌کند و روانشناسی طنز را با دانش تئوری مستدل و دقیقی ارائه می‌دهد.

در این بررسی سبک‌های سازگار شونده شامل شوخی است که هدفش محکم‌تر کردن روابط اجتماعی است. سبک‌های گوناگون شوخی را در هم می‌شکند که است.

نویسندگان این پژوهش دریافتند افرادی که شوخی با خود را تمرین می‌کنند، در مدیریت خشم بهتر نیستند اما احتمال تسکین خشم آنها بیشتر است. منبع: عصر ایران برچسب ها: خندیدن ، شوخی ، سلامتی

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

 

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با جود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • سهم سوغات، ۲۵درصد هزینه‌های زائران
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • آب می‌تواند بدون حرارت و فقط با نور تبخیر شود
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟