Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران شرکت سامسونگ در ایران به‌دنبال دستور ویژه دادستان‌کل کشور، امروز (سه‌شنبه) در این دادستانی حضور می‌یابند تا در خصوص اقدام توهین‌آمیز این شرکت به ورزشکاران ایرانی در المپیک زمستانی ۲۰۱۸ پیونگ‌چانگ توضیح دهند.

مدیران شرکت سامسونگ در ایران به‌دنبال دستور ویژه دادستان‌کل کشور، امروز (سه‌شنبه) در این دادستانی حضور می‌یابند تا در خصوص اقدام توهین‌آمیز این شرکت به ورزشکاران ایرانی در المپیک زمستانی 2018 پیونگ‌چانگ توضیح دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، محمدجواد حشمتی معاون حقوق عامه دادستان کل کشور با اعلام این خبر درباره اقدام این معاونت در خصوص اقدام اخیر شرکت سامسونگ در المپیک زمستانی 2018 اظهار کرد: با توجه به عذرخواهی صورت‌گرفته از سوی شرکت سامسونگ، پیگیری موضوع تقریباً منتفی است اما این موضوع قطعی نیست و باید توضیحات خود را ارایه کنند.

این مقام مسئول در دادستانی کل کشور اضافه کرد: بر همین اساس و پیرو دعوت تلفنی صورت‌گرفته، مدیران شرکت سامسونگ در ایران، امروز (سه‌شنبه) 24 بهمن به دادستانی کل می‌آیند و با آنها در خصوص اتفاقات رخ‌داده، جلسه خواهیم داشت و توضیحات‌شان را استماع می‌کنیم.

حشمتی تصریح کرد: البته مسئولان سامسونگ مدعی هستند اشتباه رخ داده و هیئت برگزار کننده مسابقات مسئول است. هنوز در این ارتباط به جمع‌بندی نرسیده‌ایم و باید توضیحات آنها را استماع و سپس بررسی کرده و به جمع‌بندی برسیم.

هفته گذشته و به‌دنبال حضور ورزشکاران ایرانی در مسابقات المپیک زمستانی در پیونگ‌چانگ کره‌جنوبی از اهدای گوشی‌های تلفن سامسونگ به‌خاطر تحریم‌ها به ورزشکاران کشورمان خودداری شد که واکنش مسئولان ایران را به‌دنبال داشت.

پیرو این موضوع، حجت الاسلام‌و‌المسلمین محمدجعفر منتظری به معاون خود دستور ویژه داد که «به‌دنبال اقدام توهین‌آمیز شرکت سامسونگ کره‌جنوبی با ورزشکاران عزیزمان که نماینده ملت بزرگ و رشید ایران اسلامی هستند و در پی آثار سوء سیاسی و اجتماعی آن در سطح بین‌المللی و با توجه به کسب منافع سرشار سالانه شرکت مذکور از فروش محصولات خود در جمهوری اسلامی ایران، مقرر می‌دارد در اولین فرصت مدیر شرکت سامسونگ در ایران احضار شوند و نسبت به موضوع، اخذ توضیح و بررسی صورت گیرد».

در ادامه این دستور آمده است: چنانچه متعهد به جبران خسارت معنوی به‌نحو متناسب با اقدام اهانت‌آمیز خود شدند، زمان مناسبی را تعیین و به مرکز شرکت اعلام کنند، در غیراین‌صورت شرکت سامسونگ به‌عنوان شخصیت حقوقی و در اجرای بند الف ماده ٨ و مواد ١١، ١٤ و ٦٨٨ قانون آیین دادرسی کیفری و مواد 20 و ١٤٣ قانون مجازات اسلامی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران جهت بررسی موضوع معرفی شوند.

منتظری در پایان تأکید کرده است که گزارش اقدامات صورت‌گرفته به وی ارائه شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند