Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکرم جدیدی ممتاز- ایسکانیوز:سازمان مدیریت بحران که مسئولیت‌های مهمی در بروز سوانح طبیعی و غیرطبیعی در کشور بر عهده‌دارد، در سال آینده بودجه‌ای کمتر از بودجه مرکز بررسی‌های راهبردی دریافت خواهد کرد این در حالی است که بودجه سازمان مدیریت بحران با آن همه وظایف و مسئولیت‌های اساسی، و با توجه به وضعیت اقلیمی و افزایش بحران های متعددی که تحت تاثیر این شرایط زیستی قرار می گیرد بسیار اندک و حتی ناعادلانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمبود بودجه سازمان مدیریت بحران به شدت باعث نارسایی در خدمت رسانی این سازمان و در نتیجه عدم رضایت شهروندان می شود.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز درباره بودجه این سازمان و روند درخواست اعتبار توضیح می دهد.

معاون وزیر کشور: ما در ارتباط با پیشگیری و بحث مقابله، پس از تشخیص ضرورت ها با امضای وزیر کشور و از سازمان برنامه و بودجه درخواست اعتبار می کنیم و سازمان برنامه و بودجه پس از بررسی های لازم چنانچه مورد تایید قرار بگیرد درخواست را به دولت ارسال می کند

اسماعیل نجار گفت: بودجه سازمان مدیریت بحران کشور 5%به صورت global (همگانی )است سرجمع کل اعتبارات کشور ،عدد رقم قابل توجهی است که دولت و قانون گذار اجازه داده است 3%برای پیش بینی و پیشگیری و 2% برای مقابله صرف شود با توجه به اینکه تخصیص این میزان قابل توجه است ولی متاسفانه این اعتبار بصورت مستقیم در اختیار ما نیست و بودجه ما بسیار محدود است.

معاون وزیر کشوربیان کرد: ما در ارتباط با پیشگیری و بحث مقابله، پس از تشخیص ضرورت ها با امضای وزیر کشور و از سازمان برنامه و بودجه درخواست اعتبار می کنیم و سازمان برنامه و بودجه پس از بررسی های لازم چنانچه مورد تایید قرار بگیرد درخواست را به دولت ارسال می کند و دولت آن را مصوب می کند و پس از ابلاغ تامین اعتبار از سازمان مدیریت برنامه و بودجه درخواست برای تخصیص به خزانه می رود.این فرآیند بسیار پیچیده است براساس قوانین موجود، کار و نظارت باید با سازمان مدیریت بحران باشد اما روند و شرایط به حدی پیچیده است که اختیار مدیریت را از ما سلب می کند.

نجار ادامه داد : ما در سازمان مدیریت بحران باید نسبت به زمین و زمان و دریا پاسخگو باشیم اما اختیارات مالی نداریم و باید سازمان های مختلفی راهماهنگ کنیم تا در یک بحران ما را همراهی کنند.

وی افزود: به عنوان مثال در برف اخیر تهران سازمان مدیریت بحران ماشین های سنگین را برای فرودگاه اعزام کرد و برای رسیدن مردم به نقطه امن با حداکثر امکانات موجود در کنار مردم بودیم اما انتظار داریم توزیع اعتبارات کمی عادلانه تر باشد و اندکی هم در اختیار سازمان مدیریت بحران قرار بگیرد.

به گفته نجار طبق اعلام کارشناسان، ایران به عنوان کشوری حادثه‌خیز برای مدیریت بحران نیازمند سازمانی قوی و نظام مند است اما سیاست های اقتصادی فعلی به گونه ای است که سازمان مدیریت بحران توان مقابله و مدیریت بحران‌ها را در مواقع اضطراری ندارد و آمادگی و پیشگیری نیازمند تمهیدات اولیه و زمینه ساز و حتی ذخیره منابع است تا بتوان خدمات مناسبی رابه مردم ارائه داد و با پیش بینی های اجرایی زمینه را برای بازگشت به شرایط عادی قبل از بحران مهیا کرد.

کمبود بودجه سازمان مدیریت بحران به شدت باعث نارسایی در خدمت رسانی این سازمان و در نتیجه عدم رضایت شهروندان می شود

در حالی که در زمان وقوع بحران، سازمان مدیریت بحران در شرایط بحرانی باید پاسخگوی مشکلات مردم و جامعه باشد و متاسفانه در تامین بودجه اولیه این سازمان دچار افت و خیز های فراوان است و به قول اسماعیل نجار بی مایه فطیر است.

705

اسماعیل نجار سازمان برنامه و بودجه پیشگیری مقابله حادثه خیز بحران پاسخگو

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۶۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت در بودجه ۱۴۰۳ خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی با تاکید بر ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه 1403، نوشت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم 10 هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

وی گفت: نگهداشت کادر درمان و ارتقای نظام سلامت یکی از مقوم‌های کلیدی سرمایه اجتماعی و از جمله اولویت‌های اصلی دولت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • محسن دلکرمی سرپرست شهرداری تیران شد