Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید اکبری،‏ قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس مصوبه قانون برنامه، دانشجویان روزانه قبولی در دانشگاه های علوم پزشکی در صورت انتقال به دانشگاه دیگر باید شهریه بپردازند و با آنان مشابه دانشجویان پردیس خودگردان رفتار می شود.

ایران آنلاین / حمید اکبری اظهار کرد: دانشجویانی که از طریق کنکور سراسری در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان دانشجوی روزانه قبول شده اند تا زمانی که در رشته قبولی درس می خوانند، تحصیل آنها رایگان است اما اگر دانشجویی با درخواست خودش بخواهد در دانشگاه دیگری مهمان یا منتقل شود، باید شهریه بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علت دریافت شهریه از دانشجویان روزانه در دانشگاه هایی که منتقل می شوند این است که تحصیل آنها در دانشگاه مقصد برای آن دانشگاه هزینه دارد، چون باید یک ظرفیت جدید مازاد در دانشگاه مقصد ایجاد شود.
قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی این اختیار و اجازه را دارد که میزان شهریه دانشجویان انتقالی را تعیین کند و اگر میزان شهریه را هیات امنای دانشگاه تصویب کند، دانشگاه می تواند به همان میزان از دانشجویان انتقالی شهریه بگیرد.
اکبری ادامه داد: این روال برای تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعم از تهران یا هر شهر دیگر برقرار است، مگر اینکه سه شرطی که برای انتقال دانشجویان در آیین نامه انتقال دانشجویان ذکر شده، وجود داشته باشد.
وی گفت: در آیین نامه انتقال دانشجویان آمده است، در صورتی که دانشجوی خانمی بعد از قبولی در دانشگاه ازدواج کند، در صورت انتقال به دانشگاه محل زندگی یا اشتغال همسر از شهریه معاف است، همچنین اگر دانشجویی کفالت خانواده اش را بر اساس حکم دادگاه بگیرد، از پرداخت شهریه معاف می شود و اگر دانشجو حین تحصیل به بیماری صعب العلاج دچار شود با تشخیص کمیسیون پزشکی دانشگاه از پرداخت شهریه معاف می شود.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت افزود: در غیر این صورت برای بقیه دانشجویانی که قبول می شوند و در خواست انتقالی دارند، دانشگاه مقصد شهریه دریافت می کند.
وی گفت: علت تصویب این قانون این است که بعد از اعلام نتایج دانشگاه ها بیش از 60 تا 70 درصد دانشجویان تقاضای انتقالی دارند و اگر بخواهیم به همه تقاضاها پاسخ دهیم، نظم سیستم دانشگاه ها به هم می خورد بنابراین این قانون تصویب شده است که هم هزینه ها جبران شود و هم انبوه تقاضاهای انتقال دانشجویان کنترل شود.
اکبری افزود: فرض کلی این است، فردی که در کنکور دانشگاه ها شرکت می کند و رشته محلی را انتخاب می کند، مبنای او این است که در دانشگاهی که قبول می شود، درس بخواند، نظر وزارت بهداشت هم تأکید بر انتخاب دانشجویان است.
وی گفت: بر این اساس، داوطلبان کنکور با توجه به نمره، توانمندی و شرایطی که دارند در یک رشته - محل قبول می شوند و انتظار است که دانشجوی قبول شده تا آخر در همان جایی که قبول شده، تحصیل کند، حالا اگر غیر از سه شرطی که در آیین نامه انتقال دانشجویان آمده؛ دانشجویی اصرار داشته باشد که منتقل شود و دانشگاه مقصد بتواند برای او ظرفیت مازاد ایجاد کند، طبیعتا باید هزینه تحصیل را خود دانشجو پرداخت کند.
قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت درباره میزان شهریه دانشجویان انتقالی گفت: میزان شهریه در یک بازه حداقلی تا حداکثری در هیات امنای هر دانشگاه تعیین می شود، مثلا برای تحصیل در رشته پزشکی هزینه هر سال تحصیلی بین 18 تا 22 میلیون تومان است، البته این میزان برای رشته دندانپزشکی بیشتر است و برای رشته های کارشناسی کمتر می شود.
وی گفت: میزان شهریه دانشجویان مثلا در رشته پزشکی الزاما در این بازه اعلام شده نیست زیرا بسته به نوع واحدهای درس انتخابی دانشجو ممکن است، شهریه متغیر دانشجو بیشتر شود.
اکبری گفت: در واقع دانشجویان روزانه انتقالی در دانشگاه مقصد مانند دانشجوی پردیس خودگردان خواهند بود و همان میزان شهریه ای که از دانشجویان پردیس خودگردان گرفته می شود از دانشجویان روزانه انتقالی نیز دریافت می شود.
اکبری افزود: در پی این مصوبه وزارت بهداشت و تعیین میزان شهریه در هیات امناهای دانشگاه های علوم پزشکی یکسری از دانشجویان روزانه معترض بودند و حدود یک ماه پیش به دیوان عدالت اداری شکایت کردند که دیوان هم «خوشبختانه» نظر وزارت بهداشت را تعیین کرد و هفته گذشته مصوبه دیوان عدالت اداری نیز به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد.
قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت ادامه داد: هر سال با حدود چهار هزار درخواست مهمانی، انتقال و جابه جایی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی در کشور مواجه هستیم و با توجه به ظرفیتی که وجود دارد، حداکثر با 300 تا 400 مورد از این درخواست ها موافقت می شود./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز

طی ۱۷ روز در اردیبهشت ماه سال جاری، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افراد مرتبط با این حوزه را ۴.۵ میلیارد تومان جریمه کرده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر فوتبال و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

رضاییان: ویسی توهین نکرد/ از حق قانونی فولاد کوتاه نمی‌آییم

جمع جرایم صورت گرفته توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جریمه را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی دارد و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجر در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

هر چند کمیته انضباطی به صورت شفاف میزان جرایم را اعلام می‌کند، اما متولیان مشخص نکردند که پول‌های دریافتی در کجا هزینه می‌شود و چه دستاوردی دارد.

هر چند ادعاهایی در مورد هزینه‌کرد این مبالغ در مناطق فوتبالی محروم کشور وجود دارد، اما در زمینه مسائل مالی تا زمانی که حسابرسان اسناد مذکور  را تأیید نکنند، قابل قبول نیست و صرفاً یک ادعاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • بررسی شهریه دانشگاه های اروپایی با فراکنش
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت