Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول امور دانشجویی پردیس البرز دانشگاه تهران با اشاره به جذب ورزشکاران دانشجو در پردیس البرز دانشگاه تهران گفت: هدف اصلی پردیس البرز از جذب ورزشکاران، ایجاد انگیزه و نشاط دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشکده است.

کوهبر، مسئول امور دانشجویی پردیس البرز دانشگاه تهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جذب ورزشکاران دانشجو در پردیس البرز دانشگاه تهران گفت: هدف اصلی پردیس البرز از جذب ورزشکاران و حمایت از علاقه مندان، ایجاد انگیزه، نشاط و صلابت دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشکده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع نگاه پردیس البرز به سلامت روح و جسم دانشجویان در کنار تحصیل و در جهت موفقیت دانشجویان در ادامه مسیر و پیرو این روند، موفقیت و پیشرفت دانشکده است.

وی افزود: به همین منظور، سیاست گذاری ­هایی انجام شده از قبل، به این صورت بوده که پردیس البرز دانشجویان مشغول به تحصیل را تشویق به موفقیت در جشنواره ­های ورزشی می­ کرده؛ یعنی به این شکل که اگر دانشجو در رشته ­های ورزشی مقامی کسب می­ کرد، به ایشان پاداشی تعلق می­ گرفت؛ اما در حال حاضر با توجه به سیاست گذاری­ های نوربخش، ریاست پردیس البرز دانشگاه تهران، قرار به تشکیل کمیته ورزش در پردیس البرز شده است.

مسئول امور دانشجویی پردیس البرز دانشگاه تهران گفت: این برنامه دو هدف کلی در بر دارد که در واقع ایجاد ورزش همگانی و حمایت از ورزش تخصصی در بین دانشجویان است. این برنامه به این صورت آغاز شد که از کسانی که در جشنواره‌های ورزشی مقامی کسب کرده بودند یا موفقیتی کسب کرده بودند، دعوت به عمل آمد و از طرف هیات رئیسه پردیس البرز از نوربخش تقدیر به عمل آمد و سپس از نقطه نظراتشان برای بهبود و تسریع در اجرای این برنامه استفاده شد.

کوهبر ادامه داد: در پیرو این قضایا فراخوانی برای شرکت در مسابقات در رشته­ های مختلف از جمله فوتبال، والیبال، بسکتبال، شنا و البته رشته­ های رزمی و غیره داده شده است تا هم علاقه مندان با توجه به رشته ورزشی خود در مسابقات شرکت کنند و هم اینکه پردیس البرز از رشته­ هایی با داوطلبان بالا حمایت بیشتری به عمل بیاورد.

وی تصریح کرد: در همین راستا اولین جلسه کمیته ورزشی پردیس البرز نیز تشکیل شده است که اعضای این کمیته در حال حاضر متشکل از افرادی هستند که در رشته­ های ورزشی مقامی کسب کرده ­اند.

مسئول امور دانشجویی پردیس البرز دانشگاه تهران گفت: در این جلسه قرار بر این شده است که ورزش منطقه ­ای به صورت جدی ­تر پیگیری شود که علاقه مندان هر رشته ورزشی ثبت نام شوند و حمایت از داوطلبان برای شرکت در مسابقات منطقه­ ای دو چندان شود.

کوهبر تصریح کرد: در صورت جلسه این کمیته هدف اصلی، اختصاص دادن فضای مناسب برای ورزشکاران رشته­ های ورزشی مختلف و حمایت همیشگی از آنها بیان شده است. این فضا می­ تواند قسمتی از خوده دانشکده باشد یا اینکه از اداره کل تربیت بدنی گرفته شود یا برای راحتی هر چه بیشتر شرکت کنندگان این فضا به صورت آزاد، خارج از دانشگاه در اختیار آنان قرار بگیرد.

وی بیان داشت: در ادامه اینگونه فعللیت ­ها، پردیس البرز به دنبال تجهیز و آماده کردن تیم ­ها و افراد برای شرکت در مسابقات مختلف چه درون دانشگاه و چه خارج از دانشگاه است؛ البته قابل ذکر است که این نوع برنامه گذاری­ ها از دوره جدید مدیریت دکتر نوربخش شکل گرفته و پیش از این، به این صورت انجام نمی­ گرفته است.

مسئول امور دانشجویی پردیس البرز دانشگاه تهران گفت: از جمله تسهیلاتی که پردیس البرز برای ورزشکاران در نظر گرفته شده است، استفاده 20 درصدی تخفیف در شهریه دانشگاه برای مدال آوران کشوری است.

کوهبر گفت: در پیرو تسهیلاتی که این کمیته ورزشی برای ورزشکاران قرار داده است، پیشنهاداتی هم از طرف دانشجویان مطرح شده است که باید در جلسات بعدی مورد بررسی قرار بگیرند. پیشنهاداتی از قبیل کمک در شهریه ثابت دانشجویان ورزشکار، کمک هزینه شهریه به مقام آوران در رشته­ های مختلف و غیره است.

وی تصریح کرد: همچنین پردیس البرز فراخوانی برای دانشجویان علاقه­ مند به شرکت در مسابقات ورزشی دارد تا بتوانند از تسهیلات و مزایای آن استفاده کنند­. کمیته ورزشی تشکیل شده در پردیس البرز امید توجه و حمایت­ های بیشتر، برنامه­ های منظم برای پیشرفت و موفقیت هرچه بیشتر دانشجویان را می دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه

هر چه زمان می‌گذرد، ماهیت دموکراسی دروغین کاخ سفید برای شهروندان آمریکایی و افکار عمومی جهان آشکارتر شده و مشخص می‌شود آنچه تاکنون در بسته پر زرق و برق «دموکراسی» و «حقوق بشر» در بستر «نظام لیبرالیستی» عرضه شده، دروغی بیش نبوده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، حسن رشوند در یادداشتی نوشت:‌ هر چه زمان می‌گذرد، ماهیت دموکراسی دروغین کاخ سفید برای شهروندان آمریکایی و افکار عمومی جهان آشکارتر می‌شود و تازه مردم آمریکا و ملت‌های جهان متوجه می‌شوند آنچه تاکنون در بسته پر زرق و برق «دموکراسی» و «حقوق بشر» در بستر «نظام لیبرالیستی» به آن‌ها عرضه شده، دروغی بیش نبوده است. 

این روز‌ها جامعه دانشگاهی امریکا با التهابات شدیدی مواجه است آن هم نه برای نیاز‌های مادی یا ضعف در بخش‌هایی از نظام آموزشی، بلکه برای موضوعی که مقامات امریکایی از گذشته تاکنون به دروغ، خود را مدافع سرسخت آن می‌دانند و آن یدک کشیدن عنوان آزادی و حقوق بشر برای نظامی است که تجربه 250 ساله حکمرانی درکاخ سفید مملو از ظلم و تعدی به حقوق انسان‌ها در همین بستر دروغین آزادی از نوع امریکایی آن بوده است. 

چند روزی است که دانشگاه‌های امریکا صحنه تظاهرات گسترده دانشجویان و اساتید در حمایت از مردم مظلوم غزه و اعتراض به ارتکاب جنایات جنگی اسرائیل علیه فلسطینی‌ها است و همزمان پلیس و مقامات ایالتی در اقداماتی هماهنگ، تلاش می‌کنند با دستگیری‌های گسترده و تهدید به اخراج دانشجویان کمپ‌های تحصن دانشجویان را در دانشگاه‌هایی، چون تگزاس، کلمبیا و کالیفرنیا برچینند و با بیش از 25 دانشگاه بزرگ این کشور برخورد پلیسی از نوع خشن داشته باشند. 

نباید از این نکته غافل بود که محیط‌های علمی در امریکا در چنبره دستگاه‌های نظامی و امنیتی است و همان‌گونه که برخی تحصیلکردگان این دانشگاه‌ها گفته‌اند نمی‌توان این مراکز را صرفاً محیط‌های علمی دانست و طبیعی است وقتی محیطی با کارکرد چند منظوره فعالیت می‌کند، هرنوع اعتراض اجتماعی یا سیاسی زیر ذره بین نهاد‌های امنیتی- نظامی قرار می‌گیرد و پلیس با مشاهده اتفاقی یا اعتراضی در دانشگاه به خود اجازه می‌دهد به این محیط‌ها وارد شده و آن‌ها را سرکوب کند. اتفاقی که این روز‌ها در دانشگاه‌های امریکا می‌افتد از این جنس است. حتی برخی از مدیران دانشگاه‌ها به دلیل واکنش‌هایشان به ناآرامی‌ها مورد انتقاد قرار گرفته‌اند. تا آنجا که سنای دانشگاه کلمبیا قطعنامه‌ای را تصویب کرد که مینوش شفیق، رئیس بریتانیایی- امریکایی دانشگاه کلمبیا را که اصالتی مصری دارد، به بی‌توجهی به طی روند قانونی در قبال دانشجویان و آسیب رساندن به آزادی علمی در نتیجه سرکوب اردوگاه معترضان متهم کرد. شفیق به پلیس نیویورک مجوز داده بود وارد اردوگاه دانشجویان دانشگاه کلمبیا شود و اقدام به بازداشت دسته‌جمعی بیش از 100 دانشجو کند. این اجازه، بحرانی کم‌سابقه را در تاریخ این دانشگاه برجسته امریکایی رقم زد. آخرین باری که مقامات دانشگاه کلمبیا به پلیس اجازه داده بودند وارد فضای دانشگاه شود و دانشجویان معترض را سرکوب کند، به اعتراضات سال 1968 (حدود 56 سال قبل) علیه جنگ ویتنام برمی‌گردد. درنتیجه این اعتراضات، دانشگاه کلمبیا اعلام کرد تا پایان نیم‌سال تحصیلی کنونی، کلاس‌های خود را به صورت نیمه‌حضوری و نیمه‌مجازی برگزار می‌کند. در همین حال، سخنگوی این دانشگاه می‌گوید شرکت‌کنندگان در تجمعات حامی فلسطین، در حال شناسایی هستند و با اخراج موقت از دانشگاه مجازات خواهند شد. این وضعیت دانشگاهی است که در میان دانشگاه‌های دنیا برند محسوب می‌شود و جوانان کشور‌های دیگر برای رسیدن به آنجا سر و دست می‌شکنند. 

ورودپلیس به دانشگاه کلمبیا و دیگر دانشگاه‌های امریکا را مقایسه کنید با اتفاقی که در کوی دانشگاه در سال 1378 در ایران افتاد. با این تفاوت که اعتراض دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های امریکایی نه موضوع داخلی، بلکه یک موضوع جهانی و اعتراض به نسل کشی بود که توسط رژیم صهیونیستی ده‌ها هزار کیلومتر دورتر از سرزمین امریکا اتفاق افتاده است. آنچه در دانشگاه‌های امریکا در حال رخ دادن است بسیار متفاوت از آن چیزی است که در سال 78 در کوی دانشگاه اتفاق افتاد.

اعتراضات دانشگاه‌های امریکا صرفا تجمع و تحصن مسالمت آمیز برای نسل کشی مردم غزه بود که با خشونت بی‌حد و حصر پلیس با ورود به دانشگاه صورت گرفت و دانشجویان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دستگیر و بازداشت شدند. تجمعات این روز‌های دانشگاه‌های امریکا که در بستر نظام لیبرالیسم و با شعار آزادی و دموکراسی شکل گرفته به خشونت انجامیده و هزاران دانشجو و استاد روانه بازداشتگاه‌های پلیس شده‌اند و در آستانه اخراج و تعلیق قرار دارند. این در حالی است که در حادثه کوی دانشگاه تهران اعتراضات ساختارشکنانه و صرفا با رویکرد داخلی و با خشونت و تخریب اموال دانشگاه بود و وقتی پلیس برای فروکش کردن این وضعیت وارد کوی دانشگاه شد از تاج زاده معاون سیاسی وقت وزارت کشور گرفته تا معین وزیر علوم به صحنه آمدند و پلیس را مورد عتاب قرار دادند تا جایی که از شورای امنیت ملی مجوز عدم ورود پلیس در دانشگاه را دریافت کردند.

تفاوت دو محیط علمی در ایران و امریکا برای دو تجمع کاملاً متفاوت، تا این حد است که در امریکا پلیس تحت حمایت رئیس دانشگاه و همه ارکان حکومت وارد دانشگاه می‌شود و هر رفتار خشنی را انجام می‌دهد ولی در ایران هر رفتار خشنی توسط تعدادی دانشجو در محیط دانشجو صورت می‌گیرد و مورد حمایت مسئولان وقت وزارت علوم قرار می‌گیرد. در امریکا دانشجو و استاد کتک می‌خورد و اینجا پلیس با آجر و سنگ مورد حمله قرار می‌گیرد. در امریکا مهد دموکراسی دروغین، رئیس دانشگاه و مسئولان کاخ سفید برای ورود پلیس آن هم برای ضرب و شتم و دستگیری معترضان دانشجویی به خط می‌شوند و اینجا عکس آن عمل می‌کنند. آنجا با اعتراض دانشجویان در حمایت از مردم غزه و نسل کشی صهیونیست ها، استاد فلسفه و علوم سیاسی در کنار دانشجویان قرار می‌گیرد، کتک می‌خورد، روانه بازداشتگاه پلیس و در معرض اخراج و تعلیق قرار می‌گیرد، اینجا ازکسانی که کوچک‌ترین حرکت پلیس کشورمان را زیر ذره‌بین قرار می‌دادند و برای آن توئیت می‌زدند و فضای مجازی را برای حرکت بر ضد پلیس آماده می‌کردند، خبری از تقبیح حرکت خشن پلیس امریکا و برخورد با استادان و دانشجویان نیست. اینجا خبری از جیغ بنفش زیبا کلام، حاتم قادری، محمد فاضلی و مویه کردن آن‌ها برای دانشجویان و اساتیدی که هر روز در زیر مشت و لگد پلیس امریکا قرار دارند، نیست. البته نمی‌توان به این افراد خرده گرفت چراکه وقتی حقانیت موضوعی در زیر چتر لیبرالیسم و دموکراسی غربی تفسیر شود، خونریزی کودکان غزه مباح و تظلم‌خواهی دانشجو و استاد امریکایی برای کودکان و زنان غزه عمل خلاف و مستحق مجازات از نوع رفتار پلیس امریکا خواهد بود.

منبع: جوان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان در حمایت از آزادی‌خواهان حامی فلسطین برگزار شد
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • دموکراسی دروغین آمریکا و برخورد‌های دوگانه
  • جای دانشجو زندان نیست!
  • مدال آوران شانزدهمین لیگ علمی بین المللی پایا گیلان در مراسمی تجلیل شدند
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • یادواره‌ای به نام شهدای دانشجو معلم در لرستان