Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران، کاهش ۲۴ درصدی اعتبارات حوزه فرهنگی را ناعادلانه خواند. ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰ اجتماعی شهری نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  اعضای شورای شهر تهران در جریان چهل و پنجمین جلسه شورای شهر هزینه‌کردهای بودجه 97 شهرداری تهران را در دستور کار خود قرار دادند، محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران در ادامه بررسی هزینه کردها و در خصوص اقدامات فرهنگی و بودجه‌ای این مجموعه در سالهای اخیر اظهار کرد: متاسفانه شیوه هزینه‌کرد در این حوزه مورد انتقاد قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر به این روش تبلیغ فرهنگی شهروندان واکنش نشان داده‌اند و لذا باید این شیوه تغییر پیدا کند.

میرلوحی با اشاره به ساخت مساجد در سطح شهر تهران این اقدام را خارج از حوزه فرهنگی دانست و گفت: قاعدتا ما باید در حوزه‌هایی همچون حمل و نقل، نوسازی بافت فرسوده، جمع‌آوری پسماند، افزایش مشارکت مردم، حل آسیب‌های اجتماعی و نشاط اجتماعی توجه ویژه‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: قاعدتا زمانی که هوا آلوده باشد شهروندان با مترو سفر می‌کنند و این بیشترین خدمت فرهنگی است و بهتر از این کار، کار فرهنگی نداریم. 

میرلوحی ضمن تاکید بر اینکه نباید از ردیف اعتبارات حوزه مدیریت و هوشمندسازی شهر در بودجه پیشنهادی 97 کم شود و به حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری افزوده شود، گفت: این کار به نظر من درست نیست و نباید اعضای شورای شهر تهران به آن رأی بدهند.

به گزارش تسنیم، محمدجواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در واکنش به صحبت‌های مطرح شده از سوی میرلوحی اظهار کرد: دوستان مشخص نیست کجای کار هستند و توجهی را به مسائل فرهنگی و اجتماعی ندارند.

وی تصریح کرد: بنده نخستین کسی بودم که در شورای شهر تهران موضوع شهر سوخته را مطرح کردم و حالا جالب است که آقایان نسبت به حوزه فرهنگی و اجتماعی انتقاد دارند. 

حق‌شناس گفت: متاسفانه در بودجه نویسی شاهد کاهش 24 درصدی اعتبارات حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری در سال آینده هستیم و این در حالی است که در سایر حوزه‌ها این مقدار کاهش دیده نمی‌شود و حتی در بعضی موارد با افزایش اعتبارات روبه‌رو هستیم.

وی این اتفاق را برخلاف عدالت دانست و گفت: مشخص نیست برچه قاعده ای این تصمیم گرفته شده است. 

حق‌شناس با بیان اینکه اعتبارات فرهنگی نه تنها صرف اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی می‌شود بلکه در حوزه ورزشی نیز هزینه خواهد شد، افزود: اعضای شورای شهر تهران به این موضوع توجه داشته باشند که ما در حوزه‌های مختلف از جمله فرهنگی، اجتماعی و ورزشی می‌توانیم اقدامات موثری را انجام دهیم. 

به گزارش تسنیم، در ادامه جلسه، دونفر دیگر اعضای شورای شهر تهران نیز نظرات موافق و مخالف خود را در خصوص اعتبارات حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در سال 97 مطرح کردند.

انتهای پیام/ 

R1491/P1014142/S2,25/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی

بازدید از مرکز آموزش فرهنگ شهروندی ناحیه غرب شهرکرد با حضور مدیرکل زندان‌های چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد انجام شد.

اکبر ایازی در این بازدید گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مرکز آموزش فرهنگ شهروندی در مهدیه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

ایازی اظهار کرد: تعداد ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و... را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، اضافه کرد: امسال در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و... اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان از ادارات فعالی است که به صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

حمیدرضا حیدری مدیرکل زندان‌های چهارمحال‌وبختیاری نیز در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی گفت: با راه‌اندازی این مجموعه در شهر شهرکرد شاهد اقدامات و فعالیت‌های اثرگذار و نتیجه‌بخش هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان/ برخورد قضایی با ۱۵۰ کار فرمای متخلف
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح